Reclamă

Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024

Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a suveranului de când amândoi au început tratamentul pentru cancer.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 iunie 2024, 15:36

Kate s-a alăturat membrilor familiei regale pentru a urmări un zbor spectaculos al RAF, în timp ce ea a revenit triumfal la viața publică. Cu toate acestea, tratamentul ei cu chimioterapie continuă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham

Apariția ei era pusă sub semnul îndoielii. Prințesa a ratat ultima repetiție Trooping weekendul trecut, iar confirmarea că va participa a venit abia ieri la ora 18:00.

Spectacolul de astăzi a devenit o declarație simbolică a monarhiei după multă vreme de incertitudine.

„Încă învăț să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a spus Kate în mesajul publicat în mediul online.

„Am fost uimită de mesajele voastre de susținere și încurajare din ultimele luni. A făcut o diferență majoră pentru William și pentru mine. Ne-a ajutat pe amândoi să trece prin aceste vremuri grele”.

Reclamă

„Am făcut un progres foarte bun, dar ca orice persoană care trece prin chimioterapie, sunt zile bune și zile rele. În zilele rele te simți slăbit, obosit și trebuie să te odihnești. În zilele bune, când te simți puternic, tot ce îți dorești este să te faci vine”.

„Tratamentul meu continuă și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de mine, mă bucur de activități alături de copii, petrec timp personal. Fac lucruri care îmi aduc energie și pozitivitate, de asemenea, am început să muncesc puțin de acasă” a spus Kate despre starea sa de sănătate.

Kate a mers cu copiii ei la eveniment, în timp ce Prințul William a defilat călare

Reclamă

Sute de ofițeri ai Poliției Metropolitane au fost amplasați pe traseul ceremonial pentru a asigura siguranța și securitatea zecilor de mii de oameni adunați să privească evenimentul.

Anterior, Prințesa de Țara Galilor, în vârstă de 42 de ani, a radiat și a făcut cu mâna în timp ce ea și cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au fost ovaționați de mulțime în The Mall într-o procesiune de trăsuri pentru ceremonia Trooping the Color.

Kate a fost înconjurată de alți membri ai familiei. Soțul ei, Prințul William, colonelul Gărzilor Galilor, a fost călare, alături de Prințesa Anne, colonelul Blues and Royals, și Prințul Edward, colonelul Gărzilor Scoțiene.

După ce și-a petrecut o mare parte a anului împăcându-se cu diagnosticul și primind chimioterapie, Kate părea relaxată în timp ce călătorea pe una dintre cele mai faimoase artere ale Londrei împreună cu familia ei în trăsura închisă cu sticlă.

Familia a fost văzută pentru prima dată sosind la Palatul Buckingham într-o mașină la ora 10 dimineața. George stătea între Kate și William, iar Charlotte și Louis vizavi.

Regele Charles al III-lea a mers și el într-o trăsură cu Regina Camilla. Acest lucru a făcut diferența față de anul trecut din cauza bolii sale când a mers călare. El i-a inspectat pe ofițerii și paznicii de la Horse Guards Parade din Whitehall din trăsura și nu de pe cal, așa cum o făcea și mama sa, Regina Elisabeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×