Reclamă

Prințesa Anne a fost externată din spital. Sora Regelui Charles a suferit o comoție cerebrală și răni ușoare în urma unui accident cu unul dintre caii săi

Prințesa Anne a fost externată din spital. Sora Regelui Charles a suferit o comoție cerebrală și răni ușoare în urma unui accident cu unul dintre caii săi. Palatul Buckingham a confirmat pentru PEOPLE că Prințesa Regală este bine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 iunie 2024, 7:54

Prințesa Anne a părăsit spitalul după ce a suferit o comoție cerebrală și răni ușoare pe 23 iunie. Prințesa Regală, în vârstă de 73 de ani, se recuperează acum la casa ei de la țară din Gatcombe Park din Gloucestershire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Anne a fost externată din spital

Ea a fost externată de la Spitalul Southmead din Bristol în dimineața zilei de vineri, 28 iunie. Acest lucru a fost confirmat de o declarație de la Palatul Buckingham, obținută de PEOPLE.

Soțul Prințesei Anne, V Adm Sir Timothy Laurence, a adăugat în declarație: „Aș dori să mulțumesc celei mai calde echipei de la spitalul Southmead pentru îngrijirea, expertiza și amabilitate pe parcursul scurtei șederi a soției mele”.

Prințesa se va întoarce la îndatoririle publice doar după ce echipa ei medicală va spune că este sigur să facă acest lucru. Spitalizarea Prințesei este o altă lovitură pentru familia regală. Ea a acoperit mai multe evenimente în timp ce Regele Charles și Kate Middleton se luptă cu cancerul.

Palatul Buckingham a anunțat pe 24 iunie că sora mai mică a regelui Charles a fost internată în spital în urma unui „incident” la Gatcombe Park pe 23 iunie. Rănile ei erau în concordanță cu un potențial impact de la capul sau picioarele unui cal. Din cauza comoției, detaliile exacte ale accidentului nu au putut fi stabilite.

Reclamă

Prințesa Regală a suferit răni ușoare și comoție cerebrală în urma unui incident pe moșia Gatcombe Park ieri seară. Alteța Sa Regală rămâne la Spitalul Southmead, Bristol, ca măsură de precauție pentru observație. Se așteaptă să se recupereze complet și rapid”, scria în comunicat.

Pe 25 iunie, The Telegraph a scris că Prințesa Anne a suferit pierderi de memorie. Acestea au fost considerate a fi temporare după incident.

Ce spune soțul Prințesei Anne despre starea ei

Reclamă

În aceeași zi, viceamiralul Sir Timothy Laurence a vorbit pe scurt despre starea de sănătate a soției sale când a părăsit spitalul după ce aceasta și-a petrecut a doua noapte acolo.

„Ea își revine bine, mulțumesc. Amândoi suntem profund recunoscători echipei medicale și personalului de asistență al spitalului pentru îngrijirea lor de specialitate. Serviciile de urgență au fost și ele atât de minunate la fața locului”.

„Amândoi suntem profund mișcați de toate mesajele amabile pe care le-am primit de la atât de mulți oameni. Înseamnă foarte mult”, a adăugat el.

Incidentul a însemnat că Prințesa Anne a fost forțată să-și anuleze toate angajamentele. Ea a ratat banchetul de stat din 25 iunie de la Palatul Buckingham, care a încheiat prima zi a vizitei de stat a împăratului Naruhito și a împărătesei Masako a Japoniei. De asemenea, ea urma să călătorească și în Canada, dar a fost sfătuită să nu facă acest lucru.

„La sfatul medicilor, angajamentele Alteței Sale Regale pentru săptămâna următoare vor fi amânate. Alteța Sa Regală își trimite scuzele tuturor celor care ar putea fi dezamăgiți”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului pe 24 iunie.

Prințesa Regală a fost considerată „cel mai muncitor” membru al familiei regale, după numărul de angajamente înregistrate în circulara Curții în ultimii trei ani și, se pare, că a avut 457 de sarcini în 2023.

„Ea se descurcă, adesea ducând mai multe angajamente într-o singură zi”, a declarat anterior, fostul purtător de cuvânt al reginei Elisabeta, Dickie Arbiter, pentru The Telegraph.

Prințesa Anne a primit moșia Gatcombe Park ca un cadou de nuntă de la regina Elisabeta la prima ei căsătorie cu căpitanul Mark Phillips în 1976.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×