Reclamă

Ben Affleck a jucat cărți cu cei trei copii ai săi în timpul unei ieșiri în Santa Monica. Care este starea relației sale cu Jennifer Lopez

Ben Affleck a jucat cărți cu cei trei copii ai săi în timpul unei ieșiri în Santa Monica. Actorul a fost fotografiat recent mai mult în preajma familiei sale de când s-a aflat că are probleme în relația sa cu JLo.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2024, 7:39

Ben Affleck a fost văzut petrecând timp cu cei trei copii ai săi în timpul unei ieșiri relaxante. Deși zvonurile despre divorțul de Jennifer Lopez sunt încă la ordinea zilei, actorul se pare că a ales să se retragă în preajma copiilor săi și să nu dea curs speculațiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a jucat cărți cu cei trei copii ai săi în timpul unei ieșiri

Actorul în vârstă de 51 de ani s-a oprit la un restaurant. Ben a stat în aer liber pentru a se bucura de vremea de la începutul verii. Lui i s-au alăturat Violet, de 18 ani, Fin, de 15 (cunoscută anterior ca Seraphina) și Samuel, de 12, pe care îi are din relația cu fosta sa soție Jennifer Garner.

Actorul era îmbrăcat într-o cămașă gri deschis, cu mâneci scurte, care avea un fulger negru în față. El a asortat-o cu o pereche de pantaloni gri închis, precum și pantofi sport comozi, cu șireturi.

Ben Affleck, în parcare, alături de copiii săi
Deși zvonurile despre divorțul de Jennifer Lopez sunt încă la ordinea zilei, actorul se pare că a ales să se retragă în preajma copiilor săi și să nu dea curs speculațiilor / Profimedia Images

Affleck și-a completat look-ul cu o jachetă în carouri pe care a purtat-o peste brațul drept în timp ce se plimba sub razele calde ale soarelui.

Reclamă

Ben și JLo locuiesc acum separat

Ben și copiii lui au fost văzuți plimbându-se printr-o parcare în timp ce se îndreptau către un restaurant. Ulterior ei au fost văzuți stând la o masă afară, în timp ce s-au distrat cu un joc de cărți.

Cu doar o zi mai devreme, actorul a fost văzut la plimbare cu fiul său, Samuel. Atunci, actorul și-a acoperit verigheta pe fondul speculațiilor despre divorțul de Jennifer Lopez.

Reclamă

Zvonuri despre tensiunile dintre cei doi au apărut în urma unor informații conform cărora cuplul locuiește în prezent separat. Se pare că Ben stă în chirie într-o locuință situată în Brentwood. Lopez locuiește la casa lor luxoasă, de 60 de milioane de dolari, din Bel Air.

Cântăreața a fost ocupată în ultimul timp cu promovarea celui mai recent film al ei intitulat Atlas, care a fost lansat pe 24 mai.

Ce au spus colegii și prietenii celor doi despre divorțul lor

Alături de au fost alte vedete care au fost distribuite în proiect. Simu Liu, Lana Parrilla, Sterling K. Brown și, de asemenea, Mark Strong i-au stat mereu alături în turneul de promovare.

Filmul se află în prezent pe primul loc în topul celor mai bune 10 filme din SUA pe site-ul de streaming. Cu toate acestea, filmul a primit mai multe critici de la specialiști.

Ea a pozat recent în fața unui panou publicitar pe care scria „Don’t F With JLO” la Hollywood, la scurt timp după ce una dintre colegele sale a declarat că atât Jennifer, cât și Ben sunt „foarte îndrăgostiți”.

Colegul ei de distribuție, Sterling K. Brown, a vorbit recent cu Entertainment Weekly și a dezvăluit: „Din când în când, Ben citea versurile pentru Smith”, făcând referire la unul dintre personaje.

Ulterior s-a aflat că Lopez a interzis întrebările legate de Ben Affleck la premierele Atlas, conform TMZ.

Cum a răspuns JLo întrebărilor presei despre relația sa

Cu toate acestea, în timpul unei conferințe de presă în Mexic, un reporter a întrebat-o pe vedetă cu privire la zvonurile despre despărțire. El a vrut să știe dacă speculațiile sunt „reale”.

Ca răspuns, Jennifer a zis sec: „Știi mai bine decât atât”. Colegul ei, Simu Liu, adăugând, de asemenea, „Nu veni aici cu această energie, te rog”.

Actorul a adăugat mai târziu în timpul conferinței de presă: „Dacă aș putea încheia cu un singur lucru. Jen este producător la acest film. Motivul pentru care sunt aici și motivul pentru care Sterling a fost în acest film frumos a fost pentru că lui Jen îi pasă. Lui Jen îi pasă de lucruri precum reprezentarea și diversitatea și ea este o șefă”.

În ceea ce privește zvonurile, prietenul apropiat al lui Affleck, Jason Mewes, a intervenit și el. Acesta a declarat pentru TMZ că nu „crede” speculațiile și bârfele.

El a comentat despre nunta lor din 2022 și a exprimat pentru presă că „părea foarte sincer și real”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×