Reclamă

Ce se întâmplă cu fanii care au cumpărat bilete la concertele lui Jennifer Lopez. Artista și-a anulat turneul „pentru a fi cu copiii ei, cu familia”

JLo își anulează turneul de vară Greatest Hits pentru a petrece mai mult timp cu familia ei. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu fanii care au cumpărat bilete la concertele lui Jennifer Lopez.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iunie 2024, 7:11

Cântăreața în vârstă de 54 de ani urma să participe la turneul This Is Me… Live, care începea în iulie, pentru a-și aniversa cei 55 de ani. Dar soția lui Ben Affleck a vrut să fie acasă în Los Angeles, așa că totul s-a anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se întâmplă cu fanii care au cumpărat bilete la concertele lui Jennifer Lopez

„Reprezentanții pentru Live Nation au anunțat că turneul Jennifer Lopez US Summer 2024 THIS IS ME…LIVE este anulat. Jennifer își ia timp liber pentru a fi cu copiii, familia și prietenii ei apropiați”, scrie într-un comunicat pentru DailyMail.

„Pentru cei care au cumpărat prin Ticketmaster, biletele vor fi rambursate automat, nu mai trebuie să facă fanii nimic. Pentru cei care au achiziționat prin site-uri de revânzare, cum ar fi SeatGeek, StubHub, VividSeats etc., vă rugăm să contactați punctul dvs. de achiziție pentru mai multe detalii.”

Care a fost mesajul lui JLo pentru fani

Jennifer a trimis și ea un mesaj special fanilor ei prin site-ul ei OntheJLo.

Reclamă

„Mă doare inima și sunt complet devastată că te-am dezamăgit. Vă rog să știți că nu aș face asta dacă nu aș simți că este absolut necesar. Promit că mă voi revanșa și vom fi din nou împreună. Vă iubesc atât de mult pe toți. Până data viitoare…” a scris artista.

O sursă a declarat pentru DailyMail.com că Lopez era tristă să renunțe la turneu, care se vindea bine, dar trebuia să fie acasă în acest moment.

„Își ia timp liber pentru a fi cu familia și prietenii apropiați”, a spus persoana din interior. Deși a repetat des pentru spectacol și că era gata de orice, vedeta se pare că a simțit că este timpul pentru o pauză.

Reclamă

„A fost o decizie foarte dificilă luată de Jennifer săptămâna aceasta și îi pare rău pentru fanii ei.”

Această decizie nu a fost luată în legătură cu vânzările de bilete. Se pare că turneul mergea bine în majoritatea orașelor și a existat o creștere bună, a declarat o sursă pentru DailyMail.com.

JLo, lângă mașina sa, alături de echipa ei
O sursă a declarat pentru DailyMail.com că Lopez era tristă să renunțe la turneu, care se vindea bine, dar trebuia să fie acasă în acest moment / Profimedia Images

Au existat zvonuri că turneul nu s-a vândut bine când a fost denumit ca „This Is Me… Now”, în sprijinul recentului ei album care s-a lansat alături de filmul ei. Dar când a fost etichetat drept un turneu cu cele mai mari hituri numit This Is Me… Live, biletele au început să se vândă foarte bine.

Care a fost reacția fanilor când JLo și-a anulat turneul

În tot aceste timp, vedeta a început să-și promoveze și filmul SF Atlas.

„Jennifer a avut un succes uriaș cu filmul ei Atlas, a fost numărul unu în întreaga lume și este mândră de asta și acum își dorește puțin timp acasă.”

Atlas, producție în care a jucat și a fost și producătoare, a fost numărul unu în 55 de țări. Filmul a fost în top 10 în 93 de țări. Utilizatorii de pe platformele media au reacționat la vestea anulării turneului. Mulți chiar au spus că Lopez a luat decizia pentru a-și „salva” căsnicia.

„A anulat pentru că nu a vândut suficiente bilete”, a scris un utilizator X.

„Lipsa fanilor este ceea ce i-a anulat turneul”, a spus o a treia persoană.

Vestea despre anularea turneului vine după ce Jennifer a vorbit despre cât de mult îi place să stea acasă. Când a vorbit cu Harper’s Bazaar în timp ce își prezenta noua băutură, ea a spus că este cea mai fericită la conacul ei de 60 de milioane de dolari din Bel Air, California.

Ce îi place cel mai mult lui JLo să facă alături de familia sa

„Îmi place să gătesc. Copiilor mei le place să gătească. Îmi place să găzduiesc petreceri acasă pentru familie și prieteni, mai ales acum că vremea este mai caldă. Îmi place să am oameni la mine. Nu-mi place să ies”, a spus vedeta.

Artista a mai spus că și-a încetinit ritmul din carieră, adăugând că merge cu „jumătate” din viteza cu care obișnuia să o facă.

Lopez a explicat că „a făcut lucruri care sunt cu adevărat incitante” pentru ea, spre deosebire de „a face totul”.

Între timp, UsWeekly a susținut că Jennifer s-a extins prea mult, ceea ce a dus la tensiuni între ea și soțul ei.

Sursa a continuat spunând că Ben „nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer” și acum se simte „uzat” de căsnicia lor.

Se spune că Ben a „verificat” relația lor, iar sursa a adăugat că el și Jennifer sunt pe „două pagini complet diferite de cele mai multe ori”.

O altă sursă apropiată de Jennifer a sugerat că angajamentele de muncă ale cuplului au provocat, de asemenea, o ruptură, spunând: „ambii au cariere solicitante, care adesea le impun să fie în orașe diferite”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×