Reclamă

Brad Pitt ar fi „supărat” că Shiloh a renunțat la numele lui de familie. Prima reacție a actorului după ce un al copil îl reneagă: „Îl doare”

Brad Pitt ar fi „supărat” că Shiloh a renunțat la numele lui de familie. Prima fiică biologică a lui și a Angelinei Jolie face tot ce poate ca să nu mai fie asociată cu el.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iunie 2024, 6:40

Recent, tânăra a împlinit vârsta de 18 ani și tot atunci a și cerut ajutorului unui avocat ca să renunțe legal la numele de familie al tatălui ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt ar fi „supărat” că Shiloh a renunțat la numele lui de familie

„Este conștient și supărat că Shiloh a renunțat la numele de familie. El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică”, a declarat o sursă pentru People.

„Momentele în care a realizat că și-a pierdut copiii, desigur, nu sunt ușoare pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist.”

Sursa a mai declarat că, deși actorul este „fericit” cu iubita Ines de Ramon, ruptura de cei șase copii ai săi „îl doare”.

O a doua sursă a declarat pentru presă: „Încă își iubește enorm toți copiii. Tot acest proces a fost foarte greu pentru întreaga familie.” Deși schimbarea numelui adolescentelei nu a fost încă acordată, noul ei nume va fi „Shiloh Jolie”.

Reclamă

La împlinirea a 18 ani, pe 27 mai, Shiloh a solicitat să renunțe legal la numele „Pitt”. Ea și-a plătit singură un avocat.

Fanii au observat prima dată că Shiloh a renunțat la numele de familie al tatălui ei în Playbill „The Outsiders” luna trecută. Tânăra care a ajutat-o ​​pe mama sa să producă piesa de teatru de pe Broadway a fost menționat ca „Vivienne Jolie” în revista pentru spectatori.

Shiloh nu este singurul dintre copiii starului care a renunțat la numele lui de familie

Reclamă

Anul trecut, Zahara a renunțat la „Pitt” din numele ei în timpul ceremoniei de introducere la Alpha Kappa Alpha la Spelman College din Atlanta.

În timpul discursului, tânăra de 19 ani s-a referit la ea însăși ca „Zahara Marley Jolie”.

În 2021, Us Weekly a scris că fiul lui Pitt și Jolie, Maddox, în vârstă de 22 de ani, „nu folosește numele Pitt ca nume de familie în documente care nu sunt legale, dar în schimb îl folosește pe cel al lui Jolie”.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt, de asemenea, părinții lui Pax, în vârstă de 20 de ani, și ai gemenilor Vivienne și Knox, ambii în vârstă de 15 ani.

Nu este clar când copiii s-au înstrăinat de Pitt, în vârstă de 60 de ani. Cu toate acestea, Pax l-a numit pe tatăl său „o gaură de clasă mondială” într-o postare de Ziua Tatălui.

„Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei 4 copii ai tăi mai mici. Ei tremură de frică când sunt în prezența ta”, a continuat el. Pax a făcut referire la un eveniment din 2016 când Pitt ar fi devenit „abuziv verbal și fizic cu copiii săi”. Incidentul s-a întâmplat la bordul unui avion privat.

Actrița a cerut să divorțeze de actor în 2016 și a cerut custodia completă a celor șase copii ai lor. Deși fostul cuplu a fost declarat legal necăsătorit în 2019, procedurile lor de divorț rămân în desfășurare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×