Reclamă

Prințul și Prințesa de Wales au început vacanța de vară cu copiii lor. Cum vor petrece Prințul William și Kate Middleton

Prințul și Prințesa de Wales au început vacanța de vară cu copiii lor. Experții regali au oferit mai multe informații despre programul Prințului William și al soției sale. Kate Middleton se află în continuare sub supravegherea medicilor specialiști.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iulie 2024, 14:26

Prințul de Wales a avut câteva luni încărcate pe fondul perioadei dificile din familia sa. Fiul Regelui Charles nu va mai participa la fel de des la angajamentele regale în perioada ce urmează. Acesta se va retrage pentru a se asigura că familia sa are parte de o vacanță minunată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul și Prințesa de Wales au început vacanța de vară cu copiii lor

Prințul William și Kate Middleton au trecut prin șase luni extrem de dificile, dar pare că a sosit timpul ca acum să se relaxeze.

Fiul Regelui Charles s-a asigurat că soția sa reușește să se relaxeze și să se însănătoșească în ritmul în care are nevoie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte alături de Taylor Swift, Prințul William și Prințul George
Prințesa Charlotte este fana cântăreței Taylor Swift / Profimedia Images
Reclamă

Kate Middleton a anunțat în luna martie faptul că a început tratamentul pentru cancer. Prințesa de Wales a avut doar două apariții publice în ultimele șase luni.

Ea a fost prezentă la parada Trooping the Colour și la finala de simplu masculin de la Wimbledon. Cea mai recentă apariție a Prințului William a fost la finala Euro 2024.

El a participat la meciul dintre Anglia și Spania cu fiul său cel mare, Prințul George. Autorul regale Robert Jabson spune că Familia Regală urmează să înceapă vacanța.

Reclamă

„William pare mai relaxat în ultima perioadă. Credem că urmează o perioadă bună pentru el și familia sa”, a spus autorul pentur Hello.

Prințul William și Kate Middleton își petrec timpul cu copiii lor

Prințul de Wales și soția sa au petrecut mai mult timp ca niciodată cu copii lor. Chiar dacă Kate Middleton nu a mai fost prezentă la îndatoririle regale, ea s-a asigura că este prezentă în viața micuțului săi.

În plus, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte nu au lipsit de la evenimentele importante. Micuții au fost prezenți împreună cu mama lor la parada Trooping the Colour.

Atunci când Prințesa de Wales nu a putut să se implice, William a preluat responsabilitățile.

Fiul Regelui Charles a fost surprins vara aceasta cu Prințul George și Prințesa Charlotte la concertul artistei Taylor Swift. Fiul Regelui Charles a fost surprins de paparazzi dansând pe melodia Shake It Off.

„William este capabil să adopte o astfel de imagine. Este încrezător, este fericit și se simte confortabil. Este un tată implicat”, au mai zis autorii despre fiul Regelui Charles.

Presa mai scrie că Prințesa de Wales este nevoită să-și continue tratamentul pentru cancer. Aceasta nu a dezvăluit în ce stadiu se află, dar a declarat că face progrese vizibile. William, între timp, s-a asigurat că este prezent la evenimentele oficiale.

„Prințul a fost prezent la îndatoririle regale, dar și-a pus familia pe primul loc. El a echilibrat îngrijirea soției și a copiilor săi cu continuarea muncii sale. Angajamentul față de munca sa în ultimele șase luni a arătat cu adevărat puterea caracterului său”, au spus experții regali despre Prințul William.

Fiul Regelui Charles are în prezent planificate mai multe activități cu copiii săi: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×