Reclamă

Kate Middleton le-a făcut o fotografie Prințului William și copiilor lor la plajă. Poza a fost postată de Ziua Tatălui: „Te iubim, Papa”

Kate Middleton le-a făcut o fotografie Prințului William și copiilor lor la plajă. Poza a fost postată de Ziua Tatălui: „Te iubim, Papa”. Potrivit presei internaționale, Prințesa de Wales este fotograful din spatele camerei, iar imaginea nu a suferit deloc editări.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iunie 2024, 12:26

Imaginea a fost postată ​​pe Instagram în cinstea Zilei Tatălui și a primit o mulțime de aprecieri. În fotografie, Prințul de Wales stătea cu spatele spre cameră în timp ce se uita la ocean, cu brațele în jurul Prințului George, de 10 ani, a Prințesei Charlotte, de 9 ani, și a Prințului Louis, de 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton le-a făcut o fotografie Prințului William și copiilor lor

„Te iubim, tată. La mulți ani de Ziua Tatălui 💕 G, C & L”, a subtitrat Prințesa de Wales postarea pe contul comun al cuplului. „📸 Prințesa de Wales, 2024.”

Fanii nu au putut să nu comenteze noua fotografie a familiei regale și abilitățile fotografice ale lui Middleton.

„Această fotografie este adorabilă🥺🥺, ca toate fotografiile familiei tale, fericită Ziua Tatălui Prințului William 🥳🥳🥳 Sunt sigur că George, Charlotte și Louis vor face această zi specială pentru William”, a scris un utilizator.

Reclamă

„Aceasta este o poză atât de frumoasă făcută de Prințesa de Wales”, a mai scris un fan.

„Awww, asta e atât de drăguț 😍🫶🏻. O Ziua Tatălui foarte fericită Prințului de Wales, care este un tată minunat 🥳💙. Și aceasta este o fotografie atât de frumoasă făcută de Prințesa Wales, vă mulțumim că ați împărtășit-o cu noi 💕😍🥺”, a adăugat o altă persoană.

„Ce fotografie fabuloasă! Sper că aveți toți o zi minunată împreună 🤍”, a comentat altcineva.

Reclamă

„Aww, ce poză frumoasă făcută de talentata noastră Prințesă de Wales!! Și mesajul copiilor este adorabil 🥹🥹 Ești un tată minunat și iubitor și meriți tot ce este mai bun! Sper că veți avea o Ziua Tatălui cu totul specială ❤️❤️❤️❤️”, a mai spus altcineva.

Prințul William a făcut și el o postare separată pentru Regele Charles

William, în vârstă de 41 de ani, l-a onorat și el pe tatăl său, Regele Charles al III-lea, de Ziua Tatălui. Prințul de Wales a publicat o poză din trecut cu ei jucându-se împreună cu o minge în grădină.

„La mulți ani de Ziua Tatălui, Pa. W”, a subtitrat el postarea.

Postările lui William și ale lui Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, vin la o zi după ce cuplul și copiii lor au participat la Trooping the Color la Palatul Buckingham în onoarea zilei de naștere a monarhului.

La eveniment, mama a trei copii și-a făcut prima apariție publică de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie. Middleton a radiat în timp ce mergea în trăsură cu copiii ei, purtând o rochie midi albă Jenny Packham, pantofi albi și o pălărie cu boruri mari.

Prințesa și-a făcut apariția și pe balconul Palatului Buckingham alături de soțul ei, copiii lor, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și Regina Camilla. Apariția ei a fost ca un semn că totul merge bine în lupta ei cu cancerul și că tratamentul funcționează. Recent, prietenii lui Kate au dezvăluit că Prințesa primește bine tratamentul și că totul merge spre bine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×