Reclamă

Ce a dus la distanțarea lui Ben Affleck de Jennifer Lopez. Ce are actorul să-i reproșeze soției sale

În ultimul timp, zvonurile despre divorțul în cuplul Bennifer sunt la ordinea zilei. După ce inițial s-a spus că locuiesc în case separate, nu-și mai poartă verighetele și nici nu au mai ieșit împreună în public, acum s-a aflat ce a dus la distanțarea lui Ben Affleck de Jennifer Lopez.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iunie 2024, 7:34

La aproape doi ani de la căsnicie, Ben Affleck și Jennifer Lopez nu sunt chiar pe aceeași pagină a căsniciei lor. Se pare că cuplul „și-a dat puțin spațiu” pentru a determina dacă relația „este potrivită pentru amândoi”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a dus la distanțarea lui Ben Affleck de Jennifer Lopez

O sursă apropiată actriței a declarat că Lopez „a început să-și intensifice angajamentele de muncă și să se pregătească pentru turneul ei”. Lopez se pregătește să înceapă turneul ei This Is Me… Live luna viitoare pentru a promova cel de-al nouălea album al ei.

„Este foarte concentrată pe muncă și se extinde prea mult”, a spus persoana din interior.

Între timp, Affleck, în vârstă de 51 de ani, „nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer”. Actorul se simte „uzat” de căsătorie.

JLo, cu mâna pe față, fotografiată în timp ce plânge
Presa internațională a scris recent că JLo se pregătește intens pentru turneul ei care va începe în această vară / Profimedia Images
Reclamă

Despre cei doi soți se mai spune că sunt pe „două pagini complet diferite de cele mai multe ori. Faza lunii de miere a dispărut”. O altă sursă apropiată lui Lopez a spus: „Amândoi au cariere solicitante care adesea le impun să fie în orașe diferite”.

Întrucât perechea s-a separat recent pentru a filma diferite proiecte, persoana din interior a spus că absența „a evidențiat distanța emoțională și fizică dintre ei”.

„De-a lungul timpului, Jennifer și Ben au găsit din ce în ce mai dificil să comunice eficient. Micile neînțelegeri au devenit argumente semnificative”, au mai spus sursele.

Reclamă

„Au abordări fundamental diferite ale conflictului”, a adăugat persoana din interior. Lopez preferă să se confrunte direct cu problemele, în timp ce Affleck nu se deschide atât de repede.

Abordările lor diferite în ceea ce privește educația și finanțele au „exacerbat” problemele lor conjugale.

Care este averea estimată a celor doi soți

Lopez este o cântăreață și o actriță de succes, are o linie de afaceri de succes și este imaginea unor brand-uri importante. Acesta are o avere de 400 de milioane de dolari. Pe de altă parte, despre Affleck se spune că are doar 160 de milioane de dolari.

Lopez i-a uimit recent pe fani prin autofinanțarea unui proiect în trei părți care documentează povestea de dragoste a ei și a lui Affleck. Se pare că actrița a plătit peste 20 de milioane de dolari.

Affleck și-a dobândit o mare parte din avere prin contracte din actorie și producție. Acestea au valorat mai multe milioane de dolari. Recent, el a câștigat 10 milioane de dolari pentru a apărea în anunțul pentru Super Bowl al unei companii de gogoși.

În ciuda dezacordurilor lor, Lopez a vrut „să lucreze la căsătorie”, în timp ce Affleck a ezitat. Cu toate acestea, se pare că de când s-a mutat din conacul din Bel Air de 60 de milioane de dolari, sursa a spus că Affleck „s-a luptat cu singurătatea”. Se spune că actorul „și-a dat seama cât de mult îi lipsește Jen”.

Affleck și Lopez „își reevaluează amândoi prioritățile” în perioada în care sunt despărțiți. Potrivit DailyMail ei stabilesc „ce vor cu adevărat de la căsătorie”.

„Unii cred că pot rezolva asta cu timp și efort, evidențiind legătura lor profundă”, a spus sursa prietenilor cuplului. „Alții cred că relația și-a urmat cursul.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×