Reclamă

Fiica de vedetă care regretă că s-a îndepărtat de mamă pentru a locui cu tatăl după divorțul părinților: a fost „foarte dureros”

Fiica de vedetă care regretă că s-a îndepărtat de mamă pentru a locui cu tatăl după divorțul părinților: a fost „foarte dureros”. Deși despărțirea a fost una extrem de discretă în urmă cu ceva timp, iată că a lăsat amprente care nu se vor șterge prea curând.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 august 2024, 11:39

Zoë Kravitz a spus abia acum că regretă că a făcut alegerea „dureroasă” de a trăi cu tatăl ei, starul rock, Lenny Kravitz, la vârsta de 11 ani, după divorțul părinților ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica de vedetă care regretă că s-a îndepărtat de mamă pentru a locui cu tatăl

Vedeta a reflectat asupra copilăriei ei în cel mai recent interviu acordat pentru Esquire, spunând că simte că nu a apreciat pe deplin stilul de viață pe care mama ei, Lisa Bonet, l-a propus din cauza stilului ei mai strict.

„Cred că a fost foarte dureros că m-am îndepărtat de ea pentru a fi cu tatăl meu. Tatăl meu nici măcar nu era acolo”, a spus ea pentru presă.

„Mi-aș fi dorit doar să fi putut aprecia ceea ce a făcut ea pentru mine. Era atât de concentrată pe păstrarea inocenței mele. Creativitatea mea. Pentru că ea știa ce este lumea, că nu mai primești asta înapoi.”

Vedeta în vârstă de 56 de ani s-a despărțit oficial de Lenny Kravitz în 1991. Separarea a avut loc la doar patru ani după ce cei doi s-au căsătorit. Ei au devenit părinți pentru fiica Zoë în 1988. Cei doi au divorțat oficial la doi ani după despărțirea lor.

Reclamă

Zoë a trăit cu mama ei în primul deceniu al vieții, dar mai târziu s-a mutat pentru a locui cu tatăl ei în Miami, pe care anterior îl văzuse doar de câteva ori pe an.

Ce a simțit Zoe când s-a mutat cu tatăl ei și ce i-a cerut

Acum Zoe și-a amintit că vizitele sale erau „acest vârtej al unui univers complet diferit”. „Și apoi mă duceam acasă la această viață foarte liniștită, foarte simplă”, a mai dezvăluit ea.

Reclamă

Dintr-o dată, ea a descoperit că avea o libertate cu totul nouă la 11 ani, datorită prezenței minime a tatălui ei în casă. Acest lucru a făcut-o să se maturizeze mai repede decât majoritatea copiilor de vârsta ei.

„Nu era că tatălui meu nu îi păsa”, a spus ea. „Doar că îi păsa de lucruri diferite.”

Zoë a mai dezvăluit cum noutatea libertății pe care tocmai o descoperise a dispărut în cele din urmă când a aflat realitatea vieții.

„La fel cum se întâmplă în filme, când ajungi să crezi că este perfect ceea ce ai primit îți dai seama cu ce vine la pachet asta”, a spus ea.

În cele din urmă, actrița i-a cerut tatălui ei să se mute la New York, unde spune că a simțit că e cel mai bine pentru ea.

„Nu am fost o actriță strălucită, geniu. Doar că acolo m-am simțit în siguranță”, a spus ea despre mutarea în oraș.

Zoë Kravitz este acum logodită cu Channing Tatum încă de anul trecut. Ei au început să se întâlnească din vara anului 2021. Cei doi actori au decis să-și ducă relația la următorul nivel. Cu toate acestea, au rămas la fel de discreți ca și până acum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×