Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc „vieți separate”. Apropiații cuplului fac dezvăluiri noi

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc „vieți separate”. Apropiații celor doi au făcut dezvăluiri noi despre căsnicia pe care o au. În ultimul timp au circulat tot mai multe zvonuri legate de un posibil divorț. Jennifer și Ben s-au văzut tot mai rar în ultimele săptămâni.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2024, 6:57

Se pare că JLo și Ben Affleck s-au distanțat unul de celălalt. Speculațiile despre divorț conținută să apară în presa internațională. O sursă apropiată a cuplului a declarat pentru Entertainment Tonight că Lopez și Affleck „nu sunt încă despărțiți oficial”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc „vieți separate”

Apropiații cuplului fac dezvăluiri noi. Sursele spun că „în acest moment își fac doar treaba lor”. JLo și Affleck au fost văzuți tot mai rar în ultima perioadă împreună și s-a zvonit că aceștia au programe de lucru aglomerat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce se află în fața unui apartament din New York
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au relaxat în timpul plimbării prin New York / Profimedia Images

„Au intrat în relație foarte optimiști și au crezut mereu că lucrurile s-ar putea schimba în bine între ei, dar nu s-a schimbat nimic.”, a spus un apropiat al cuplului.

Reclamă

În urmă cu puțin timp, mai multe publicații au raportat că perechea și-a listat conacul de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills, California.

Totul se întâmplă la doar un an după ce aun cumprat propriatatea în numerar. În timp ce Ben Affleck este ocupat cu programul său, Jennifer Lopez este văzută și ea la întâlniri de afaceri.

Soțul divei locuiește în prezent într-o casă din Brentwood, iar Jennifer Lopez a început recent să caute alte locații.

Reclamă

Publicațiile internaționale mai scriu că Jennifer Lopez a petrecut mai mult timp cu mama și sora ei în această „perioadă de tranziție”.

De altfel, cântăreața și-a anulat turneul pentru a petrece mai mult timp cu gemenii ei, Max și Emme, dar și prietenii apropiați.

Ben Affleck s-a bazat, de asemenea, pe prietenii apropiați pentru a trece peste această perioadă. Affleck a fost văzut în compania lui Matt Damon de mai multe ori în ultimele săptămâni.

Ce spun apropiații lui Ben Affleck despre această perioadă

Aproțiațiia cotrului susțin căa cesta este la fel de afectat de separarea care ar fia vut loc într ele șo Jennifer Lopez.

„Ben este trist din cauza aceasta, dar s-a concentrat tot mai mult pe munca lui, fiind un tată grozavă și un co-părinte împreună cu Jennifer Garner. Se sprijină pe Matt Damon și pe cercul său de apropiați. Matt este mereu alături de Ben și îl susține”, a spus un prieten al actorului pentru publicația PageSix.

În ciuda faptului că s-au separat de ceva timp, Affleck și Lopez s-au întâlnit pentru câteva ore la casa lor din Beverly Hills. Actorul ar fi luat cina împreună cu soția sa, iar ulterior ar fi părăsit reședința care obișnuia să fie o casă pentru amândoi.

Lopez și Affleck au achiziționat casa cu suma de 60,85 milioane de dolari în luna mai a anului 2023. Potrivit TMZ, cei doi încearcă să vândă proprietatea cu 65 de milioane de dolari.

Deși pare că se îndreaptă spre divorț, cei doi nu au vorbit despre despărțire. Apropiații cuplului au mai declarat în trecut că Jennifer și Ben ar încerca să facă terapie de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×