Reclamă

Prințul William a dat detalii despre starea lui Kate Middleton. Răspunsul lui la întrebarea unui veteran de război a adus o „oază de speranță”

Prințul William a dat detalii despre starea lui Kate Middleton. Răspunsul lui la întrebarea unui veteran de război a adus o „oază de speranță” atât pentru cei prezenți la evenimentul la care a participat, cât și pentru oamenii din lumea întreagă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 iunie 2024, 12:47 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:36

Prințul William a dat mai multe detalii despre cum se descurcă Kate Middleton, în timp ce își continuă lupta împotriva cancerului. El a participat la cea de-a 80-a aniversăre de la Ziua Z din data de 5 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a dat detalii despre starea lui Kate Middleton

În timp ce Prințesa de Wales își continuă tratamentul împotriva cancerului în afara atenției publice și a luminii reflectoarelor, soțul ei, Prințul William a vorbit despre cum a decurs călătoria ei pentru sănătate.

În timp ce vizita veteranii la cea de-a 80-a aniversare a debarcării Zilei Z din Portsmouth, pe 5 iunie, Prințul de Wales a explicat că Kate este din ce în ce mai bine și a adăugat: „I-ar fi plăcut să fie aici astăzi”.

„Le reaminteam tuturor celor care au venit aici căbunica ei a lucrat la Bletchley Park.”, a continuat el într-un videoclip distribuit pe X.

„Așadar, ea avea destul de multe în comun cu unele dintre doamnele de aici care erau la Bletchley.” Bunica paternă a lui Kate, Valerie Glassborrow, a lucrat la baza de spionaj al celui de-al Doilea Război Mondial, unde Alan Turing a spart codul Enigma care a fost folosit de naziști pentru a cripta mesajele ascunse.

Reclamă

După toate aceste cuvinte însă, se pare că William va continua să participe la evenimente singur.

Kate Middleton se concentrează pe recuperarea sa

Soția sa Kate se concentrează pe sănătatea ei și ascultă sfaturile medicilor. De fapt, ea va lipsi de la Colonel’s Review înainte de Ceremonia Trooping the Color din 8 iunie.

Reclamă

„Anul acesta, generalul James Bucknall K.C.B., C.V.O va îndeplini rolul de ofițer de inspecție”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington pentru NBC News pe 30 mai, „în numele ASR Prințesa de Wales la Colonel’s Review, în timp ce ea își continuă recuperarea”.

Kate a ales să lupte împotriva bolii în mod privat. Prințul William a asigurat publicul că ea și copiii rămân pozitivi.

„Totul merge bine, mulțumesc”, a spus bărbatul de 41 de ani, pentru The Daily Mail în aprilie. „Tuturor ne merge bine”.

În ceea ce o privește pe Kate, ea a subliniat cât de puternic a fost William de când ea a renunțat la îndatoririle sale regale în martie pentru a se concentra asupra sănătății ei.

„Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie”, a spus ea în mesajul ei video. „A-l avea pe William lângă mine este o mare sursă de confort și liniștire.”

La aproape două luni după ce Prințesa de Wales a făcut public diagnosticul de cancer, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că ea nu are planuri imediate de a reveni la îndatoririle sale publice.

„Nu se așteaptă ca prințesa să se întoarcă la muncă”, a spus reprezentantul într-o declarație pentru BBC din 21 mai. Se pare că Kate nu va reveni „până când nu va fi aprobat de echipa ei medicală”.

Regele Charles, diagnosticat cu cancer, a revenit la îndatoririle regale

În timp ce Kate are grijă de sănătatea sa, Regele Charles își continuă atribuțiile. Și el a fost diagnosticat tot cu cancer și este supus tratamentelor medicale.

Pe 26 aprilie, la aproape trei luni după ce și-a făcut public diagnosticul de cancer, Palatul Buckingham a anunțat că Charles va reveni la sarcinile publice.

Pe 13 mai, Regele Charles i-a acordat fiului său titlul de colonel șef al Armatei Aeriene. Noul rol a stârnit controverse. Mulți admiratori regali credeau că titlul ar fi mai potrivit pentru Prințul Harry. Acesta s-a antrenat și a lucrat în armată.

Cu toate acestea, acest lucru nu ar fi fost posibil. Harry a renunțat la îndatoririle regale în 2020 când a plecat cu familia sa în SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×