Reclamă

Regina Rania a Iordaniei a publicat o nouă fotografie a Prințesei Rajwa. Ce mesaj emoționant a avut pentru nora și fiul ei

Regina Rania a Iordaniei a publicat o nouă fotografie a Prințesei Rajwa. Prințul moștenitor Hussein și-a sărbătorit ultima aniversare înainte de a deveni tată pentru copilul pe care Prințesa Rajwa urmează să-l aducă pe lume.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iulie 2024, 12:29

Regina Rania a Iordaniei a sărbătorit 30 de ani de la nașterea fiului ei cel mare. În timp ce acesta se pregătește să devină tată, Majestatea Sa a publicat o nouă fotografie cu viitorii părinți, Prințul moștenitor Hussein și Prințesa Rajwa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Rania a Iordaniei a publicat o nouă fotografie a Prințesei Rajwa

Regina Rania a postat pe pagina ei de Instagram un portret adorabil al fiului și nurorii sale, în vârstă de 30 de ani. Fotografia îl arăta pe Prințul moștenitor cu brațul în jurul soției sale. Prințesa Rajwa purta o rochie galben pal, în timp ce amândoi priveau în zare.

Regina Rania, în vârstă de 53 de ani, a scris la postarea ei: „La mulți ani, dragul meu Hussein. Abia aștept să te văd pe tine și pe Rajwa în rolul de părinți!”

În timp ce fotografia de pe rețelele sociale a marcat prima dată de când Regina Rania a postat despre rolul de bunică, Prințul moștenitor Hussein a spus anterior că mama sa se pregătește intens să fie gata de mărirea familiei.

Reclamă

„Mama mea a început deja să cumpere lucruri pentru bebeluși cu câteva săptămâni în urmă”, a spus el pentru Al Arabiya în mai.

„Totul se va schimba cu copiii, cu siguranță. Nu știu la ce să mă aștept, dar slavă Domnului că suntem entuziasmați și familia este încântată”, a adăugat în timpul interviului moștenitorul tronului Iordaniei.

Curtea Regală a anunțat pe 10 aprilie că Regele Abdullah și Regina Rania vor deveni pentru prima dată bunici. Fiul lor cel mare aștepta primul său copil cu Prințesa Rajwa.

Reclamă

Regina Rania și Regele Abdullah sunt alături de viitorii părinți

Întrucât constituția Regatului Iordaniei dictează că tronul ajunge doar la moștenitorii bărbați, copilul Prințului moștenitor Hussein va intra în linia succesorală la tron ​​doar dacă este băiețel. Dacă copilul este o fată, nu va exista nicio modificare a liniei de succesiune. Prințul moștenitor Hussein este moștenitorul tronului. El este urmat în prezent de fratele său, Prințul Hashem, în vârstă de 19 ani.

Indiferent de sex, copilul este de așteptat să primească titlurile de Alteța Sa Regală și de prinț/prințesă.

Rajwa a fost primită în familia regală după ce logodna ei cu Prințul Hussein a fost anunțată în 2022. Într-un discurs la un eveniment înainte de nuntă, regina Rania a spus: „Nu voi uita niciodată cât de fericiți am fost Majestatea Sa și cu mine când Al Hussein ne-a spus că vrea să se căsătorească cu Rajwa. Ea este răspunsul perfect la toate rugăciunile mele pentru el”.

Nu se știe exact data la care Prințesa Rajwa ar urma să devină mamă. De asemenea, ea nu a anunțat încă sexul copilului. Prințul moștenitor și Prințesa Rajwa sunt nerăbdători să devină părinți pentru prima dată și să aibă împreună o familie fericită. Aceștia se bucură de susținerea pe care o primesc de la Regele Abdullah și Regina Rania. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×