Reclamă

Îndrăgostiții care s-au bucurat de o noapte romantică la film, dar au dorit să fie discreți. Sunt un cuplu, dar se văd o dată la câteva luni

Îndrăgostiții care s-au bucurat de o noapte romantică la film, dar au dorit să fie discreți. Sunt un cuplu, dar se văd o dată la câteva luni. Kylie Jenner și Timothee Chalamet au dovedit cu această ocazie că dragostea lor este încă puternică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iulie 2024, 7:57

Mogulul și actorul, care au fost fotografiați ultima dată împreună în ianuarie, la Globurile de Aur, au fost extrem de discreți când au ajuns la Teatrul Chinez TCL pentru o seară de film.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îndrăgostiții care s-au bucurat de o noapte romantică la film

Mama a doi copii și-a prezentat abdomenul tonifiat într-un top crop alb, combinat cu pantaloni largi negri. Kylie și-a completat look-ul cu o șapcă și o mască facială. În picioare a optat pentru o pereche de șlapi simpli, adăugând o jachetă neagră și o geantă mare în timp ce mergea înaintea iubitului ei.

Timothée a purtat și el o ținută închisă la culoare, purtand un hanorac negru, pantaloni scurți comozi, o șapcă și o mască facială.

Timothee și Kyle, cu șepci și mască pe față
Timothée a purtat și el o ținută închisă la culoare, purtand un hanorac negru, pantaloni scurți comozi, o șapcă și o mască facială / Profimedia Images

Această apariție a lor împreună are loc după ieșirea dublă în New York din luna mai, deși nu au fost fotografiați împreună în acel moment. Kylie și Timothee s-au alăturat atunci unui alt cuplu la hotspot-ul numit Tatiana de Kwame Onwuachi.

Reclamă

În timpul ieșirii relaxante, o persoană din interior a spus că Timothee a fost „atât de drăguț”. O sursă separată a adăugat că atât Jenner, cât și Chalamet preferă să-și păstreze relația „low-key” și în principal departe de ochii publicului.

Cel mai probabil, cei doi au petrecut timp împreună în New York, deoarece Timothee filmează în prezent viitorul său film, A Complete Unknown, în New York, în timp ce preia rolul lui Bob Dylan.

Perechea a fost fotografiată ultima dată împreună la începutul acestui an, în ianuarie. Cei doi au participat împreună la Globurile de Aur.

Reclamă

În timpul ceremoniei de premiere, Jenner și Chalamet s-au relaxat și au stat unul lângă celălalt. La un moment dat, s-au și sărutat în interiorul The Beverly Hilton, unde au avut loc festivitățile.

La scurt timp după apariția lor împreună la eveniment, o sursă a declarat pentru Us Weekly: „Timothee s-a emoționat puțin, dar a fost lângă Kylie tot timpul”.

„Au purtat o conversație foarte intimă și au împărtășit câteva sărutări. Era evident că au o chimie uimitoare. Aceeași sursă a adăugat că cei doi „nu și-au putut ține mâinile unul de celălalt” pe parcursul nopții.

Timothee vrea să-și protejeze și cariera și relația

Tot atunci s-a aflat că actorul i-a cunoscut deja pe cei doi copii ai lui Kylie, Stormi și Aire. Micuții sunt din relația pe care Kylie a avut-o cu Travis Scott.

„Timothee i-a întâlnit în situații de grup în care erau alți membri ai familiei sau prieteni în jur”.

Sursa a adăugat ulterior că familia lui Jenner îl „adoră” pe actor și a declarat: „Sunt toți pentru această relație. Speră cu adevărat că va dura”.

Cu toate acestea, mai târziu în ianuarie, persoane din interior au declarat pentru DailyMail.com că cei doi nu se afișează în public pentru a-și „proteja” dragostea, nu pentru că nu mai sunt împreună.

„Lui Timothee nu i-a plăcut toată atenția pe care a primit-o cu Kylie în timpul Globurilor de Aur. El a fost deranjat de faptul că sărutul lor a fost pe primele pagini. Nu acela era motivul pentru care a fost acolo”.

Sursa a mai spus: „Cariera lui e în ascensiune și vrea să o protejeze. Să o lase să prospere pe baza talentului său, nu cu cine este sau nu se întâlnește. De asemenea, vrea să-și protejeze relația cu Kylie”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×