Reclamă

Cine este tânăra superbă din fotografia cu Leonardo DiCaprio. A petrecut o zi întreagă în preajma celebrului actor, iar fanii l-au apreciat pentru gest

Când au apărut pozele, mulți s-au întrebat cine este tânăra superbă din fotografia cu Leonardo DiCaprio. Actorul a petrecut o zi întreagă alături de Normandie Farrar, în vârstă de 16 ani. Ei s-au relaxat la cumpărături în Beverly Hills.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2024, 7:28

În timp ce ieșea cu tatăl său, George DiCaprio, și mama vitregă, Peggy Farrar, câștigătorul Oscar, în vârstă de 49 de ani, a fost văzut răsfățându-și nepoata în timp ce o ducea la diferite magazine de lux, precum și la Tiffany & Co. și Prada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este tânăra superbă din fotografia cu Leonardo DiCaprio

Adolescenta, care a fost „răpită” la vârsta de șase ani de propriul ei tată, părea fericită în timp ce mergea pe trotuar, alături de familia ei. Ea avea două plase mari de cumpărături pe umăr.

DiCaprio a încercat să păstreze discreția în timpul ieșirii. El purta, așa cum o face în ultimul timp în public, o șapcă de baseball neagră Dodgers, mască albastră, geacă și un tricou gri.

După ce s-au relaxat la cumpărături, grupul s-a bucurat de timp de calitate împreună la South Beverly Grill.

Ieșirea familiei vine la două luni după ce el și cei dragi s-au bucurat împreună de o masă la Cipriani din Beverly Hills.

Reclamă
DiCaprio alături de tatăl său vitreg și nepoata sa, la cumpărături
Adolescenta, care a fost „răpită” la vârsta de șase ani de propriul ei tată, părea fericită în timp ce mergea pe trotuar / Profimedia Images

Cine sunt părinții lui Normandie

Părinții lui Normandie, Charity Moore și Adam Farrar, care este fratele vitreg mai mare al lui Leo, nu au fost prezenți în niciuna dintre ocazii.

Reclamă

Charity și Adam s-au luptat de-a lungul anilor cu o serie de probleme juridice care au acaparat titlurile presei tabloide. El a avut inclusiv o arestare în 2016. Scandalul „răpirii” a avut loc în ianuarie 2014. Adam și Charity au fost arestați separat, sub acuzații de substanțe interzise.

Adam a fost prins în Texas, unde a dus-o ilegal pe fiica sa. Normanie era dependentă de tribunalul din California din cauza cazierului judiciar al părinților ei. Micuța nu trebuia să fie scoasă din stat. La acea vreme, Normanie avea doar șase ani. Normandie a fost găsită în Texas pe 30 ianuarie și a fost dusă înapoi în California. Atunci ea a fost pusă în grija bunicului ei, tatăl lui Leo, George DiCaprio.

Între timp, Adam a fost arestat și acuzat de Departamentul de Poliție din Los Angeles că și-a „ascuns” fiica într-un alt stat.

La acea vreme, un purtător de cuvânt al departamentului Departamentului Județean pentru Copii și Familie din LA a declarat pentru RadarOnline: „Sunt bucuros să confirm că acest copil a fost de fapt găsit. Este o veste grozavă. Dincolo de asta, nu prea pot spune mai multe”.

Leonadro DiCaprio a rupt legătura cu fratele său vitreg

Înainte de distanțarea lor, Leonardo și fratele său vitreg, Adam Farrar, obișnuiau să fie apropiați. Ei au fost văzuți participând împreună la mai multe meciuri de la Los Angeles Lakers.

În 2014, surse au declarat pentru RadarOnline că cei doi nu „au avut niciun contact în ultimii ani și nu se înțeleg”.

Este cunoscut faptul că DiCaprio a fost inspirat să intre în actorie după ce l-a văzut pe fratele său vitreg. Acesta a avut o carieră în reclame, filme și TV în anii 1980.

Farrar este extrem de cunoscut pentru rolurile sale din serialul științifico-fantastic Battlestar Galactica și comedia-dramă ABC Eight is Enough.

Cu toate acestea, pe măsură ce cariera lui DiCaprio a luat amploare la sfârșitul anilor 90, iar cea a lui Farrar a ajuns într-un impas, lucrurile s-au încheiat destul de diferit pentru frați. Ei au crescut împreună în LA, după ce mama lui DiCaprio, Peggy, s-a căsătorit cu tatăl lui Farrar, caricaturistul George DiCaprio.

Fratele vitreg al lui DiCaprio a avut mai multe probleme cu legea

Din 2010, Farrar a intrat în atenția instanțelor de judecată sub acuzația de hărțuire. A mai fost acuzat de deținere de substanțe, conducere fără permis și violență domestică.

În 2000, în timp ce DiCaprio cunoștea succesul cu Titanic, Farrar a fost arestat sub acuzația că a încercat să-și omoare iubita. Se pare că el a și făcut amenințări teroriste.

La acea vreme, Peggy DiCaprio spunea despre fiul ei vitreg: „Adam este unul dintre cei mai nonviolenți oameni pe care îi cunosc”. Farrar a fost eliberat în 48 de ore de la arestarea sa din martie 2000. Acuzațiile împotriva lui au fost în cele din urmă anulate.

People a mai scris că, cu doi ani mai devreme, tot Farrar a avut probleme cu legea. Acesta ar fi agresat un fotograf care îi urmărea fratele superstar. Niciodată nu au fost depuse acuzații în acest caz.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×