Reclamă

Lady Gaga a spus dacă e sau nu însărcinată. Artista este în prezent într-o relație cu Michael Polansky: „Aștept cu nerăbdare să fiu mamă”

Lady Gaga a spus dacă e sau nu însărcinată. Artista este în prezent într-o relație cu omul de afaceri Michael Polansky. „Aștept cu nerăbdare să fiu mamă”, spunea artista în trecut, dar se pare că zvonurile din jurul ei au făcut-o să dezvăluie acum ce se întâmplă cu ea cu adevărat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iunie 2024, 11:39

Lady Gaga nu va deveni mamă în curând, acesta este lucrul pe care îl susține. Zvonurile că e însărcinată au apărut după ce a fost fotografiată la nunta surorii sale. Artista a purtat o rochie neagră mulată, care i-a scos în evidență burtica proeminentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a spus dacă e sau nu însărcinată

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, a negat zvonurile că ar fi însărcinată, după ce au apărut fotografii cu ea la nunta surorii ei, Natali Germanotta, în Maine.

Vedeta pop și-a susținut mesajul tare și clar, împărtășind un prim-plan al sprâncenelor ei albite pe TikTok, cu o referire la melodia lui Taylor Swift „Down Bad”.

„Nu sunt însărcinată, doar plâng în sala de gimnastică. Votați pe www.headcount.org”, scrie cu litere mari albe plasate deasupra videoclipului.

În descrierea clipului, Gaga și-a subliniat apelul de a-i determina pe fani să voteze, scriind: „Înregistrați-vă pentru a vota sau verificați dacă sunteți înregistrați pe www.headcount.org”.

Reclamă

Într-un alt clip postat pe X, fostul Twitter, Gaga a făcut cu ochiul camerei și și-a reiterat mesajul, scriind: „Nu sunt însărcinată… ÎNREGISTREAZĂ-TE PENTRU VOTARE sau verifică dacă te-ai înregistrat deja la ​​http://headcount.org”. Clipul a fost distribuit și pe Instagram Stories.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lady Gaga pe o terasă, la nunta surorii sale
Lady Gaga nu va deveni mamă în curând, acesta este lucrul pe care îl susține / Profimedia Images
Reclamă

Artista este într-o relație de mai bine de 4 ani cu omul de afaceri Michael Polansky. Bărbatul are 46 de ani și pare că are planuri serioase cu vedeta. Când a apărut pe coperta InStyle în 2020, Gaga a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe ale sale, aceea de a deveni mamă. „Aștept cu nerăbdare să fiu mamă. Nu este incredibil ce putem face? Putem ține un om în noi și îl putem crește”.

Lady Gaga lucrează la muzică nouă și le pregătește fanilor surprize

În aprilie, Gaga a fost subiectul unei situații similare după ce a fost văzută cu un inel mare cu diamant pe degetul inelar stâng în timpul unei ieșiri. Bijuteria i-a determinat pe fani să se întrebe dacă ea și iubitul ei, Michael Polansky, s-au logodit.

Gaga a fost logodită anterior cu agentul de talente Christian Carino. People a confirmat că cei doi se întâlneau în februarie 2017 și și-au încheiat logodna în februarie 2019. Înainte de această logodnă, Gaga s-a întâlnit cu Taylor Kinney timp de aproximativ patru ani. Ei s-au logodit în februarie 2015. Cuplul a anulat toate planurile de nuntă mai târziu.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri la premiera din Los Angeles a concertului ei special Gaga Chromatica Ball, în mai, Gaga a anunțat că a fost ocupată să lucreze la muzică nouă.

„Sunt în studio în fiecare zi. Am scris atât de multe cântece, am produs atât de multe cântece și nu seamănă cu nimic din ce am mai făcut până acum”, a spus ea. „Îmi place să sparg genul și îmi place să explorez muzica.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×