Reclamă

Justin Timberlake a fost văzut consumând cocktailul unei alte persoane înainte de arestare. Ce spun martorii oculari de la evenimentul la care a fost prezent artistul

Justin Timberlake a fost văzut consumând cocktailul unei alte persoane înainte de arestare. Artistul în vârstă de 43 de ani a fost văzut distrându-se la elegantul hotel american din Sag Harbor, LI, a declarat un martor ocular pentru The Post.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 iunie 2024, 11:43 / Actualizat: 19 iunie 2024, 13:12
Cântărețul a susținut că a consumat doar „un martini” la hotel, potrivit unei plângeri penale obținute de Page Six / Profimedia Images

„La un moment dat, chiar înainte de închidere, cineva s-a ridicat să meargă la baie. Și-a lăsat băutura pe masă. Atunci Justin a spus că băutura aceea este a lui.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Timberlake a fost văzut consumând cocktailul unei alte persoane

După aceea, Timberlake a plecat cu mașina sa luxoasă și a fost oprit imediat de polițiști.

El a atras atenția oamenilor legii pentru că a trecut fără să ezite de un semn de stop. De asemenea, se pare că a condus în afara benzii de circulație. Acuzația sa a fost de conducere în stare de ebrietate.

Imagini cu mașina lui Justin Timberlake
El a atras atenția oamenilor legii pentru că a trecut fără să ezite de un semn de stop / Profimedia Images

O sursă a declarat pentru Page Six că poliția era „staționată în afara” unității și că ofițerul care l-a arestat era „atât de tânăr” încât „nici măcar nu știa cine este vedeta pop.

Reclamă

„Nu l-a recunoscut pe el sau numele său”, susține sursa.

Fostul membru *NSYNC a picat testul pentru reflexe și a refuzat în mod repetat să facă un test cu etilotest.

„Prietenii lui le spuneau polițiștilor să-l lase să plece. Insistau să plece”, a mai spus sursa PageSix.

Reclamă

O altă sursă a confirmat că soția sa, Jessica Biel, nu era cu soțul ei la momentul arestării acestuia și se afla în Manhattan, unde filmează o nouă producție.

Cântărețul a susținut că a consumat doar „un martini” la hotel, potrivit unei plângeri penale obținute de Page Six.

Cu toate acestea, poliția l-a descris pe starul pop ca având „ochi injectați și strălucitori” și cu „un miros puternic de băutură alcoolică” în respirație, potrivit dosarului.

„A fost un domn”, a spus o a doua sursă. „El a refuzat testele, dar acesta este dreptul lui.”

Timberlake a fost văzut arătând bine când a fost eliberat de la secția de poliție fără cauțiune mai târziu în cursul zilei de marți. El purta un tricou gri, blugi, o șapcă neagră și pantofi sport albi. Artistul era însoțit de procurorul Edward Burke Jr.

Următoarea dată de judecată a lui Timberlake este programată pentru 26 iulie, iar Justin nu va trebui să participe la audierea procedurală.

Justin Timberlake se luptă cu dependența de alcool de mai mulți ani

Problemele lui Justin Timberlake cu alcoolul au început cu mult timp în urmă, spun sursele pentru Page Six.

„Nu este un secret. Toată lumea știe”, susține o sursă din industria muzicală.

„Are o problemă reală cu băutura, consumă multă iarbă. Dar are o problemă majoră cu alcoolul și a ascuns-o și a mascat-o de ani de zile.”

O altă sursă a declarat însă că Timberlake nu a băut înainte de arestare. S-a menționat că a slăbit și a trăit un stil de viață mai sănătos în ultimul timp. El a renunțat la băutură înainte de lansarea din aprilie a turneului său mondial Forget Tomorrow.

Prima sursă menționată mai sus consideră că presupusa dependență a lui Timberlake pentru băutură este și din cauza faptului că „toți cei din jurul lui au fost facilitatori”.

„Este un lucru real și, atunci când ai o problemă cu băutura, este evident. Totuși i-au împins acest turneu și a fost un loc foarte întunecat”, mai spune sursa.

Presa de scandal a avut un impact asupra lui Timberlake, potrivit unei alte surse. Aceasta spune: „A fost într-un loc întunecat”.

Se pare că câștigătorul Grammy a „băut mult” în perioada în care a fost lansat documentarul din 2021 al New York Times despre Britney Spears. A început să facă schimbări în echipa sa pentru a ajuta la gestionarea reacțiilor pe care le-a primit de la fanii lui Spears pentru comportamentul pe care l-a aplicat în timpul relației lor.

„Era foarte îngrijorat de cariera lui și de actorie. Oamenii erau foarte îngrijorați pentru el”, spune persoana din interior.

Soția lui Justin Timberlake, Jessica Biel, ignoră arestarea soțului ei

Jessica Biel a fost văzută în public pentru prima dată după arestarea soțului ei, Justin Timberlake.

Actrița în vârstă de 42 de ani a fost fotografiată în timp ce filma scene pentru viitorul ei serial Amazon The Better sister în New York. Biel părea încordată și nu a vorbit cu nimeni în timp ce stătea pe platourile de filmare între scenele de filmare.

Jessica Biel pe platoul de filmare, cu o perucă pe cap
Jessica Biel a fost văzută în public pentru prima dată după arestarea soțului ei, Justin Timberlake / Profimedia Images

Setul nu era departe de Sag Harbor, unde soțul ei, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat de poliție după ce a refuzat să facă etilotest. Timberlake a fost fotografiat cu cătușe în timp ce era condus de poliție, iar mai târziu a fost văzut părăsind secția de poliție din Hamptons cu avocatul Ed Burke.

În aceeași zi, Jessica a fost văzută în New York, în timp ce își continua filmările. A fost văzută într-o ținută în care fusese fotografiată în timp ce filma săptămâna trecută. Actrița și-a coafat părul blond într-un bob tăiat, despărțit cu o cărare pe mijloc. Ea a purtat o rochie maxi bodycon cu dungi.

Este posibil ca părul să fi fost o perucă, deoarece ea a purtat diferite lungimi de păr în timp ce își filma serialul. Actrița a adăugat un strop de lux ținutei sale cu un lanț de aur, drapat în jurul gâtului.

Ea joacă în serialul cu Elizabeth Banks, iar seria se bazează pe romanul din 2019 al lui Alafair Burke. Biel a muncit din greu în ultimul timp. Soțul ei ar trebui să cânte în continuare la Chicago în acest weekend, în ciuda arestării sale.

Cântărețul și compozitorul în vârstă de 43 de ani încă plănuiește să susțină două spectacole. Ele sunt programate pentru sfârșitul acestei săptămâni la United Center. Site-ul de turneu al lui Timberlake spune că va cânta vineri și sâmbătă seara. Sursele spun că intenționează să ducă la bun sfârșit ambele show-uri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×