Reclamă

Succesul filmului Titanic s-a bazat pe chimia lui Kate Winslet cu Leonardo DiCaprio. Ce spune actrița despre partenerul ei din film: „Am reușit să ne găsim propriul ritm”

Din fericire, cele două vedete s-au conectat instantaneu, făcând din producția din 1997 filmul pe care îl privim cu sufletul la gură și astăzi. Și la peste 20 de ani de la lansarea filmului în cinematografe, încă se spune că Succesul filmului Titanic s-a bazat pe chimia lui Kate Winslet cu Leonardo DiCaprio.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 decembrie 2023, 7:47

Legătura dintre ei este încă o minune, despre care Winslet spune mai multe în materialul de promovare pentru o nouă lansare, Titanic: Stories from the Heart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Succesul filmului Titanic s-a bazat pe chimia lui Kate Winslet cu Leonardo DiCaprio

„Odată ce am început să lucrez cu Leo, am reușit să ne găsim propriul ritm. Și este uimitor să ne uităm în urmă și să ne gândim la asta din nou”, își amintește Winslet într-un interviu pentru ET.

Ea își amintește că „au făcut clic imediat”. „Avea niște membre lungi, slabe, necoordonate. Și era pur și simplu foarte liber cu el însuși și avea această energie efervescentă care era cu adevărat magnetică”, adaugă ea. „Și îmi amintesc că m-am gândit că asta va fi distractiv și că ne vom înțelege cu siguranță. Și chiar am făcut-o. Chiar am făcut-o.”

Winslet îl laudă pe DiCaprio pentru felul lui de a-și aborda personajele, spună însă despre el și că este „un bărbat feroce de inteligent”.

„A fost foarte, foarte inteligent, foarte, foarte curios. Pentru că a fost fascinat de perioadă, detaliile legate de barca, clasele inferioare, de unde veniseră oamenii aceia, cum își plătiseră biletele. ”, împărtășește ea. „Ne-am conectat la atât de multe niveluri. Acea senzație de concentrare asupra ceea ce făceam. Să știi că încă ne pasă profund de asta.”

Legătura strânsă pe care au format-o pe platoul Titanic este încă vie și în prezent. Winslet a mai spus în același interviu cât de des vorbește cu actorul, spunând: „Întotdeauna vom face acel apel imediat. Nu există niciun fel de stai, te sun mâine. Este instantaneu”.

Reclamă

„Știi, dacă te gândești bine, în lumea în care trăim acum, să ai prietenii și o istorie comună cu ei, este cu adevărat ceva”, a mai spus Kate.

Titanic s-a lansat în format 4K Ultra HD Blu-ray Disc

Paramount Home Entertainment a anunțat că „Titanic” al lui James Cameron a fost remasterizat pentru a fi lansat pe 4K Ultra HD Blu-ray Disc și a fost lansat exact la timp pentru Crăciun, pe 5 decembrie 2023.

Reclamă

Alături de versiunile standard 4K Ultra HD și Blu-ray cu două discuri, Paramount lansează, de asemenea, un set în cutie de colecție în ediție limitată, care este perfect pentru cei mai mari fani „Titanic”. Setul special va include:

  • O carte cartonată care detaliază realizarea celor mai emblematice scene ale filmului
  • O schemă detaliată inspirată de planul navei, evidențiind locațiile scenelor cheie
  • Reproduceri de recuzită ale unei cărți de îmbarcare, bilet de vizionare a lansării, meniuri de expediție și bilețele de la Jack pentru Rose și de la Rose pentru Cal
  • Partituri pentru hitul „My Heart Will Go On”

Mai jos, ai lista completă de funcții speciale care sunt pe noua versiune „Titanic” 4K Ultra HD Blu-ray.

  • Titanic: Povești din inimă. Regizorul James Cameron, producătorul Jon Landau și vedeta Kate Winslet împărtășesc amintiri și momente preferate și povestesc provocările de a crea cea mai mare poveste de dragoste din istoria cinematografiei. Fanii vor avea parte de clipuri din film, fotografii și momente din culise.
  • Prezentare din culise găzduită de Jon Landau. Jon Landau prezintă o serie de segmente din culise care prezintă realizarea producției Titanic.
  • Prezentare trailer-ului găzduită de Jon Landau.
  • Poster pentru fani.
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×