Reclamă

Regina Rania a Iordaniei a publicat o nouă fotografie a Prințesei Rajwa. Ce mesaj emoționant a avut pentru nora și fiul ei

Regina Rania a Iordaniei a publicat o nouă fotografie a Prințesei Rajwa. Prințul moștenitor Hussein și-a sărbătorit ultima aniversare înainte de a deveni tată pentru copilul pe care Prințesa Rajwa urmează să-l aducă pe lume.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iulie 2024, 12:29

Regina Rania a Iordaniei a sărbătorit 30 de ani de la nașterea fiului ei cel mare. În timp ce acesta se pregătește să devină tată, Majestatea Sa a publicat o nouă fotografie cu viitorii părinți, Prințul moștenitor Hussein și Prințesa Rajwa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Rania a Iordaniei a publicat o nouă fotografie a Prințesei Rajwa

Regina Rania a postat pe pagina ei de Instagram un portret adorabil al fiului și nurorii sale, în vârstă de 30 de ani. Fotografia îl arăta pe Prințul moștenitor cu brațul în jurul soției sale. Prințesa Rajwa purta o rochie galben pal, în timp ce amândoi priveau în zare.

Regina Rania, în vârstă de 53 de ani, a scris la postarea ei: „La mulți ani, dragul meu Hussein. Abia aștept să te văd pe tine și pe Rajwa în rolul de părinți!”

În timp ce fotografia de pe rețelele sociale a marcat prima dată de când Regina Rania a postat despre rolul de bunică, Prințul moștenitor Hussein a spus anterior că mama sa se pregătește intens să fie gata de mărirea familiei.

Reclamă

„Mama mea a început deja să cumpere lucruri pentru bebeluși cu câteva săptămâni în urmă”, a spus el pentru Al Arabiya în mai.

„Totul se va schimba cu copiii, cu siguranță. Nu știu la ce să mă aștept, dar slavă Domnului că suntem entuziasmați și familia este încântată”, a adăugat în timpul interviului moștenitorul tronului Iordaniei.

Curtea Regală a anunțat pe 10 aprilie că Regele Abdullah și Regina Rania vor deveni pentru prima dată bunici. Fiul lor cel mare aștepta primul său copil cu Prințesa Rajwa.

Reclamă

Regina Rania și Regele Abdullah sunt alături de viitorii părinți

Întrucât constituția Regatului Iordaniei dictează că tronul ajunge doar la moștenitorii bărbați, copilul Prințului moștenitor Hussein va intra în linia succesorală la tron ​​doar dacă este băiețel. Dacă copilul este o fată, nu va exista nicio modificare a liniei de succesiune. Prințul moștenitor Hussein este moștenitorul tronului. El este urmat în prezent de fratele său, Prințul Hashem, în vârstă de 19 ani.

Indiferent de sex, copilul este de așteptat să primească titlurile de Alteța Sa Regală și de prinț/prințesă.

Rajwa a fost primită în familia regală după ce logodna ei cu Prințul Hussein a fost anunțată în 2022. Într-un discurs la un eveniment înainte de nuntă, regina Rania a spus: „Nu voi uita niciodată cât de fericiți am fost Majestatea Sa și cu mine când Al Hussein ne-a spus că vrea să se căsătorească cu Rajwa. Ea este răspunsul perfect la toate rugăciunile mele pentru el”.

Nu se știe exact data la care Prințesa Rajwa ar urma să devină mamă. De asemenea, ea nu a anunțat încă sexul copilului. Prințul moștenitor și Prințesa Rajwa sunt nerăbdători să devină părinți pentru prima dată și să aibă împreună o familie fericită. Aceștia se bucură de susținerea pe care o primesc de la Regele Abdullah și Regina Rania. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×