Reclamă

Prințesa Charlotte a lansat un nou trend în materie de bijuterii. Ce mesaj ascunde brățara purtată de fiica Prințesei de Wales

Prințesa Charlotte a lansat un nou trend în materie de bijuterii. Brățara purtată de fiica Prințesei de Wales la Wimbledon ascunde un mesaj special în limba arabă. Admitratorii regali au marcat imediat bijuteria elegantă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iulie 2024, 13:32 / Actualizat: 16 iulie 2024, 15:41

Tânăra prințesă s-a alăturat recent mamei sale, Prințesa de Wales, pe stadionul de tenis pentru finala de simplu masculin de la Wimbledon. Admiratorii au aplaudat-o pe Kate Middleton în momentul în care a apărut în public, dar și pe fiica acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte a lansat un nou trend în materie de bijuterii

Prințesa Charlotte a moștenit gustul fin al Prințesei de Wales în materie de haine și bijuterii. Fiica Prințului William s-a bucurat de meciul de la Wimbledon împreună cu mama sa.

Cele două s-au bucurat să privească finala de simplu masculin de la Wimbledon, iar mai apoi să ofere marele trofeu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte într-o rochiță albastră cu buline albe în timp ce aplaudă la Wimbledon
Prințesa Charlotte a purtat o brățară din aur la Wimbledon / Profimedia Images
Reclamă

Însoțită de mătușa sa, Pippa Matthews, Prințesa Charlotte s-a bucurat de o după-amiază veselă în loja regală.

Charlotte, în vârstă de 9 ani, și Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, au atras toate privirile cu ținutele elegante. Fanii regali au observat, de asemenea, că Prințesa Charlotte și-a accesorizat rochița albastră cu mai multe brățări delicate, inclusiv o brățară din aur cu o amuletă nazar turcoaz.

Celebrul talisman cu ochi a atras imediat privirile curioșilor. Mulți consideră că această amuletă este folosită pentru a alunga deochiul și gândurile rele.

Reclamă

Se spune că această amuletă ține la distanță invidia și ghinionul. Purtarea acestei amulete poate fi o modalitatea de a te proteja împotriva acestor gânduri, dar și a ghinionului.

Bărțara delicată a lui Charlotte avea și un mesaj în arabă, menționează DailyMail.

Fanii au remarcat că Prințesa avea numele său scris pe brățară, dar în limba arabă. Admiratorii regali spun că este posibil ca brățara sa să fie cumpărată din excursia pe care a făcută anterior cu părinții ei în Iordania.

Prințesa Charlotte a vizitat Iordania în anul 2021

În anul 2021, Palatul Kensington a dezvăluit că Prințul William și Kate Middleton i-au dus pe George, Charlotte și Louis în vacanță în Iordania. Fotografia pe care au surprins-o acolo a fost folosită ulterior de Prințesa de Wales și soțul ei pentru felicitarea tradițională de Crăciun, scrie Hello.

Călătoria lor a inclus mai multe obiective. Presa scrie că Familia Regală a vizitat inclusiv orașul Petra. Familia Regală Britanică împărtășește o legătură puternică cu Familia Regală Iordaniană.

Anul trecut, William și Kate au participat la nunta regală a Prințului Moștenitor Hussein cu Rajwa Al Saif. Totodată, regele Abdullah și Regina Rania s-au numărat printre cei 2.300 de participanți la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla.

Prințesa Charlotte și frații ei sunt obișnuiți cu turneele regale încă din copilărie, scrie presa internațională. În ultimii ani, copiii Prințesei de Wales au fost implicați tot mai des în îndatoririle regale.

Prințesa Charlotte și frații ei au participat anul acesta la Trooping the Colour. Ulterior, Prințesa Charlotte a fost prezentă la Wimbledon împreună cu mama sa, iar Prințul George a mers la Berlin pentru a participa cu Prințul William la finala Euro 2024. Fiul viitorului Rege a avut o apariție elegantă la meciul dintre Anglia și Spania.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×