Reclamă

Succesul filmului Titanic s-a bazat pe chimia lui Kate Winslet cu Leonardo DiCaprio. Ce spune actrița despre partenerul ei din film: „Am reușit să ne găsim propriul ritm”

Din fericire, cele două vedete s-au conectat instantaneu, făcând din producția din 1997 filmul pe care îl privim cu sufletul la gură și astăzi. Și la peste 20 de ani de la lansarea filmului în cinematografe, încă se spune că Succesul filmului Titanic s-a bazat pe chimia lui Kate Winslet cu Leonardo DiCaprio.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 decembrie 2023, 7:47

Legătura dintre ei este încă o minune, despre care Winslet spune mai multe în materialul de promovare pentru o nouă lansare, Titanic: Stories from the Heart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Succesul filmului Titanic s-a bazat pe chimia lui Kate Winslet cu Leonardo DiCaprio

„Odată ce am început să lucrez cu Leo, am reușit să ne găsim propriul ritm. Și este uimitor să ne uităm în urmă și să ne gândim la asta din nou”, își amintește Winslet într-un interviu pentru ET.

Ea își amintește că „au făcut clic imediat”. „Avea niște membre lungi, slabe, necoordonate. Și era pur și simplu foarte liber cu el însuși și avea această energie efervescentă care era cu adevărat magnetică”, adaugă ea. „Și îmi amintesc că m-am gândit că asta va fi distractiv și că ne vom înțelege cu siguranță. Și chiar am făcut-o. Chiar am făcut-o.”

Winslet îl laudă pe DiCaprio pentru felul lui de a-și aborda personajele, spună însă despre el și că este „un bărbat feroce de inteligent”.

„A fost foarte, foarte inteligent, foarte, foarte curios. Pentru că a fost fascinat de perioadă, detaliile legate de barca, clasele inferioare, de unde veniseră oamenii aceia, cum își plătiseră biletele. ”, împărtășește ea. „Ne-am conectat la atât de multe niveluri. Acea senzație de concentrare asupra ceea ce făceam. Să știi că încă ne pasă profund de asta.”

Legătura strânsă pe care au format-o pe platoul Titanic este încă vie și în prezent. Winslet a mai spus în același interviu cât de des vorbește cu actorul, spunând: „Întotdeauna vom face acel apel imediat. Nu există niciun fel de stai, te sun mâine. Este instantaneu”.

Reclamă

„Știi, dacă te gândești bine, în lumea în care trăim acum, să ai prietenii și o istorie comună cu ei, este cu adevărat ceva”, a mai spus Kate.

Titanic s-a lansat în format 4K Ultra HD Blu-ray Disc

Paramount Home Entertainment a anunțat că „Titanic” al lui James Cameron a fost remasterizat pentru a fi lansat pe 4K Ultra HD Blu-ray Disc și a fost lansat exact la timp pentru Crăciun, pe 5 decembrie 2023.

Reclamă

Alături de versiunile standard 4K Ultra HD și Blu-ray cu două discuri, Paramount lansează, de asemenea, un set în cutie de colecție în ediție limitată, care este perfect pentru cei mai mari fani „Titanic”. Setul special va include:

  • O carte cartonată care detaliază realizarea celor mai emblematice scene ale filmului
  • O schemă detaliată inspirată de planul navei, evidențiind locațiile scenelor cheie
  • Reproduceri de recuzită ale unei cărți de îmbarcare, bilet de vizionare a lansării, meniuri de expediție și bilețele de la Jack pentru Rose și de la Rose pentru Cal
  • Partituri pentru hitul „My Heart Will Go On”

Mai jos, ai lista completă de funcții speciale care sunt pe noua versiune „Titanic” 4K Ultra HD Blu-ray.

  • Titanic: Povești din inimă. Regizorul James Cameron, producătorul Jon Landau și vedeta Kate Winslet împărtășesc amintiri și momente preferate și povestesc provocările de a crea cea mai mare poveste de dragoste din istoria cinematografiei. Fanii vor avea parte de clipuri din film, fotografii și momente din culise.
  • Prezentare din culise găzduită de Jon Landau. Jon Landau prezintă o serie de segmente din culise care prezintă realizarea producției Titanic.
  • Prezentare trailer-ului găzduită de Jon Landau.
  • Poster pentru fani.
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×