Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de sărbătoare în familie. Ducii de Sussex le fac toate poftele celor doi copii ai lor

Familia Sussex locuiește în Montecito, Santa Barbara Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de sărbătoare în familie. Ducii de Sussex le fac toate poftele celor doi copii ai lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iulie 2024, 12:57

La fel ca milioane de familii din SUA, Ducele și Ducesa de Sussex își vor petrece, fără îndoială ziua de 4 iulie alături de cei dragi, inclusiv de copiii lor, prințul Archie, în vârstă de cinci ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de sărbătoare în familie

Prințul Harry, 39 de ani, și Meghan, 42 de ani, locuiesc în Montecito, Santa Barbara și anul trecut s-au bucurat de parada din ziua de 4 iulie în orașul lor natal.

Prințul Harry a purtat-o ​​pe fiica Lilibet, care arăta adorabil într-o rochie albastră cu imprimeu paisley, în timp ce cei patru membri ai familiei s-au alăturat localnicilor pentru a urmări gama de automobile de epocă de la organizațiile locale.

Dar, deși anterior au stat acasă pentru a sărbători Ziua Independenței Americii, Ducii de Sussex au călătorit în trecut pentru festivități. În 2022, Harry și Meghan au sărbătorit ziua de 4 iulie în valea Jackson Hole din Wyoming. Ei au fost atunci alături de prietena de multă vreme a ducesei, Heather Dorak.

Cuplul s-a retras din îndatoririle regale în 2020 și a îmbrățișat noul stil de viață american în California.

Reclamă

Prințul Harry a dezvăluit în memoriile sale, Spare, publicate în ianuarie 2023, că una dintre primele întâlniri ale lui și ale lui Meghan din 2016 s-a întâmplat să cadă pe 4 iulie. În cursul zilei, fosta vedetă Suits și-a aplaudat prietena, Serena Williams, pe Court Court de la Wimbledon, înainte de a se întâlni cu Prințul pentru a doua oară la Soho House din Londra.

Harry și-a amintit: „De data asta eram deja acolo, așteptam. Zâmbind. Mândru de mine. Meghan a intrat, purtând o rochie frumoasă, albastră, cu dungi albe. Era strălucitoare. M-am ridicat și am spus că am cadouri. O cutie roz. Ea a scuturat-o. I-am spus să nu facă asta. Am râs amândoi”.

„Ea a deschis cutia. Avem cupcakes roșii, albe și albastre, mai exact. În cinstea Zilei Independenței. Am spus ceva despre faptul că britanicii care au o viziune foarte diferită despre Ziua Independenței”.

Reclamă

Meghan Markle a sărbătorit Ziua Americii și când era în Marea Britanie

Meghan a sărbătorit Ziua Americii ca membru al familiei regale în 2018, la doar câteva săptămâni după nunta ei cu Harry.

Ieșind la recepția Commonwealth Youth Challenge de la Palatul Kensington a doua zi după 4 iulie, Meghan a adus un omagiu țării sale natale într-o rochie galbenă de designer american, Brandon Maxwell.

În 2019, Meghan a sărbătorit din nou ziua țării sale natale la Wimbledon alături de prietenii ei de la universitate, Genevieve Hillis și Lindsay Roth. Ieșirea lor distractivă a avut loc cu două zile înainte de botezul lui Archie în Windsor.

Ultima ieșire importantă a ducelei și ducesei de Sussex împreună a fost în turneul lor de trei zile din Nigeria, în mai, care s-a concentrat în mare parte pe Jocurile Invictus.

Între timp, Meghan și Harry sunt foarte ocupați cu proiectele personale. Ducesa de Sussex s-a ocupat de lansarea mărcii ei, American Riviera Orchard. Prințul Harry urmează să primească Premiul Pat Tillman la ESPYs 2024 pentru munca sa cu Jocurile Invictus.

Ducele a apărut și într-un videoclip emoționant pentru Scotty’s Little Soldiers. El a vorbit cu fondatorul organizației de caritate, Nikki Scott, despre impactul decesului asupra copiilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×