Reclamă

Kim Kardashian a fost purtată pe brațe de un bărbat, dar posteriorul ei a rămas la vedere. Imaginile cu vedeta sunt virale

Kim Kardashian a fost purtată pe brațe de un bărbat, dar posteriorul ei a rămas la vedere. Imaginile cu vedeta sunt virale, mai ales că cei doi pare că s-au distrat de minune împreună.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iunie 2024, 6:40

Kim Kardashian aproape că a riscat un accident vestimentar în plină stradă. Ea era cu Chris Appleton pe platoul unei ședințe foto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a fost purtată pe brațe de un bărbat, dar posteriorul ei a rămas la vedere

Vedeta de reality în vârstă de 43 de ani a glumit și a râs cu stilistul ei. Se pare că cei doi erau într-o pauză de la filmarea la care lucrau în Calabasas. La un moment dat, Appleton a luat-o în brațe și a învârtit-o în cerc în timp ce ea chicotea.

Vedeta Kardashians a fost văzută, de asemenea, cu capul pe spate de la atâta râs în timp ce stătea cu el și un alt prieten într-o parcare.

Fondatorul SKIMS a purtat doar o cămașă pe post de rochie și papuci căptușiți. Deoarece nu purta pantaloni, aproape că a riscat un accident vestimentar când Appleton a luat-o în brațe.

Kim avea părul blond platinat în bucle dezordonate și, de asemenea, părea să nu poarte machiaj. La un moment dat, ea a fost văzută și ținând un pahar din carton în mână în timp ce stătea sprijinită de un copac. Vedetei i se făceau fotografii și părea că se simte bine deși nu era mai deloc aranjată.

Reclamă

Persoana care a pozat-o a surprins și momentul în care Appleton a cărat-o pe brațe și s-au jucat în parcare. Kim părea să fie lipsită de griji și cu o dispoziție bună, în ciuda criticilor că fiica sa North a apărut în producția Regele Leu datorită statutului ei și nu pentru că este talentată.

Fiica lui Kim Kardashian a fost acuzată de nepotism

Deși articolele din presă despre acest subiect nu au fost puține, Kim nu le-a dat importanță. Mai mult, ea chiar a publicat fotografii cu ea și cu fiicele ei, precum și cu mama ei Kris Jenner, în vârstă de 68 de ani.

Reclamă

Kardashian a fost văzută cu North, precum și cu fiica ei, Chicago, în vârstă de șase ani, în conacul ei de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills.

Pe lângă North și Chicago, Kardashian îi mai are și pe fiii Saint, în vârstă de opt ani și Psalm, în vârstă de cinci ani. Toți cei patru copii sunt din relația cu fostul ei soț, Kanye West, cu care a fost căsătorită din 2014 până în 2022.

Recent, fiica lor cea mare, North, a fost implicată în controverse. Utilizatorii rețelelor sociale au criticat-o pentru că primește roluri deși nu are talent.

Acest lucru vine după ce ea a obținut rolul râvnitului Simba și și-a făcut debutul în actorie în concertul de aniversare a 30 de ani de la The Lion King la Hollywood Bowl din Los Angeles.

După ce a rostit versurile, North a primit ovații în picioare din partea publicului pentru interpretarea ei.

În ciuda reacțiilor negative ulterioare, Kardashian a arătat cât de mândră era de fiica ei. Ea a publicat o mulțime de instantanee din culise cu North cântând I Just Can’t Wait To Be King.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×