Reclamă

Băiețelul din imagine a rupt tradiția regală. Excepția pe care Regina Camilla a făcut-o pentru el a înduioșat inimile a milioane de oameni

Băiețelul din imagine a rupt tradiția regală. Excepția pe care Regina Camilla a făcut-o pentru el a înduioșat inimile a milioane de oameni. Micuțul a ratat petrecerea recentă din grădina Palatului din cauza traficului, iar acum și-a primit recompensa pentru dorința sa mare de a cunoaște Familia Regală.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iulie 2024, 11:58

Tony Hudgell, de 9 ani, și familia sa s-au bucurat de o ieșire cu Regina Camilla la Palatul Buckingham la începutul acestei săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiețelul din imagine a rupt tradiția regală

Regina Camilla i-a primit la un ceai după ce anterior a ratat un eveniment cu ea.

Luna trecută, Tony Hudgell, în vârstă de 9 ani, nu a putut participa la o petrecere oficială în grădină cu familia sa din cauza traficului. „S-a blocat M20 în ultimele 2 ore”, a scris mama lui Tony, Paula Hudgell, pe X la acea vreme. „Nu vom mai ajunge la petrecerea în grădina regelui”.

Regina Camilla i-a primit la un ceai după ce anterior a ratat un eveniment cu ea / Profimedia Images

Ca răspuns, un cont al Familiei regale a spus: „Îmi pare rău că aud asta, Tony! Abia așteptam să te vedem și pe tine. Vrei să încerci din nou în altă zi? Las-o pe noi…”

Reclamă

Nu după mult timp, pe 26 iunie, Tony, care are ambele picioare amputate, și familia sa au participat la evenimentul găzduit de Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani. Lyla O’Donovan, o fetiță în vârstă de 12 ani, și familia ei, au fost de asemenea invitați.

Atât copiii, cât și familiile lor au urmărit schimbarea gărzii după ce au ajuns la Palatul Buckingham, înainte de a se alătura Reginei Camilla în Casa de vară din grădină. Ulterior, au fost duși la Royal Mews de la Palatul Buckingham pentru un tur privat.

Ce a spus mama micuțului despre experiența la Palat

Reclamă

În timpul reuniuni, Regina Camilla i-a oferit lui Tony o medalie a Imperiului Britanic (BEM), în urma nominalizării sale la onorurile de Anul Nou 2024. Copilul a co-fondat Fundația Tony Hudgell.

„Cu toții am fost extrem de onorați că am fost invitați la Palatul Buckingham pentru ceaiul de după-amiază cu Regina. E o experiență la care nu am fi visat niciodată”, a spus mama băiețelului despre momentul emoționant. „Toți au fost atât de amabili și grijulii și ne-au făcut să ne simțim confortabil și relaxat.”

„Tony a vorbit cu Regina de parcă ar fi fost prieteni vechi, și ea a fost drăguță cu el. A fost un moment excepțional când Regina i-a dat lui Tony BEM”, a adăugat ea. „Am dori să mulțumim tuturor celor care au făcut din această zi una dintre cele mai memorabile zile ale noastre.”

Lyla, la rândul ei, care a strâns bani pentru copiii bolnavi în timp ce se lupta cu o tumoare rară pe creier, a primit premiul pentru Copilul Anului pentru Serviciu Inspirațional de către Consiliul North Yorkshire.

„Toată lumea ne-a făcut să ne simțim atât de confortabil și m-a făcut să mă simt super specială, așa că vă mulțumesc pentru asta”, a spus Lyla despre momentul cu Regina Camilla. „Mulțumim enorm tuturor celor implicați ieri, suntem atât de recunoscători și ne simțim atât de norocoși că am fost invitați.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×