Reclamă

Cum și-a plănuit Kate Middleton reîntoarcerea ei la viața publică. Totul a fost ținut secret, chiar și alegerea rochiei

Deși era foarte așteptată, mulți s-au întrebat mai apoi cum și-a plănuit Kate Middleton reîntoarcerea ei la viața publică. Se pare că soția Prințului William a mers atât de departe încât a repurtat o rochie din dulapul ei. Ea a vrut cu orice preț să țină secretă revenirea ei în ochii publicului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 iunie 2024, 6:24

Deși părea că se simte bine, se pare că Kate avea și planuri de urgență dacă se simțea rău în ziua respectivă, au spus sursele pentru Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum și-a plănuit Kate Middleton reîntoarcerea ei la viața publică

Prințesa de Wales care a fost diagnosticată anul acesta cu cancer a dorit să se alăture familiei sale la sărbătoarea de ziua de naștere a Regelui Charles și la parada Trooping the Color.

Dar au fost doar câțiva oameni ținuți la curent cu planurile ei. Kate l-a sunat personal pe socrul ei, care este, de asemenea, tratat pentru cancer. A dorit să fie ea cea care îi dă vestea bună, iar el a fost „încântat” că poate participa. Aceste informații au fost oferite de a purtătorul de cuvânt al Regelui tot pentru sursa menționată mai sus.

Anul trecut, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a stat lângă fiul său cel mai mare și moștenitorul tronului, Prințul William, pe balconul Palatului Buckingham. Anul acesta, Kate a fost plasată lângă monarh. A fost o demonstrație clară a cât de mult au ajuns să se bazeze unul pe celălalt, potrivit unei persoane din interiorul palatului.

Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Prințesa a ratat ultima repetiție Trooping weekendul trecut, iar confirmarea că va participa a venit abia ieri la ora 18:00 / Profimedia Images
Reclamă

Fotograful regal Matt Porteous e omul de încredere al lui Kate Middleton

Conștientă de faptul că apariția ei va provoca reacții în lumea întreagă, Kate, în vârstă de 42 de ani, care nu a mai apărut în public din ziua de Crăciun, l-a chemat în liniște pe fotograful regal Matt Porteous pentru o fotografie realizată în intimitatea casei sale.

Porteous a fost fotograful care a făcut și pozele de la botezul Prințului Louis în 2018. El a realizat și fotografia care a fost folosită pentru felicitarea de sărbători a familiei în 2022. El i-a surprins chiar și pe Prințul William, în vârstă de 41 de ani, și pe Kate în fața camerei în timp ce făceau scufundări cu rechini în Belize.

Reclamă

Kate a scris un mesaj extrem de personal care a fost publicat alături de cea mai recentă fotografie a ei. Ea a mărturisit că există „zile bune și zile proaste” și a subliniat că „nu a ieșit încă din pădure”. Cu alte cuvinte răul nu a trecut, dar face tot ce poate să învingă boala.

Îmbrăcată în blugi, un tricou alb, un blazer și pantofi sport, Prințesa a fost surprinsă de Porteous, bucurându-se de verdeața proprietății Windsor din apropierea casei ei, Adelaide Cottage.

A sta în natură îi dă putere și „a fi conectată la natură este ceva care continuă să-i susțină recuperarea”, a spus o sursă. „Îi place să petreacă timpul personal cu lucrurile care îi dau energie și pozitivitate.”

Ținuta lui Kate de la Trooping the Colour a avut o semnificație aparte

Ținuta lui Kate pentru paradă nu a trecut nici ea neobservată. Ea a ales să „recicleze” o rochie albă. Pe aceasta a purtat-o ​​pentru prima dată în ajunul încoronării Regelui Charles anul trecut. Părul ei a fost strâns într-un updo sub o pălărie albă creată de Philip Treacy.

Ea a accesorizat ținuta cu un coliet din perle Cassandra Goad Cavolfiore. Și acesta a fost purtat anterior la botezul Prințului Louis în 2018 și la Wimbledon în 2023. Kate a purtat și broșa Regimentalului Gărzilor Irlandeze, marcând un omagiu rolul ei de colonel onorific al regimentului.

Rochia simplă albă și neagră a designerului britanic Jenny Packham a fost actualizată cu ornamente negre și cu panglică pe decolteu, precum și cu o centură neagră.

În timp ce faptul că a purtat o rochie din dressing a făcut o declarație de modă durabilă, a servit și unui alt scop.

„Doar prin refolosirea a ceea ce deține deja, Kate a putut să păstreze acest secret al look-ului ei în cadrul echipei sale cele mai apropiate și de încredere”, a declarat Bethan Holt, director de modă la UK Telegraph.

Kate lucrează cu stilistul ei de multă vreme Natasha Archer

„Știm cu siguranță că Kate are croitori în casă pentru a face ceva să i se potrivească perfect. A putut adăuga cu ușurință noua centură și acel detaliu cu fundă la decolteu. Poate că Jenny Packham nici măcar nu știa că Kate o va purta din nou”, spuse Holt.

Cu toate acestea, a adăugat Holt, Packham este unul dintre cei „mai de încredere” designeri ai lui Kate.

Ea a subliniat că Kate a purtat o rochie Packham personalizată de fiecare dată când a părăsit spitalul cu fiecare dintre copiii ei nou-născuți.

„Sunt momente foarte intime, importante. Așa că, este o decizie firească ca Kate să apeleze din nou la Jenny”, a spus Holt.

Personalul de la Palat era pregătit pentru situații neprevăzute

Personalul atât de la Palatul Buckingham, cât și de la Palatul Kensington a lucrat împreună pentru a se asigura că nu vor exista situații neprevăzute. În cazul în care Kate s-ar simți rău sau nu ar putea să călătorească la Horseguards Parade și să apară pe balconul Palatului Buckingham.

Trooping the Colour a fost primul eveniment public al lui Kate în șase luni. Ea a anunțat abia în martie că are cancer și urmează chimioterapie.

Sursele Palatului au dorit să sublinieze că, deși s-ar putea să o vedem la câteva evenimente regale viitoare, asta nu înseamnă că s-a întors la muncă cu normă întreagă.

„Tratamentul meu este în curs. Va dura încă câteva luni”, a scris Kate atunci când a publicat fotografia în natură. „Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau timpul atât de necesar pentru a mă vindeca.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×