Reclamă

Katy Perry a apărut în costum de baie după ce s-a spus că slăbește cu ajutorul medicamentelor. Artista și logodnicul Orlando Bloom sunt în vacanță

Katy Perry a apărut în costum de baie după ce s-a spus că slăbește cu ajutorul medicamentelor. Artista s-a bucurat de o ieșire în familie cu logodnicul Orlando Bloom în Santa Barbara.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iulie 2024, 7:58

Artista în vârstă de 39 de ani și-a expus abdomenul plat într-o cămașă albă lungă, fluidă, cu nasturi în față. Katy a purtat și un costum de baie maroniu care îi scotea silueta în evidență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a apărut în costum de baie

Artista și-a protejat părul sub o pălărie din paie pentru ziua însorită și a purtat ochelari de soare stil aviator. La ieșire a fost prezent și tatăl ei pastor, precum și fratele și mama ei.

Katy și-a completat look-ul cu cercuri aurii și un strat de coliere. În picioare, diva a avut sandale aurii cu scoici, în ton cu escapada ei.

Vedeta avea, de asemenea, o geantă mare de culoare roșu aprins asupra sa și ceva ce părea a fi rucsacul fiicei sale atârnat pe un umăr.

Ea și Orlando sunt părinții unei fetițe de trei ani, Daisy Dove. În timp ce artista a atras toate privirile cu silueta ei, Orlando a purtat un tricou portocaliu, pe care l-a asortat cu pantaloni scurți crem și o pălărie albă asortată.

Reclamă

Actorul și-a completat ținuta cu sandale albe și o brățară din aur.

Katy Perry, într-un costum de baie din două piese, cu o cămașă albă peste
Katy și Orlando au început să se întâlneacă în ianuarie 2016 și s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților în 2019 / Profimedia Images

Care e povestea de dragoste dintre Katy Perry și Orlando Bloom

Reclamă

Actorul și-a arătat cu această ocazie și noua lui mașină, un Porsche verde, care a atras mai mulți curioși în jurul ei. La un moment dat, actorul a fost fotografiat dând cu bunăvoință bacșiș valetului.

Katy și Orlando au început să se întâlneacă în ianuarie 2016 și s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților în 2019.

Cei doi și fiica lor locuiesc în prezent împreună în Montecito. Orașul idilic de coastă găzduiește, de asemenea, familia Prințului Harry, pe Ariana Grande, Jennifer Aniston și alte zeci de alte celebrități.

Perry a lansat recent un clip pe TikTok în care previzualizează viitoarea sa piesă Woman’s World, care urmează să fie lansată pe 11 iulie.

În februarie, ea a spus că părăsește emisiunea de talente în juriul căreia se afla după șapte sezoane pentru a-și concentra atenția asupra carierei ei de artist solo. Se pare că acesta nu este singurul plan al artistei. Ea a revenit și în atenția publicului la diverse evenimente cu nume mari din showbiz. Vedeta a bifat mai multe apariții excentrice în ultimul timp, mai ales după ce a slăbit spectaculos.

În ciuda faptului că s-a spus că a folosit Ozempic pentru a slăbit, se pare că nu acesta este secretul siluetei sale. Rutina sa include eliminarea alimentelor procesate și reducerea consumului de alcool.

„Iubește mâncarea savuroasă, iubește nuggets de pui și mâncarea zaharoasă, dar recent a fost mult mai disciplinată și a ales să urmeze dieta lui Orlando. S-a antrenat mai mult pentru că vrea să facă niște spectacole pentru a-și susține viitorul album. Așa că, acum este momentul să arate grozav”, a spus o sursă PageSix.

„Orlando a fost mâna ei dreaptă și a ajutat-o. Ei mănâncă la fel și lucrează la fel. A tăiat tone de alimente procesate și nu mai bea atât de mult.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×