Reclamă

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au petrecut Ziua Recunoștinței împreună. Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund de fotografi

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au petrecut Ziua Recunoștinței împreună. Cei doi nu se mai ascund de fotografi și se afișează tot mai des ca un cuplu. Leo și partenera sa au luat cina împreună cu un grup de prieteni. Ulterior și-au continuat seara cu o plimbare liniștită pe străzile din Londra.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 noiembrie 2023, 11:52

Vittoria Ceretti  trăiește o adevărată poveste de iubire cu unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Nu este de mirare fatul că bruneta reușește să stârnească multe comentarii în jurul său. De data aceasta a fost pozată într-un cartier de lux din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au petrecut Ziua Recunoștinței împreună

Leonardo DiCAprio a vrut să se asigure că are parte de o cină specială în compania celor mai apropiați iomani. Actorul din Titanic a organizat o cină festivă chiar de Ziua Recunoștinței.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vittoria Ceretti în timp ce îmbrățișează un bărbat după cina de Ziua Recunoștinței
Vittoria Ceretti trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de DiCaprio / Profimedia Images

Printre invitații lui de seamă s-a numărat și Tobey Maguire, prieten apropiat al actorului internațional. La cina specială au luat parte prietenii apropiați.

Reclamă

Leo și-a continuat seara cu o plimbare liniștită pe străzile din Londra. Actorul a încercat să treacă neobservat, însă paparazzi l-au surprins rapid printre invitați.

Acesta a purtat o haină neagră la care a asortat o șapcă. Partenera sa, Vittoria Ceretti, a optat pentru o ținută elegantă. Diva a purtat un sacou negru și o pereche de pantaloni.

Gazdele cinei au fost pozate în timp ce își lua la revedere de la invitați. Vittoria este tot mai prezentă în viața actorului și nu se mai ferește de camerele de fotografiat ale curioșilor.

Reclamă

Apropiații actorului spun că acesta este vrăjit de tânăra în vârstă de 25 de ani.

Cum s-au cunoscut Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti  

Leonardo DiCaprio a devenit cunoscut pentru gusturile sale în materie de femei. Acesta preferă să iasă la întâlniri cu domnișoare mult mai tinere, citează PageSix.

Pare că relația sa cu Vittoria este una din ce în ce mai serioasă. Dacă la început s-a scris despre cei doi că sunt „doar prieteni”, lucrurile au evoluat rapid între îndrăgostiți. DiCaprio, în vârstă de 49 de ani, a prezentat-o pe noua sa parteneră inclusiv mamei sale.

Vittoria i-a cunoscut și cercul de apropiați la petrecerea pe care a organizat-o actorul atunci când acesta a împlinit 49 de ani. Leonardo și Vittoria nu formează un cuplu de foarte mult timp. Cei doi s-ar fi cunoscut în luna august a acestui an, a scris People.

Paparazzi i-au pozat prima dată în timp ce se plimbau prin Santa Barbara. Actorul și iubita sa au mers atunci cu un grup de prieteni la o plimbare. Prietenii lui DiCaprio susțin că acesta este „complet îndrăgostit” de Vittoria.

Actorul ar fi atras de inteligența și maturitatea tinerei sale partenere. Acesta nu a făcut nicio declarație cu privire la relația pe care o are în prezent.

Nici Vittoria nu a vrut să ofere prea multe informații despre povestea ei de iubire cu unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Cei doi au preferat să trăiască începutul relației departe de lumina reflectoarelor. În ultimele luni s-au afișat din ce în ce mai des la mai multe evenimente private.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×