Reclamă

Jennifer Lopez neagă eșecul noului ei film. Pentru ce le-a mulțumit fanilor într-un mesaj personal, pe fondul zvonurilor despre divorț

Jennifer Lopez neagă eșecul noului ei film. Artista a abordat recent criticile primite în ultimul timp printr-un mesaj personal adresat celor care sunt abonați la canalul ei, pe fondul zvonurilor despre despărțirea lui Ben Affleck.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2024, 8:49
Jennifer a fost văzută ultima oară cu Ben atunci când s-au sărutat într-un mod bizar la meciul de baschet al fiului actorului / Profimedia Images

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, le-a mulțumit fanilor pentru că au făcut ca noul ei film Atlas să fie numărul unu pe platforma de streaming, înainte de a vorbi despre „negativitatea” din jurul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez neagă eșecul noului ei film

„Bună tuturor, tocmai am aflat o veste grozavă și totul se datorează vouă!! ATLAS este din nou numărul 1 la nivel mondial săptămâna aceasta!!! Mulțumesc tuturor foarte mult!!”, a scris Jennifer în cel mai recent buletin informativ On the JLo.

Ea a adăugat: „Poate părea că există multă negativitate în lume în acest moment, dar nu lăsa vocile câtorva să înece dragostea imensă care există acolo”.

Ea le-a mulțumit fanilor în încheiere și a spus cât de mult îi iubește. Potrivit Deadline, Atlas are în prezent 60 de milioane de vizualizări la nivel global.

Filmul SF a fost pe primul loc pe serviciul de streaming timp de două săptămâni, de când a apărut pe 24 mai.

Reclamă

Zvonurile despre divorțul dintre JLo și Ben Affleck sunt din ce în ce mai intense

Jennifer a fost văzută ultima oară cu Ben atunci când s-au sărutat într-un mod bizar la meciul de baschet al fiului actorului, Samuel. Cei doi au ajuns separat la evenimentul sportiv și se pare că motivul a fost unul întemeiat. Actrița a mers să facă piața alături de fiica sa, Emme.

Actorul a fost fotografiat purtând verigheta, în ciuda zvonurilor de divorț.Deși la sosire aveau zâmbetul pe buze, ulterior Ben și Jennifer păreau posomorâți în timp ce luau mâncare de la un fast food.

Reclamă

Câteva zile mai târziu, Ben și Jennifer au participat la petrecerea de absolvire a fiicei actorului, Violet, și au fost văzuți ținându-se de mână înainte de a pleca în mașini separate pentru a se întoarce la propriile reședințe. Ieșirile lor au loc pe fondul zvonurilor despre problemele conjugale, la doar doi ani după ce s-au căsătorit.

Se pare că în prezent cuplul „locuiește separat”, Ben fiind cazat într-o casă pentru ca plătește 100.000 de dolari pe lună în Brentwood, în timp ce Jennifer încă stă la conacul lor de 60 de milioane de dolari din Los Angeles.

Recent s-a mai aflat că casa din Brentwood este la doar două străzi distanță de mama copiilor săi, care se pare că încearcă cu disperare să-l ajute pe Ben să-și salveze căsnicia de doi ani cu Lopez.

Jennifer Lopez a mai divorțat de 3 ori până acum

Cu toate acestea, o persoană din interior a declarat pentru People că Ben și Jennifer „încă vor să pună copiii pe primul loc”. Se pare că cei doi „au fost întotdeauna foarte orientați spre familie”.

„Absolvirea a fost mare lucru. Jennifer a vrut să sărbătorească asta”, a spus o sursă, adăugând că drama din căsnicia lor este „sfâșietoare pentru ea”.

Potrivit unor persoane din interior, Lopez a câștigat încrederea fostei soții a actorului. Se pare că cele două femei se înțeleg bine și se tem că Ben este aproape să-și întrerupă sobrietatea.

Lopez a divorțat de trei ori până acum. Prima căsătorie a cântăreței a fost cu actorul cubanez Ojani Noa, în vârstă de 49 de ani, în 1997. A durat doar 11 luni. Ea s-a căsătorit mai apoi cu coregraful Cris Judd, în vârstă de 54 de ani, în 2001. Cei doi au divorțat până în 2003.

Ulterior s-a căsătorit cu Marc Anthony, înainte de a se reîntâlni cu Affleck după divorțul lor.

Ben și Jennifer Garner au fost căsătoriți din 2005 până s-au despărțit în 2018.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×