Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au trimis o scrisoare soției unui vânzător de pizza. Bărbatul a murit de cancer la 47 de ani

Kate Middleton și Prințul William au trimis o scrisoare soției unui vânzător de pizza. Bărbatul a murit de cancer la 47 de ani. Prințul și Prințesa de Wales au scris că Peter Morris e „în gândurile lor” într-o scrisoare emoționantă către soția sa, Tracey.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 august 2024, 7:04

Kate Middleton și Prințul William au adus un omagiu unui vânzător de pizza pe care l-au cunoscut în timpul unei excursii în Țara Galilor anul trecut, după moartea acestuia de cancer la vârsta de 47 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Prințul William au trimis o scrisoare soției unui vânzător de pizza

Prințul și Prințesa de Wales i-au scris un omagiu emoționant lui Peter Morris, proprietarul Little Dragon Pizza Van, potrivit ziarului britanic The Sun.

Publicația a dezvăluit că William, în vârstă de 42 de ani, a trimis o scrisoare de condoleanțe de la Palatul Kensington văduvei lui Peter, Tracey, care a fost citită la înmormântarea sa.

„Nu putem decât să ne imaginăm ce gaură imensă va lăsa în viața ta. Inima noastră este alături de tine și familia ta. Eu și Catherine ne-am bucurat enorm să-l întâlnim pe Pete”, era redactat în scrisoare.

„Știm că Pete a fost un membru extrem de dedicat și foarte apreciat al comunității, ceea ce a fost evident din răspunsul oamenilor după ce au aflat de moartea sa. Voiam să știi cât de mult ești tu și familia ta în gândurile noastre în acest moment.”

Reclamă

Potrivit The Sun, scrisoarea va fi înrămată pentru fiicele lui Peter, care au 5 și 8 ani. Văduva sa, Tracey, în vârstă de 40 de ani, a declarat pentru presă că gestul amabil al familiei regale „a venit ca o surpriză masivă”.

Ce a declarat soție vânzătorului de pizza despre gestul Prințului și Prințesei de Wales

„Nici nu știu cum au aflat că Pete a murit. S-ar putea să le fi atins un punct sensibil pentru că Kate trece printr-un tratament”, a spus Tracey, pentru The Sun.

Reclamă

„El a spus cât de cu picioarele pe pământ sunt ei. Am primit atât de multe scrisori de la oameni care l-au iubit pe Pete, dar cea de la William și Kate a fost foarte specială”, a adăugat ea.

Contul de Instagram al Little Dragon Pizza Van a anunțat moartea lui Peter la sfârșitul lunii mai, alături de o poză alb-negru cu el la serviciu.

„Suntem întristați să vă informăm despre pierderea proprietarului nostru, Peter Morris”, a început postarea, adăugând că Peter a început afacerea în 2016.

„Am fost norocoși să-l numim șeful și prietenul nostru. Pasiunea sa contagioasă va fi dusă mai departe. Ne angajăm să continuăm munca grea în care și-a investit timpul și să fim mândri de el”, a continuat postarea.

Kate, în vârstă de 42 de ani, și-a anunțat propriul diagnostic de cancer pe 22 martie. A fost cu doar două luni înainte de moartea lui Peter.

Potrivit The Sun, Peter a învins cancerul esofagian. Cu toate acestea, la patru luni după ce i-a cunoscut pe Kate și William, medicii au descoperit că boala s-a extins. Ea i-a afectat glanda suprarenală și ficatul.

Cum a descris Peter cuplul regal

Cuplul regal l-a întâlnit pe Peter în aprilie 2023. Atunci ei au cumpărat pizza de la el pentru membrii echipei de salvare montană Central Beacons. Aceștia își riscă viața în fiecare zi pentru turiștii și alpiniștii din lanțul muntos din apropiere.

Cuplul a comandat 22 de pizza de la Little Dragon Pizza Van. Ei au ales pizza cu pepperoni, margherita, pui la grătar și brânză de capră.

Vorbind cu People după întâlnirea cu ei, Peter a spus la acea vreme: „Prințesa a întrebat dacă ne facem singuri aluatul. Ea a spus că și lor le place să facă pizza cu copiii lor”.

„A face pizza pentru viitorul rege și viitoarea regină este suprarealist”, a adăugat Peter. Acesta i-a servit pe Kate și William împreună cu colegul său Sharon Stokes.

„Prințul William a spus că a auzit de noi, ceea ce este la fel de suprarealist”, a continuat Peter. „Oamenii vin de departe, pentru calitatea mâncării și priveliștile din jur!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×