Reclamă

Katy Perry a dovedit cum arată cu adevăratul corpului ei după sarcină. Artista a ales un costum de baie extrem de sexy

Cântăreața e mândră că este o femeie americană. Katy Perry a dovedit cum arată cu adevăratul corpului ei după sarcină. Artista a ales un costum de baie extrem de sexy pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Americii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2024, 11:34

Katy Perry a purtat celebrele stele și dungi ale drapelului american pe piept. Cântăreața s-a bucurat de festivitățile zilei naționale a țării sale și a trăit din plin momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a dovedit cum arată cu adevăratul corpului ei după sarcină

Cântăreața a marcat sărbătoarea cu o nouă fotografie de Instagram. Poza o arată într-un costum de baieroșu, alb și albastru. Katy a recreat emblematicul poster „We Can Do It!” al lui Rosie the Riveter.

Nici de această dată Perry, 39 de ani, nu a ratat ocazia să-și promoveze viitorul single, „Woman’s World”, care apare pe 11 iulie. Ea a încercat să demonstreze că munca femeilor este continuă și că fiecare femeie trebuie să fie mândră de realizările sale.

Silueta ei a atras atenția mult în ultimul timp. În ciuda faptului că s-a spus că a folosit Ozempic pentru a slăbit, se pare că nu acesta este secretul. Rutina sa include eliminarea alimentelor procesate și reducerea consumului de alcool.

„Iubește mâncarea savuroasă, iubește nuggets de pui și mâncarea zaharoasă. Dar recent a fost mult mai disciplinată și a ales să urmeze dieta lui Orlando. S-a antrenat mai mult pentru că vrea să facă niște spectacole pentru a-și susține viitorul album. Așa că, acum este momentul să arate grozav”, a spus o sursă PageSix.

Reclamă

Piesa viitoare marchează revenirea foarte așteptată a lui Perry în muzică și vine după apariția ei recentă la Săptămâna Modei de la Paris de luna trecută.

La eveniment, artista le-a oferit fanilor o previzualizare a piesei. Ea a avut scrise câteva dintre versuri pe trena extrem de lungă a rochiei ei de catifea roșie Balenciaga.

Reclamă

Deși cuvintele exacte au fost greu de deslușit în trena de 60 de metri, fanii au speculat că pe rochie scria: „Este o lume a femeilor și ești norocos să trăiești în ea / Sexy, încrezătoare / Atât de inteligentă / Ea este raiul…/ Atât de delicat, atât de puternic.”

Katy Perry a renunțat la rolul de jurat dintr-un show de talente

Cu puțin timp înainte de a-și anunța noua melodie, Perry a renunțat la funcția de jurat din cadrul unei emisiuni de talente, după ce și-a încheiat contractul în cel de-al 22-lea sezon al show-ului.

Înainte de a pleca, ea a oferit un omagiu emoționant celor 168 de concurenți, prezentându-le fețele pe fusta maxi pe care a purtat-o ​​în finala din mai.

„M-am gândit că o modalitate bună de a-mi onora timpul petrecut aici ar fi să pun top 24 din fiecare sezon pe fusta mea, astfel încât să fie toți acolo”, a spus Perry pentru „Entertainment Tonight” la acea vreme.

Perry s-a retras din muzică și lumina reflectoarelor după ce a devenit mamă. Ea și Orlando Bloom sunt părinții unei fetițe de 3 ani acum, Daisy Dove. Katy și Orlando au început să se întâlneacă în ianuarie 2016 și s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților în 2019.

Cei doi și fiica lor locuiesc în prezent împreună în Montecito. Orașul idilic de coastă găzduiește, de asemenea, familia Prințului Harry, pe Ariana Grande, Jennifer Aniston și alte zeci de alte celebrități.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care aleargă printr-o pădure pentru a arăta cum arată puterea manifestării
Horoscop
Afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Cum poți să folosești manifestarea în favoarea ta
Descoperă și tu lista cu afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Dacă ești atrasă de puterea manifestării, atunci acest articol te poate ajuta să o folosești în favoarea ta....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
3
O femeie frumoasă care stă pe un scaun într-o rochie roz pudrat pentru a reprezenta una dintre cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iulie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024 spune reprezentate de nativii care nu au știut să-și gestioneze bugetul. Berbecii, Leii și Balanțele se confruntă cu probleme financiare în această perioadă și...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care se îmbrățișează și reprezintă o pereche de zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024
Horoscop
Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur
Astrologii au dezvăluit care sunt acele zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Acești nativi nu țin cont de sentimentele celor din jur. Dacă întâlnești un astfel de nativ, cel mai bine...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
PARTENERI
×