Reclamă

Prințesa Rajwa și-a lăsat burtica de gravidă la vedere. Soția Prințului Hussein a strălucit într-o rochie roșie

Prințesa Rajwa și-a lăsat burtica de gravidă la vedere. Soția Prințului Hussein a strălucit într-o rochie roșie. Ea și Prințul Moștenitor Hussein așteaptă primul copil împreună și sunt nerăbdători să devină părinți.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iunie 2024, 13:08

Prințesa Rajwa a Iordaniei strălucește ori de câte ori apare în public. Viitoarea mămică și-a făcut apariția într-o rochie plină de farmec. Aceasta a celebrat Jubileul de Argint al socrului ei, Regele Abdullah. Soția Prințului Moștenitor a fost tot timpul în atenția publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Rajwa și-a lăsat burtica de gravidă la vedere

Acest eveniment a marcat prima apariție publică a Prințesei Rajwa și a soțului ei, Prințul Moștenitor Hussein, de când au anunțat vestea fericită că așteaptă primul lor copil în această vară.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Rajwa într-o rochie roșie în timp ce urcă niște scări
Soția Prințului Hussein a strălucit într-o rochie roșie / Profimedia Images

Prințesa a ales să colaboreze cu Honayda Serafi pentru a crea rochia pentru această ocazie special, scrie publicația Helllo.

Reclamă

Ținuta sa a avut și o broderie geometrică prezentă în culorile drapelului iordanian. Broderia a inclus fire de argint și nu numai. Într-o postare făcută în mediul online, designerul rochiei i-a mulțumit Prințesei pentru colaborare.

„Îi mulțumesc sincer Alteței Sale Regale Prințesa Rajwa Al Hussein pentru că a ales Honayda pentru a-și crea aspectul distinctiv cu ocazia Jubileului de Argint al Regatului Hașemit al Iordaniei. În calitate de designer și director de creație, încurajarea Prințesei mi-a provocat creativitatea, iar încrederea ei a fost o sursă de motivație pentru a-și alimenta pasiunea și angajamentul de a evidenția eleganța și moștenirea culturală”.

Apariția Prințesei vine la doar câteva zile după ce Curtea Regală Hașemită din Iordania a publicat câteva imagini uimitoare cu soția Prințului Moștenitor. Imaginile au marcat prima aniversare a nunții regale.

Reclamă

Cum a pozat Prințesa Rajwa în fotografiile care au marcat un an de la nunta sa

Fotografiile superbe au arătat-o pe viitoare mămică într-o rochie roșie plisată. Rochia a fost semnată de Alice + Olivia, scrie publicația DailyMail.

Sarcina Prințesei Rajwa a fost anunțată pentru prima dată de palat în luna aprilie a acestui an. Atunci a fost publicată o declarație scrisă.

„Curtea Regal Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein din Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil în această vară”.

Nu se știe exact data la care ar urma să devină mamă. Prințesa Rajwa nu a anunțat încă sexul copilului. Prințul moștenitor și Prințesa Rajwa sunt nerăbdători să devină părinți pentru prima dată și să aibă împreună o familie fericită.

Aceștia se bucură de susținerea pe care o primesc de la Regele Abdullah și Regina Rania. Regele și Regina au celebrat un eveniment important anul acesta, Jubileul de Argint.

Regele și Regina au ajuns la evenimentul național de la Amman înconjurați de Carcada Roșie, une li s-au alăturat aproape 9 mii de iordanieini. Imnul național a fost cântat în timpul paradei militare, iar avioanele de luptă ale Forțelor Aeriene Regale Iordaniene au efectuat un zbor special.

Regina Rania, în vârstă de 53 de ani, a strălucit și ea într-o rochie personalizată de designerul Latin Maalouf. Majestatea Sa a optat pentru o rochie albă cu corset la evenimentul special.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×