Reclamă

Cum au sărbătorit Prințul Harry și Meghan Markle aniversarea lui Lilibet. Fetița Ducilor de Sussex a împlinit 3 ani

Deși sunt discreți cu viața lor, acum s-a aflat cum au sărbătorit Prințul Harry și Meghan Markle aniversarea lui Lilibet. Ducii de Sussex au început petrecerea înainte de ziua de naștere a fiicei lor. Ei au sărbătorit la casa lor din Montecito, California, alături de prieteni apropiați și de familie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iunie 2024, 11:26 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:41
Ducesa de Sussex în vârstă de 42 de ani le-a spus studenților de la Lightway Academy din Nigeria că dansul este „clasa preferată” a lui Lilibet / Profimedia Images

Luna trecută, Markle a oferit câteva detalii despre personalitatea celui de-al doilea copil al lor. Dicretă cu tot ce ține de viața de familie, atunci când oferă discursuri, Ducesa nu uită să facă referire și la cei mici. Ei o așteaptă mereu să revină cât mai repede acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum au sărbătorit Prințul Harry și Meghan Markle aniversarea lui Lilibet

Ducesa de Sussex în vârstă de 42 de ani le-a spus studenților de la Lightway Academy din Nigeria că dansul este „clasa preferată” a lui Lilibet. În timp ce ținea un discurs despre sănătatea mintală, Markle a împărtășit o conversație recentă pe care a avut-o cu fiica sa.

„Acum câteva săptămâni, s-a uitat la mine și a putut doar să vadă reflexia din ochii mei”, și-a amintit ea. „Și ea a spus: „Mamă, mă văd în tine”.

Markle a exprimat cât de mult i-a fost dor de copiii ei în timpul călătoriei de trei zile. Ea a mers în Nigeria pentru a promova sănătatea mintală a soldaților de acolo. Ea a fost însoțită de Prințul Harry, iar vizita lor a fost intens analizată de presa tabloidă.

„Astăzi este Ziua Mamei în America”, a spus ea în timpul unui discurs la Casa Guvernului Statului Lagos, pe 12 mai.

Reclamă

„Așa că se pare că, deși bineînțeles că ne e dor de copiii noștri, mi-e dor de bebelușii mei, mă simt foarte bine să fiu în patria-mamă și în familie.”

Micuța Lilibet a fost botezată în California
Ducii de Sussex și-au botezat fetița. Micuța Lilibet a primit de la bunicul său titlul de Prințesă / Profimedia Images

Familia Regală Britanică nu a menționat aniversarea Prințesei Lilibet pe rețelele sociale

Reclamă

Ducii de Sussex care s-au căsătorit în mai 2018. Ei au devenit părinți pentru Archie și Lilibet în mai 2019, respectiv iunie 2021.

Cei patru locuiesc în prezent în Montecito într-un conac ultraprivat în valoare de 14 milioane de dolari. Tensiunile au fost mari între Harry și Markle și Familia Regală de când au renunțat la îndatoririle lor în 2020. Cu toate acestea, cei doi soți au dorit să-și țină copiii departe de toate aceste conflicte.

Reclamă

Anul trecut, Familia regală a ignorat în mod public cea de-a doua zi de naștere a lui Lilibet. Încă nu se știe de ce a fost luată această decizie. Întrebările au fost multe, mai ales că la aniversarea de 1 an a fost făcută o postare pe rețelele lor sociale.

Relația lor s-a fracturat și mai mult după lansarea cărții de memorii a lui Harry, „Spare”, și a serialului cuplului, „Harry & Meghan”.

O sursă regală a susținut la acea vreme că tatăl lui Harry, Regele Charles al III-lea, care în prezent se luptă cu cancerul, și Regina Camilla, nu au menționat-o pe nepoata lor în mediul online pentru că ei „nu marchează zilele de naștere ale membrilor care nu lucrează pentru instituție”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×