Reclamă

Vera Wang a publicat o poză adorabilă din copilărie. Vedeta a împlinit recent 75 de ani și este mai bine ca niciodată

Vera Wang a publicat o poză adorabilă din copilărie. Vedeta a împlinit recent 75 de ani și este mai bine ca niciodată. „Voi continua să inspir pentru că simt că pot să fac tot mai multe lucruri bune”, a spus anterior Wang pentru People.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 iunie 2024, 7:24

Aniversarea de 75 de ani a Verei Wang a inclus un omagiu special adus copilului ei interior. Creatoarea de modă și-a făcut singură numărătoarea inversă până la aniversarea ei cu o imagine retrospectivă de când era micuță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang a publicat o poză adorabilă din copilărie

„ÎN 1956. Doar eu. A fost noaptea de dinainte de ziua mea de naștere….🤪”, a scris Wang alături de adorabila fotografie pe care a publicat-o pe Instagram.

Imaginea o arată pe micuța Vera zâmbind în timp ce purta o rochie cu model în carouri. Deși ea a postat fotografia miercuri, 26 iunie, cu o zi înainte de ziua ei, fanii au inundat secțiunea de comentarii cu diverse mesaje de sărbătoare.

„Cea mai fericită dintre zilele de naștere pentru tine, dragă 🎈🎂❤️🙏”, a scris un fan. „La mulți ani, Vera!!! Ești cu adevărat atemporală. Sper să ai cea mai bună zi”, a scris altcineva.

Când ziua ei de naștere a venit în sfârșit, Wang a distribuit un scurt videoclip de când a câștigat premiul Geoffrey Beene pentru întreaga carieră în 2013.

Reclamă

„La sărbătorirea a 75 de ani de naștere, unul dintre cele mai prețuite momente ale celor 55 de ani în modă și 35 de ani în afaceri. Mulțumesc @cfda pentru această onoare de neuitat🖤”, a scris Wang despre acest moment pe Instagram.

Prestigioasa onoare i-a fost oferită lui Wang de către Council of Fashion Designers of America (CFDA) pentru „influența sa constantă și creativă asupra modei”.

Reclamă

În timp ce a discutat cu PEOPLE în aprilie, Wang a spus că planurile ei pentru ziua de naștere erau „în aer”, deoarece „cei 75 de ani vin cu multă presiune”.

Totuși, ea a subliniat că așteaptă cu nerăbdare viitorul.

Vera Wang este recunoscătoare pentru premiile pe care le-a primit

Într-un interviu acordat pntru People în aprilie, Vera Wang a spus că nu are de gând să se pensioneze, inspirându-se de la miliardarul Warren Buffett, care la 93 de ani încă lucrează, și de regretata Regina Elisabeta a II-a, care a lucrat până la decesul ei, la vârsta de 96 de ani.

„Voi continua să muncesc pentru că simt că sunt capabilă să fac tot mai bine munca mea”, a explicat ea.

„Încerc cu adevărat să respect asta. Acea voce din mine, pe care mă simt foarte fericită să o ascult. Despre asta este vorba, într-adevăr”.

Brand-ul vestimentar pe care îl deține va împlini anul acesta 34 de ani de la lansare. „Este un an foarte mare pentru noi”, a spus ea despre rezultatele muncii sale.

„Este un compliment și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Am fost întrebată care sunt secretele mele. Sunt în modă de la 19 ani. Nu în fața camerei, în spatele ei. Nu m-am gândit niciodată la tinerețe, probabil pentru că lucrez zilnic cu cele mai frumoase femei din lume. Eu mi le imaginez mai mult ca pe muzele mele. Poate că este un mod productiv de a face față îmbătrânirii”, a declarat ea pentru BBC 100 Women.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×