Reclamă

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit. Cum arată inelul primit de actriță de la partenerul său

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit. Vestea a fost confirmată de mai multe surse pentru publicația People. Cei doi îndrăgostiți nu au făcut nicio declarație despre marele moment, însă actrița și-a lăsat la vedere inelul cu diamant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 octombrie 2023, 11:44

Zoë Kravitz și Channing Tatum au decis să se logodească după aproape doi ani de relație. Cei doi au fost surprinși la o petrecere de Halloween. Kravitz nu a ratat ocazia de a-și expune inelul superb. Actrița a fost vizibil încântată de evoluția poveștii sale de iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit

Zoë Kravitz și Channing Tatum au început să se întâlnească din vara anului 2021, iar acum au oferit oamenilor de pretutindeni o surpriză frumoasă. Cei doi actori au decis să-și ducă relația la următorul nivel și să se logodească.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Zoë Kravitz într-o rochie albă cu inelul de logodnă la vedere
Zoë Kravitz a fost văzută purtând inelul de logodnă la o petrecere de Halloween / Profimedia Images

Mai multe surse oficiale au confirmat zvonurile pentru publicația People. Zoë Kravitz și Channing Tatum au fost pozați la o petrecere de Halloween. Kravitz s-a costumat ca Rosemary Woodhouse, dintr-un film de groază din anul 1968.

Reclamă

Vedeta a purtat o rochie de noapte albă și a ținut în mână un cuțit. Fotografii au sesizat imediat că mâna pe care o avea ocupată cu cuțitul era și cea pe care se afla inelul superb de logodnă.

Actrița din Batman a primit un inel superb, cu diamante. Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a părut mai fericită ca niciodată alături de partenerul său.

Cei doi îndrăgostiți nu au făcut nicio declarație cu privire la logodnă și au au dezvăluit când anume s-a întâmplat.

Reclamă

Cel mai probabil vor păstra secretă cererea în căsătorie și nu vor povesti despre momentul privat. Admiratorii celor doi și-au arătat susținerea în mediul online. Aceștia i-au felicitat pe îndrăgostiți și pentru momentul important din viața lor.

Cum s-au cunoscut Zoë Kravitz și Channing Tatum

Zoë Kravitz și Channing Tatum au început să se întâlnească încă din anul 2021. Actrița din Batman a fost serioasă încă de la început și a știut ce își dorește de la un partener.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a povestit de mai multe ori despre părerea sa față de partenerul de cuplu.

„Mă face să râd mereu și iubim amândoi arta. Vorbim despre asta tot timpul. Ne place ca în timpul liber să ne uităm la filme și să ne povestim unul celuilalt conceptele pe care le observăm. A fost mereu grijuliu cu mine și s-a asigurat că nu îmi lipsește nimic”.

„Fie că vorbim de o ceașcă de ceai sau de un pahar de vin, el este cel care are grijă de mine mereu. Cred că ne-am dezvoltat mult împreună în ultima vreme”, declara actrița într-un interviu din presa internațională.

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au cunoscut la un casting pentru proiectul Pussy Island, proiect ce va fi regizat și produs de Kravitz.

Ce spus apropiații cuplului despre relația celor doi

Apropiații îndrăgostiților au declarat încă de la început că cei doi sunt „foarte fericiți împreună”. Aceștia au fost cei care au oferit informații presei despre modul în care evoluează relația actorilor.

„Carierele lor sunt foarte importante în acest moment. Se bucură să-și împărtășească pasiunea și să lucreze împreună la proiecte. Atunci când au timp liber preferă să-l petreacă împreună și să nu se afișeze foarte des. Încearcă să păstreze relația dar pentru ei”.

„Se bucură de timpul petrecut împreună sau cu prietenii. Channing a fost foarte serios cu privire la această relație încă de la început”.

Actorul, în vârstă de 43 de ani, a povestit și el despre cum s-a schimbat viața sa de când este împreună cu vedeta din Batman.

„Este o perfecționistă, dar asta în cel mai bun mod cu putință. În place să o privesc și să înțeleg lucruri de la ea. Se descurcă foarte bine și cu copiii. Sunt recunoscător că o am în viața mea. Este foarte important să fii compatibil cu cineva, mai ales din punct de vedere creativ. Acest lucru te provoacă și te face să fii mult mai deschis”, declara actorul într-un interviu pentru Variety.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×