Reclamă

Vera Wang continuă să uimească cu silueta ei. Vedeta este de cele mai multe ori confundată cu o adolescentă

Vera Wang continuă să uimească cu silueta ei. Vedeta este de cele mai multe ori confundată cu o adolescentă . Creatoare de modă a publicat un videoclip în timp ce dansa în jurul piscinei sale și a atras atenția tuturor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 iunie 2024, 8:37

Designerul de rochii de mireasă, care va împlini 75 de ani pe 27 iunie și-a pus silueta în evidență într-un maiou alb și o fustă mini din denim cu talie joasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang continuă să uimească cu silueta ei

Fusta reflecta razele soarelui cu ciucuri argintii care atrăgeau și mai multe atenția asupra formele ei la 74 de ani.

În imaginile publicate pe rețelele sociale, Vera purta un machiaj natural. Cu toate acestea, ea și-a protejat ochii de soarele strălucitor cu o pereche de ochelari de soare cu rame și lentile închise la culoare.

Părul lung și drept era lăsat liber pe spate, dar era acoperit de o pălărie croșetată în mai multe nuanțe.

Ea a descris distracția ei lângă piscină drept o „pauză de cafea”, ținând în mâini o cană mare albă.

Reclamă

„La mulți ani mai devreme Vera. Ești o femeie uimitoare și una genială. Îți doresc un an nou foarte fericit cu multă dragoste. A trecut mult prea mult timp”, a scris un prieten.

„Are mișcările la ea”, a susținut un fan.

Fusta a fost însă elementul care a atras atenția celor peste 954.000 de urmăritori ai designerului. „Vin după fusta ta”, a scris un fan. „Atât de frumos!! Fusta e grozavă”, a scris o altă persoană.

Reclamă

Vera Wang nu vrea să se pensioneze

Aceasta nu este prima dată când designer-ul a uimit internetul cu aspectul ei fizic. O fotografie de lângă piscină postată în mai i-a făcut pe fani să declare că „îmbătrânește invers”.

Într-un interviu acordat pntru People în aprilie, Vera Wang a spus că nu are de gând să se pensioneze, inspirându-se de la miliardarul Warren Buffett, care la 93 de ani încă lucrează, și de regretata Regina Elisabeta a II-a, care a lucrat până la decesul ei, la vârsta de 96 de ani.

„Voi continua să muncesc pentru că simt că sunt capabilă să fac tot mai bine munca mea”, a explicat ea.

„Încerc cu adevărat să respect asta. Acea voce din mine, pe care mă simt foarte fericită să o ascult. Despre asta este vorba, într-adevăr”.

Brand-ul vestimentar pe care îl deține va împlini anul acesta 34 de ani de la lansare. „Este un an foarte mare pentru noi”, a spus ea despre rezultatele muncii sale. De-a lungul timpului creatorul de modă a spus și ce o inspiră și o menține tânără.

„Este un compliment și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Am fost întrebată care sunt secretele mele. Sunt în modă de la 19 ani. Nu în fața camerei, în spatele ei. Nu m-am gândit niciodată la tinerețe, probabil pentru că lucrez zilnic cu cele mai frumoase femei din lume. Eu mi le imaginez mai mult ca pe muzele mele. Poate că este un mod productiv de a face față îmbătrânirii”, a declarat ea pentru BBC 100 Women.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×