Reclamă

Sofia Vergara a pozat nud pentru propriul brand de cafea. Care e de fapt mesajul actriței din spatele acestei campanii de promovare

Sofia Vergara a pozat nud pentru propriul brand de cafea. Deși poate părea că profită de imaginea sa pentru a face reclamă sortimentelor de cafea de la brand-ul său, mesajul din spatele acestui produs este de fapt altul și are o însemnătate aparte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iunie 2024, 12:04

¡DIOS MÍO! COFFEE este un brand de cafea columbian care aduce un omagiu și celebrează femeile latine și cultivatoarele de cafea, a spus actrița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a pozat nud pentru propriul brand de cafea

Brandul a colaborat cu Federația Națională a Producătorilor de Cafea, cea mai importantă instituție de cafea din Columbia, pentru a produce boabe de cafea columbiene autentice de cea mai înaltă calitate.

¡DIOS MÍO! COFFEE se lansează cu trei amestecuri premium care vor fi disponibile în câteva magazine.

„¡DIOS MÍO! COFFEE vine din dragostea mea pentru cafeaua columbiană și din standardele mele înalte în ceea ce privește calitatea cafelei mele”, a spus Vergara, care este co-fondator.

Reclamă

„Am crescut în Columbia bând cafea columbiană. Ne-am petrecut ultimii ani creând aceste amestecuri cu o echipă uimitoare de cultivatoare de cafea în spatele nostru. Femeile reprezintă 30% din cultivatorii de cafea columbieni și este o onoare să le evidențiem familiile și moștenirile prin ¡DIOS MÍO! COFFEE.”

Aceasta este prima conexiune a starului Modern Family cu industria cafelei.

„Originară din munții Columbia, unde cafeaua este mai mult decât o băutură, este o expresie a pasiunii și a autenticității. ¡DIOS MÍO! COFFEE evocă tradițiile și aromele țării în timp ce celebrează femeile cultivatoare de cafea din spatele mărcii”, mai scrie într-un comunicat de presă.

Reclamă

Numele este o expresie comună folosită de latini atunci când descoperă gustul și aroma perfectă a cafelei.

Cât costă un pachet de cafea de la brand-ul celebrei actrițe

Brandul produce boabe de cafea columbiene autentice „de cea mai înaltă calitate în trei amestecuri premium, fiecare tribut pentru calitățile și caracteristicile femeilor columbiene”, se adaugă în comunicat.

„Light (cafeaua prăjită mai puțin) „scoate în evidență însemnătatea unui abrazo de abuela cald (îmbrățișare a bunicii)”, se spune în comunicat.

Medium (prăjire medie) „oferă o aromă bogată, cu note de nuci, ciocolată albă și zahăr brun în fiecare ceașcă”. E un amestec de arome inspirat de femeile care echilibrează cu grație munca, familia și pasiunea pentru cafea.

Dark (prăjire intensă) este „inspirat de forța femeilor columbiene în cultivarea cafelei. Acest amestec de cafea închisă la culoare este un simbol al energiei care curge prin venele latine. Fiecare înghițitură vă oferă o aromă puternică de cafea. Are note de cacao, ca urmare a caramelizării excesive”, a continuat comunicatul.

Fiecare sortiment va fi disponibil în boabe întregi și măcinate (14,99 de dolari / 340 de grame, 34,70 de dolari / 1200 de grame), K-Cups (19,99 de dolari / 22 cești) și capsule Nespresso (34,70 de dolari / 40 capsule).

‘¡DIOS MIO! este mai mult decât o cafea, este un omagiu al femeilor latine către lume. Fiecare sortiment spune povestea rădăcinilor noastre. Puterea femeilor noastre și angajamentul nostru de a promova cultura latină”, mai scrie în comunicat. Site-ul web al companiei este www.diosmiocoffee.com, iar Sofia Vergara promovează intens cafeaua sa și pe rețelele sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×