Reclamă

Kim Kardashian a fost purtată pe brațe de un bărbat, dar posteriorul ei a rămas la vedere. Imaginile cu vedeta sunt virale

Kim Kardashian a fost purtată pe brațe de un bărbat, dar posteriorul ei a rămas la vedere. Imaginile cu vedeta sunt virale, mai ales că cei doi pare că s-au distrat de minune împreună.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iunie 2024, 6:40

Kim Kardashian aproape că a riscat un accident vestimentar în plină stradă. Ea era cu Chris Appleton pe platoul unei ședințe foto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a fost purtată pe brațe de un bărbat, dar posteriorul ei a rămas la vedere

Vedeta de reality în vârstă de 43 de ani a glumit și a râs cu stilistul ei. Se pare că cei doi erau într-o pauză de la filmarea la care lucrau în Calabasas. La un moment dat, Appleton a luat-o în brațe și a învârtit-o în cerc în timp ce ea chicotea.

Vedeta Kardashians a fost văzută, de asemenea, cu capul pe spate de la atâta râs în timp ce stătea cu el și un alt prieten într-o parcare.

Fondatorul SKIMS a purtat doar o cămașă pe post de rochie și papuci căptușiți. Deoarece nu purta pantaloni, aproape că a riscat un accident vestimentar când Appleton a luat-o în brațe.

Kim avea părul blond platinat în bucle dezordonate și, de asemenea, părea să nu poarte machiaj. La un moment dat, ea a fost văzută și ținând un pahar din carton în mână în timp ce stătea sprijinită de un copac. Vedetei i se făceau fotografii și părea că se simte bine deși nu era mai deloc aranjată.

Reclamă

Persoana care a pozat-o a surprins și momentul în care Appleton a cărat-o pe brațe și s-au jucat în parcare. Kim părea să fie lipsită de griji și cu o dispoziție bună, în ciuda criticilor că fiica sa North a apărut în producția Regele Leu datorită statutului ei și nu pentru că este talentată.

Fiica lui Kim Kardashian a fost acuzată de nepotism

Deși articolele din presă despre acest subiect nu au fost puține, Kim nu le-a dat importanță. Mai mult, ea chiar a publicat fotografii cu ea și cu fiicele ei, precum și cu mama ei Kris Jenner, în vârstă de 68 de ani.

Reclamă

Kardashian a fost văzută cu North, precum și cu fiica ei, Chicago, în vârstă de șase ani, în conacul ei de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills.

Pe lângă North și Chicago, Kardashian îi mai are și pe fiii Saint, în vârstă de opt ani și Psalm, în vârstă de cinci ani. Toți cei patru copii sunt din relația cu fostul ei soț, Kanye West, cu care a fost căsătorită din 2014 până în 2022.

Recent, fiica lor cea mare, North, a fost implicată în controverse. Utilizatorii rețelelor sociale au criticat-o pentru că primește roluri deși nu are talent.

Acest lucru vine după ce ea a obținut rolul râvnitului Simba și și-a făcut debutul în actorie în concertul de aniversare a 30 de ani de la The Lion King la Hollywood Bowl din Los Angeles.

După ce a rostit versurile, North a primit ovații în picioare din partea publicului pentru interpretarea ei.

În ciuda reacțiilor negative ulterioare, Kardashian a arătat cât de mândră era de fiica ei. Ea a publicat o mulțime de instantanee din culise cu North cântând I Just Can’t Wait To Be King.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×