Reclamă

Cum îl numește Jennifer Lopez pe Ben Affleck de Ziua Tatălui. Despre cei doi se spune că sunt în pragul divorțului

Pe fondul speculațiilor despre separare, fanii au fost uimiți să afle cum îl numește Jennifer Lopez pe Ben Affleck de Ziua Tatălui. Artista a eliminat zvonurile despre divorț în timp ce i-a oferit soțului ei, Ben Affleck, un mesaj emoționant în ziua specială.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 iunie 2024, 8:21

„Eroul nostru”, a scris artista pe Instagram Story și a adăugat un emoji inimă albă. "La mulți ani de Ziua Taților." Împreună cu mesajul dulce, ea a atașat o fotografie de cu actorul purtând o jachetă din piele neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum îl numește Jennifer Lopez pe Ben Affleck de Ziua Tatălui

Affleck, în vârstă de 51 de ani, îi are pe Violet, 18 ani, Finn, 15 ani, și Samuel, 12 ani, cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

El este, de asemenea, tatăl vitreg al gemenilor de 16 ani ai lui Lopez, Emme și Max, pe care ea îi are din relația cu fostul soț Marc Anthony.

Artista a acordat un omagiu special actorului, după ce au petrecut timp împreună la proprietatea lor de 60 de milioane de dolari din Bel Air, California, în weekend. Ulterior, cei doi soți au fost văzuți sosind la casa lui închiriată din Brentwood, California, cu mașini separate.

Affleck a condus la proprietate cu geamurile în jos, în timp ce se uita prin telefonul mobil în trafic. Între timp, soția sa a stat pe scaunul pasagerului unei alte mașini, în spatele lui.

Reclamă

Lopez nu a stat mult la proprietate, deoarece a fost fotografiată plecând într-o altă mașină la scurt timp după.

Fosta soție a actorului, Jennifer Garner, a trecut și ea pe la actuala casă a lui Ben, deși nu este clar dacă a interacționat cu cuplul.

De unde au plecat zvonurile despre despărțirea celor doi

Reclamă

Zvonurile despre Lopez și Affleck, care s-au căsătorit în 2022, că sunt în pragul despărțirii au început să se întețească când s-a aflat că locuiesc separat. Speculațiile s-au amplificat pe masura ce cei doi și-au scos la vânzare și casa lor din BelAir.

În ciuda tuturor articolelor despre ei, ei au continuat să fie uniți. Jennifer Lopez a participat la ceremonia de absolvire a școlii gimnaziale a fiului ei vitreg, Samuel, alături de gemenii ei.

De asemenea, vedeta pop a luat prânzul cu fiica ei vitregă, Violet, la hotelul Maybourne din Beverly Hills. Lopez și Affleck au un program consecvent de vizite, deoarece „se văd la fiecare câteva zile”. Se pare că doar programul lor încărcat a stat la baza separării lor.

Cu toate acestea, prietenii artistei au declarat recent că vedeta simte că „nu-și mai poate salva căsnicia”. Se pare că JLo este pregătită în acest moment să renunțe la mariajul ei.

După vizita la noua casă a actorului, JLo a plecat tristă, iar Ben a fost din nou surprins fără verighetă.

„Jenny s-a săturat și a încercat cu adevărat. Dar nu poate să facă mai mult, nimic nu se îmbunătățește. Este din ce în ce mai rău”, a declarat un apropiat al divei pentru DailyMail.

Actrița și-a pus pe pauză cariera și a renunțat chiar și la turneul ei. Ea și-a motivat decizia și a spus că vrea să stea mai mult în sânul familiei în această perioadă dificilă. De asemenea, se pare că JLo și Garner au făcut front comun în ceea ce privește acțiunile actorului pentru că ambele se tem să nu cadă din nou pradă actorului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×