Reclamă

Părinții lui Kate Middleton au participat la Wimbledon. Ce spun organizatorii turneului despre absența Prințesei de Wales

Părinții lui Kate Middleton au participat la Wimbledon. Cu toate acestea, organizatorii turneului de tenis speră ca Prințesa de Wales să vină și ea în tribune.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2024, 11:58

Kate Middleton nu a participat încă la turneul de la Wimbledon din acest an, deși organizatorii trăiesc în continuare cu speranța că își va face apariția înainte de încheierea de pe 14 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părinții lui Kate Middleton au participat la Wimbledon

În schimb, părinții ei, Carole și Michael Middleton, au participat recent la eveniment.

Carole, în vârstă de 69 de ani, a fost fotografiată la All England Lawn Tennis and Croquet Club purtând o rochie florală, asortată cu un blazer crem. Michael, tatăl lui Kate, în vârstă de 74 de ani, purta un costum bleumarin și cravată cu model galben.

Prințesa de Wales participă în mod obișnuit la evenimentul anual, dar a lipsit anul acesta, cel puțin până acum. Ea își continuă tratamentul pentru cancer, pe care l-a dezvăluit în martie.

Cu toate acestea, președintele All England Club, Debbie Jevans, a declarat anterior pentru Telegraph Sport în iunie că clubul este încă optimist cu privire la prezența ei. Kate este patrona All England Club din 2016.

Reclamă
Carole Middleton alături de soțul ei, în tribune la Wimbledon
Michael, tatăl lui Kate, în vârstă de 74 de ani, purta un costum bleumarin și cravată cu model galben / Profimedia Images

„Sperăm că Prințesa de Wales va putea prezenta trofeele în calitate de patron al clubului. Cu toate acestea, sănătatea și recuperarea ei sunt prioritare”, a declarat Jevans pentru presă.

Ea a continuat: „Tot ce am spus este că vom lucra cu ea. Îi vom oferi cât mai multă flexibilitate.”

Reclamă

Dacă ar fi să participe, ar marca cea de-a doua apariție publică a lui Kate după anunțul diagnosticului ei. Ea s-a mai alăturat restului familiei regale în cadrul Trooping the Color, dar nu a mai mers la evenimente publice anul acesta.

Prințesa de Wales a depus un efort uriaș la Trooping the Color

Prințesa de Wales a purtat o rochie albă, cu mâneci lungi, decorată cu o fundă neagră. Kate a mers într-o trăsură cu copiii ei, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani și Prințul Louis, 6 ani, în timpul paradei organizate în cinstea zilei de naștere a Regelui Charles al III-lea.

La scurt timp după eveniment, expertul regal Katie Nicholl a prezis că va dura ceva timp până când fanii o vor mai vedea pe Kate din nou.

„Cred că într-o zi ca sâmbătă, în care ea știa că ochii lumii sunt ațintiți asupra ei, există o cantitate uriașă de control care își va lua taxă”, a explicat Nicholl. „Nu cred că ne putem aștepta să o vedem în public curând. Va fi nevoie de ceva recuperare.”

Nicholl a adăugat: „Ea a stat în picioare o perioadă lungă de timp. A fost un moment în care ea privea parada și i s-a oferit un loc. E un lucru pe care l-a acceptat cu recunoștință. Aceasta este doar o mică recunoaștere a faptului că nu este la fel de puternică. Nu e la fel de aptă cum era înainte de a intra în acest tratament.”

Cu toate acestea, în timpul evenimentului, Kate a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Ea s-a asigurat că copiii ei se simt bine și chiar a apărut și pe balconul Palatului Buckingham.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care aleargă printr-o pădure pentru a arăta cum arată puterea manifestării
Horoscop
Afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Cum poți să folosești manifestarea în favoarea ta
Descoperă și tu lista cu afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Dacă ești atrasă de puterea manifestării, atunci acest articol te poate ajuta să o folosești în favoarea ta....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
3
O femeie frumoasă care stă pe un scaun într-o rochie roz pudrat pentru a reprezenta una dintre cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iulie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024 spune reprezentate de nativii care nu au știut să-și gestioneze bugetul. Berbecii, Leii și Balanțele se confruntă cu probleme financiare în această perioadă și...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care se îmbrățișează și reprezintă o pereche de zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024
Horoscop
Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur
Astrologii au dezvăluit care sunt acele zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Acești nativi nu țin cont de sentimentele celor din jur. Dacă întâlnești un astfel de nativ, cel mai bine...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
PARTENERI
×