Reclamă

Prințul William a dat detalii despre starea lui Kate Middleton. Răspunsul lui la întrebarea unui veteran de război a adus o „oază de speranță”

Prințul William a dat detalii despre starea lui Kate Middleton. Răspunsul lui la întrebarea unui veteran de război a adus o „oază de speranță” atât pentru cei prezenți la evenimentul la care a participat, cât și pentru oamenii din lumea întreagă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 iunie 2024, 12:47 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:36

Prințul William a dat mai multe detalii despre cum se descurcă Kate Middleton, în timp ce își continuă lupta împotriva cancerului. El a participat la cea de-a 80-a aniversăre de la Ziua Z din data de 5 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a dat detalii despre starea lui Kate Middleton

În timp ce Prințesa de Wales își continuă tratamentul împotriva cancerului în afara atenției publice și a luminii reflectoarelor, soțul ei, Prințul William a vorbit despre cum a decurs călătoria ei pentru sănătate.

În timp ce vizita veteranii la cea de-a 80-a aniversare a debarcării Zilei Z din Portsmouth, pe 5 iunie, Prințul de Wales a explicat că Kate este din ce în ce mai bine și a adăugat: „I-ar fi plăcut să fie aici astăzi”.

„Le reaminteam tuturor celor care au venit aici căbunica ei a lucrat la Bletchley Park.”, a continuat el într-un videoclip distribuit pe X.

„Așadar, ea avea destul de multe în comun cu unele dintre doamnele de aici care erau la Bletchley.” Bunica paternă a lui Kate, Valerie Glassborrow, a lucrat la baza de spionaj al celui de-al Doilea Război Mondial, unde Alan Turing a spart codul Enigma care a fost folosit de naziști pentru a cripta mesajele ascunse.

Reclamă

După toate aceste cuvinte însă, se pare că William va continua să participe la evenimente singur.

Kate Middleton se concentrează pe recuperarea sa

Soția sa Kate se concentrează pe sănătatea ei și ascultă sfaturile medicilor. De fapt, ea va lipsi de la Colonel’s Review înainte de Ceremonia Trooping the Color din 8 iunie.

Reclamă

„Anul acesta, generalul James Bucknall K.C.B., C.V.O va îndeplini rolul de ofițer de inspecție”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington pentru NBC News pe 30 mai, „în numele ASR Prințesa de Wales la Colonel’s Review, în timp ce ea își continuă recuperarea”.

Kate a ales să lupte împotriva bolii în mod privat. Prințul William a asigurat publicul că ea și copiii rămân pozitivi.

„Totul merge bine, mulțumesc”, a spus bărbatul de 41 de ani, pentru The Daily Mail în aprilie. „Tuturor ne merge bine”.

În ceea ce o privește pe Kate, ea a subliniat cât de puternic a fost William de când ea a renunțat la îndatoririle sale regale în martie pentru a se concentra asupra sănătății ei.

„Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie”, a spus ea în mesajul ei video. „A-l avea pe William lângă mine este o mare sursă de confort și liniștire.”

La aproape două luni după ce Prințesa de Wales a făcut public diagnosticul de cancer, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că ea nu are planuri imediate de a reveni la îndatoririle sale publice.

„Nu se așteaptă ca prințesa să se întoarcă la muncă”, a spus reprezentantul într-o declarație pentru BBC din 21 mai. Se pare că Kate nu va reveni „până când nu va fi aprobat de echipa ei medicală”.

Regele Charles, diagnosticat cu cancer, a revenit la îndatoririle regale

În timp ce Kate are grijă de sănătatea sa, Regele Charles își continuă atribuțiile. Și el a fost diagnosticat tot cu cancer și este supus tratamentelor medicale.

Pe 26 aprilie, la aproape trei luni după ce și-a făcut public diagnosticul de cancer, Palatul Buckingham a anunțat că Charles va reveni la sarcinile publice.

Pe 13 mai, Regele Charles i-a acordat fiului său titlul de colonel șef al Armatei Aeriene. Noul rol a stârnit controverse. Mulți admiratori regali credeau că titlul ar fi mai potrivit pentru Prințul Harry. Acesta s-a antrenat și a lucrat în armată.

Cu toate acestea, acest lucru nu ar fi fost posibil. Harry a renunțat la îndatoririle regale în 2020 când a plecat cu familia sa în SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×