Reclamă

Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer

Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor regal.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2024, 11:59

Regele și Regina Spaniei s-au deplasat la Zaragoza, în nordul Spaniei, pentru ceremonia în care Regele Felipe a acordat noi numiri la Academia Militară Generală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor

Regele Spaniei și soția sa nu au arătat nicio urmă de tensiuni la ceremonie. Din păcate, evenimentul a avut loc la doar câteva ore după cele mai recente afirmații din partea fostului cumnat al Reginei, Jaime Del Burgo, care la începutul acestui an a sugerat că au avut o „aventura” cu Majestatea Sa, după căsătoria cu Regele Spaniei.

Omul de afaceri, care s-a întâlnit cu Regina pe când aceasta era încă jurnalist și a fost căsătorit cu sora ei Telma în perioada 2012-2014, a susținut acum că este încă în contact cu Letizia într-un interviu pentru ziarul argentinian Clarín.

Regele Felipe a decorat-o pe fiica sa, Prințesa Leonor
Prințesa Leonor a avut mai puțin de un an de pregătire la Academia militară din Zaragoza / Profimedia Images

El a spus: „Am împărtășit mulți ani din viața noastră împreună. Am fost o familie. Așa cum am spus întotdeauna, a noastră nu a fost o relație de îndrăgostiți. Iubitul ar fi el, în orice caz. Mă refer la Felipe.

Reclamă

Prințesa Leonor a avut mai puțin de un an de pregătire la Academia militară din Zaragoza. Tatăl ei a fost și el student la aceeași Academie în perioada 1985-1988.

Regele Felipe a fost cel care a decorat-o pe fiica sa

Regele Felipe a fost văzut oferindu-i fiicei sale celei mai mari, în vârstă de 18 ani, o insignă în timpul ceremoniei, pe care a atașat-o de uniformă, în timp ce ea îi saluta cu respect.

Reclamă

După aceea, Regele a pus o mână iubitoare pe umerii fiicei sale, înainte ca aceasta să-și ia locul lângă el.

Ulterior, regina Letizia, care era îmbrăcată într-o rochie elegantă, albă, cu flori, a fost văzută și ea îmbrățișându-și fiica ei.

Prințesa Leonor va finaliza trei ani de pregătire la Academia militară, înainte de a merge la Academia Generală a Aeriană.

Când a ajuns pentru prima dată la academie, Leonor a avut de absolvit un modul. Aceasta a ajutat-o să se adapteze la viața militară. Palatul a publicat atunci imagini cu ea participând la lecții în clasă.

Potrivit heraldo.es, Leonor nu are parte de tratament special. Ea stă într-o cameră cu alți doisprezece studenți și a primit echipament militar de bază înainte de prima sesiune de antrenament. În cei trei ani petrecuți la academie, Leonor va avea dreptul la un salariu de 417 euro pe lună. Cu toate acestea, palatul a spus că nu va încasa salariul.

Ziua cea mare a lui Leonor vine pe fondul unei perioade tulburi pentru familia regală spaniolă. Speculațiile au început la începutul acestui an odată cu publicarea unei cărți a jurnalistului spaniol veteran Jaime Penafiel.

Regina Letizia este în continuare acuzată de infidelitate

Fostul cumnat al Letiziei i-a spus autorului că a cunoscut-o pe Letizia înainte de 2000 și relația lor a început într-o călătorie romantică la Veneția, cu ani înainte ca ea să-l cunoască pe regele Felipe.

Jaime, care este fiul fostului politician Jaime Ignacio del Burgo, a susținut că plănuia să o ia în căsătorie pe Letizia. Atunci ea l-a anunțat că se întâlnește cu un „diplomat” misterios la cina e la hotelul Ritz din Madrid în 2002.

Letizia i-a spus că a „întâlnit pe cineva care o va obliga să renunțe la profesie”. Acest lucru l-a determinat pe Jaime să deducă că partenerul ei misterios era Regele Felipe.

După anunțul logodnei lor din 2003, Regina Letizia, care divorțase de primul ei soț în 1999, i-a cerut lui Jaime să fie martor la nunta lor.

Mai mult decât atât, fostul cumnat al regalului a făcut și afirmația exagerată că el „a avut de-a face” cu acordul prenupțial al Letiziei și a ajutat la acoperirea costurilor ținutelor de nuntă ale familiei Reginei.

Jaime a susținut, de asemenea, incredibila afirmație că Regina a cerut să-l vadă cu o seară înainte de nuntă la restaurantul exclusivist El Latigazo din Madrid, unde i-a cerut să „nu o părăsească niciodată”.

Omul de afaceri a mai susținut că Regele Felipe „îl folosea ca pe un om bun pentru că se simțea incapabil să o liniștească pe Letizia uneori”.

Jaime a mai susținut că a continut relație romantică cu Letizia chiar și după nunta din 2004. De asemenea, susține că a păstrat drept dovezi „fotografii, videoclipuri, telefoane mobile” și mesaje text.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×