Reclamă

Sofia Vergara a pozat nud pentru propriul brand de cafea. Care e de fapt mesajul actriței din spatele acestei campanii de promovare

Sofia Vergara a pozat nud pentru propriul brand de cafea. Deși poate părea că profită de imaginea sa pentru a face reclamă sortimentelor de cafea de la brand-ul său, mesajul din spatele acestui produs este de fapt altul și are o însemnătate aparte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iunie 2024, 12:04

¡DIOS MÍO! COFFEE este un brand de cafea columbian care aduce un omagiu și celebrează femeile latine și cultivatoarele de cafea, a spus actrița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a pozat nud pentru propriul brand de cafea

Brandul a colaborat cu Federația Națională a Producătorilor de Cafea, cea mai importantă instituție de cafea din Columbia, pentru a produce boabe de cafea columbiene autentice de cea mai înaltă calitate.

¡DIOS MÍO! COFFEE se lansează cu trei amestecuri premium care vor fi disponibile în câteva magazine.

„¡DIOS MÍO! COFFEE vine din dragostea mea pentru cafeaua columbiană și din standardele mele înalte în ceea ce privește calitatea cafelei mele”, a spus Vergara, care este co-fondator.

Reclamă

„Am crescut în Columbia bând cafea columbiană. Ne-am petrecut ultimii ani creând aceste amestecuri cu o echipă uimitoare de cultivatoare de cafea în spatele nostru. Femeile reprezintă 30% din cultivatorii de cafea columbieni și este o onoare să le evidențiem familiile și moștenirile prin ¡DIOS MÍO! COFFEE.”

Aceasta este prima conexiune a starului Modern Family cu industria cafelei.

„Originară din munții Columbia, unde cafeaua este mai mult decât o băutură, este o expresie a pasiunii și a autenticității. ¡DIOS MÍO! COFFEE evocă tradițiile și aromele țării în timp ce celebrează femeile cultivatoare de cafea din spatele mărcii”, mai scrie într-un comunicat de presă.

Reclamă

Numele este o expresie comună folosită de latini atunci când descoperă gustul și aroma perfectă a cafelei.

Cât costă un pachet de cafea de la brand-ul celebrei actrițe

Brandul produce boabe de cafea columbiene autentice „de cea mai înaltă calitate în trei amestecuri premium, fiecare tribut pentru calitățile și caracteristicile femeilor columbiene”, se adaugă în comunicat.

„Light (cafeaua prăjită mai puțin) „scoate în evidență însemnătatea unui abrazo de abuela cald (îmbrățișare a bunicii)”, se spune în comunicat.

Medium (prăjire medie) „oferă o aromă bogată, cu note de nuci, ciocolată albă și zahăr brun în fiecare ceașcă”. E un amestec de arome inspirat de femeile care echilibrează cu grație munca, familia și pasiunea pentru cafea.

Dark (prăjire intensă) este „inspirat de forța femeilor columbiene în cultivarea cafelei. Acest amestec de cafea închisă la culoare este un simbol al energiei care curge prin venele latine. Fiecare înghițitură vă oferă o aromă puternică de cafea. Are note de cacao, ca urmare a caramelizării excesive”, a continuat comunicatul.

Fiecare sortiment va fi disponibil în boabe întregi și măcinate (14,99 de dolari / 340 de grame, 34,70 de dolari / 1200 de grame), K-Cups (19,99 de dolari / 22 cești) și capsule Nespresso (34,70 de dolari / 40 capsule).

‘¡DIOS MIO! este mai mult decât o cafea, este un omagiu al femeilor latine către lume. Fiecare sortiment spune povestea rădăcinilor noastre. Puterea femeilor noastre și angajamentul nostru de a promova cultura latină”, mai scrie în comunicat. Site-ul web al companiei este www.diosmiocoffee.com, iar Sofia Vergara promovează intens cafeaua sa și pe rețelele sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×