Reclamă

JLo și Ben Affleck încearcă să ascundă „căderea carierei” artistei. Tensiunile dintre cei doi sunt doar o strategie de PR, susține presa tabloidă

Anularea bruscă a turneului lui Jennifer Lopez coincide cu zvonurile despre divorțul de Ben Affleck. Sunt publicații care susțin că JLo și Ben Affleck încearcă să ascundă „căderea carierei” artistei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 iunie 2024, 8:28

Zvonurile sunt doar un truc pentru a devia atenția de la cariera în picaj a vedetei. Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou pe prima pagină. De data aceasta nu pentru dragostea lor sau manifestările publice de afecțiune. Ci din cauza zvonurile despre o despărțire și provocările din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo și Ben Affleck încearcă să ascundă „căderea carierei” artistei

De luni de zile, cuplul de la Hollywood nu a fost fotografiat împreună la evenimente sau ieșiri în oraș. Ei au fost unul cu celălat doar în timp ce își îndeplineau angajamentele de părinți.

Zvonurile despre tensiunile din cuplu s-au intensificat când Ben s-a mutat din luxosul lor conac din Beverly Hills pentru a locui într-o proprietate închiriată. JLo și-a anulat viitoarele ei concerte foarte așteptate din LA. Sursele citează probleme de familie, dar experții în PR cred că povestea este mai mult de atât.

Rezidența de un milion de dolari a lui Jennifer Lopez a fost anulată brusc, lăsând fanii supărați, mai ales pe cei care își cumpăraseră deja bilete. Cântăreața însăși a împărtășit vestea, exprimând cât de „devastată” s-a simțit. PageSix a scris că proprietarii MGM Grand, locația programată să găzduiască cele peste 90 de concerte ale lui JLo, s-au supărat „din cauza vânzărilor scăzute de bilete”.

În plus, revenirea lui JLo în industria cinematografică cu producția SF, „Atlas”, s-a confruntat, de asemenea, cu provocări. Criticii de film nu au văzut cu ochi buni noul film al vedetei. În mijlocul acestor eșecuri, au mai apărut și zvonurile că Ben și JLo nu se mai înțeleg.

Reclamă

Ce spun experții în PR despre toate aceste tensiuni din cuplul lui JLo

Cu toate acestea, expertul în PR Mayah Riaz spune că totul a fost creat doar pentru a distrage atenția fanilor.

Ea a subliniat faptul că zvonurile despre Ben și Jen ar fi putut fi create pentru a ascunde aceste provocări: „Nu este de mirare că există speculații cu privire la zvonurile de divorț. Ele ar fi putut fi create pentru a distrage atenția de la căderea carierei ei. Nu este neobișnuit ca celebritățile să se confrunte cu speculații și zvonuri, în special în perioadele dificile ale carierei lor.”

Reclamă

„Zvonurile despre divorț sau provocările vieții personale pot fi uneori folosite ca o strategie pentru a distrage atenția de la orice eșec profesional.” Specialistul în PR subliniază că aceste povești ar trebui luate cu scepticism până când se dovedesc adevărate.

Ryan McCormick, un alt expert, crede că JLo ar putea avea de-a face cu o problemă pe care alege să o păstreze pentru ea însăși. Această problemă ar putea fi legată de căsnicia ei, care este întotdeauna sub lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil ca problema să fie pur și simplu vânzările scăzute de bilete. A cânta fără spectatori în sală i-ar putea „afecta imaginea”, așa că anularea turneului ar fi putut fi o decizie strategică pentru a evita un coșmar de PR mai mare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×