Reclamă

Femeile care au susținut-o pe Kate Middleton în perioada tratamentului pentru cancer. Cine sunt doamnele care i-au stat mereu alături

Ele sunt femeile care au susținut-o pe Kate Middleton în perioada tratamentului pentru cancer. Prințesa de Wales a avut parte de momente grele, iar ultimele șase luni au reprezentat pentru ea o adevărată provocare. Cu toate acestea, soția Prințului William s-a bucurat de susținerea persoanelor dragi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iulie 2024, 8:04

Prințesa de Wales provine dintr-o linie puternică de femei. Familia unită a soției Prințului William s-a adunat în jurul său încă de când aceasta a primit diagnosticul de cancer la începutul acestui an. Figurile feminine puternice din viața ei sunt cele care au jucat un rol cheie pentru a-i readuce zâmbetul pe buze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeile care au susținut-o pe Kate Middleton în perioada tratamentului pentru cancer

Prințesa de Wales s-a bucurat de sprijinul femeilor puternice din viața ta. Carole Middleton, mama Prințesei, a fost un sprijin constant pentru aceasta.

Experții regali au remarcat faptul că Prințesa de Wales este înconjurată de femei puternice și grijulii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pippa Middleton și Kate Middleton, fotografiate împreună, în timp ce discută
Pippa Middleton, care este însărcinată pentru a doua oară, a fost fotografiată din nou pe străzile din Londra / Profimedia Images
Reclamă

„Carole a fost alături de ei de-a lungul timpului, susținând-o pe Kate, dar și pe William. Carole a vorbit cu el și l-a încurajat. Prințul William trece prin momente grele, având în vedere că și tatăl său a fost diagnosticat cu cancer”, a spus Robert Jobson.

„Sunt o familia apropiată și au fost șocați de boala lui Kate, dar acest lucru i-a apropiat și mai mult. S-au adunat în jurul ei, în special Carole și Pippa”, au spus experții regali.

Carole a fost cea care s-a ocupat în această perioadă de nepoții săi. Mama Prințesei de Wales s-a asigurat că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au parte de un an școlar cât mai normal.

Reclamă

Carole a fost surprinsă de fotografi inclusiv în momentele în care o conducea pe Kate la casa sa.

„Carole este o forță motrice în menținerea acestei stabilități. Ea s-a asigurat că fiica ei nu are grija copiilor în această perioadă”, au mai spus experții regali.

Ce legătură are Kate Middleton cu Pippa Middleton

Kate și Pippa au o legătură strânsă. Cele două surori și-au fost mereu alături în momentele grele, dar și în cele pline de bucurie.

Pippa este sora mai mică a Prințesei de Wales. Cele două surori au participat împreună cu Prințesa Charlotte la Wimbledon.

Într-un mesaj public, Kate a declarat că a făcut mici progrese. Soția Prințului William a mai spus că are zile bune și zile proaste, scrie Hello.

Pippa și Charlotte au fost pline de energie pozitivă. Pippa are și ea trei copii și știe cum să se descurce cu aceștia.

Mătușa Prințesei Charlotte locuiește la o distanță scurtă de casa Prințesei de Wales. Kate și Pippa sunt obișnuite să împartă viața și să-și fie alături în momentele grele, dar și în cele frumoase.

Apropierea familiei Middleton de Windsor a fost un factor cheie din spatele decizie lui William și Kate de a se muta la Adelaide Cottage în Windsor Home Park în anul 2022.

Kate și soțul ei trăiesc în apropiere de casa Pippei Middleton, dar și a părinților lui Kate Middleton. James, fratele mai mic al Prințesei de Wales, locuiește, de asemenea, în apropiere de casa Prințului și Prințesei de Wales.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×