Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au avut o apariție elegantă la Trooping the Colour 2024. Suveranul Marii Britanii este supus tratamentului pentru cancer

Regele Charles și Regina Camilla au avut o apariție elegantă la Trooping the Colour 2024. Suveranul Marii Britanii este supus tratamentului pentru cancer. Cu toate acestea, el nu avea cum să nu participe la evenimentele organizate în cinstea sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 iunie 2024, 14:05

Ziua de naștere a monarhului este în noiembrie, dar sărbătoarea publică anuală are loc pe 15 iunie. Această decizie a fost preluată ca o tradiție de la mama sa, tocmai pentru ca vremea de toamnă să nu afecteze evenimentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au avut o apariție elegantă la Trooping the Colour 2024

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a participat la sărbătoarea publică anuală a zilei sale de naștere pe 15 iunie la Londra. Este al doilea Trooping the Colour din domnia sa. Evenimentul, care presupune o procesiune de personal militar și o demonstrație de zbor a Forțelor Aeriene Regale, a marcat ziua oficială de naștere a monarhului britanic de peste 260 de ani.

Pe 30 mai s-a confirmat că Regele Charles va participa la eveniment. Decizia a fost luată pe ultima sută de metri pe fondul tratamentului său împotriva cancerului. De asemenea, s-a decis ca în loc să călărească pe cal, așa cum a făcut-o în anii precedenți, suveranul să ia parte la procesiune într-o trăsură trasă de cai alături de Regina Camilla.

Regele Charles, alături de un cal și gărzile militare
Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a participat la sărbătoarea publică anuală a zilei sale de naștere pe 15 iunie la Londra / Profimedia Images

Pentru ceremonie, Regele a îmbrăcat tunica Ordinului Gărzii de Onoare din piele de urs cu jartieră albastră. E în cinstea culorii regimentului. Ținuta a fost decorată cu cifrul mamei și predecesoarei sale, Regina Elisabeta și decorații ale Ordinului Nobiliar și jartierele cavalerilor.

Reclamă

Regele Charles a purtat, de asemenea, o selecție de medalii. El a purtat inclusiv medalia de încoronare a Reginei Elisabeta din 1953. Nu au lipsit nici medaliile jubileului regretatei sale mame de pe toată durata domniei sale, de la argint la platină, obținute în 2022.

Regina Camilla a purtat o rochie din crepon de mătase verde pal de la Anna Valentine. Ea a asortat-o cu o pălărie de la designerul regal favorit Philip Treacy. Monarhul, care este colonelul șef al Gărzilor Grenadier, și-a accesorizat ținuta cu broșa militară a Gărzilor Grenadier.

Regele Charles participă la Trooping the Color la vârsta de la vârsta de 3 ani

Reclamă

Regele Charles a participat pentru prima dată la Trooping the Color la vârsta de 3 ani. Atunci l-a sărbătorit pe bunicul său, Regele George al VI-lea. Pentru debutul său, monarhul a mers atunci într-o trăsură împreună cu bunica sa, Regina Elisabeta Regina Mamă, și cu mătușa sa, Prințesa Margareta. Mama lui, Prințesa Elisabeta de atunci, a mers călare în procesiune.

Anul trecut, Regelui Charles i s-au alăturat Prințul William, Prințul Edward și Prințesa Ana, care au mers și ei tot călare. Familia sa a mers în trăsuri.

Membrii familiei regale s-au alăturat din nou Regelui Charles în ziua cea mare, inclusiv nora sa Kate Middleton. Aceasta a avut prima apariție publică de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, și-a împărtășit planul de a participa la Trooping the Color cu o zi înainte. Ea a scris într-un mesaj personal: „Abia aștept să particip la Parada Zilei Regelui în acest weekend cu familia mea. Sper să mă alătur câtorva evenimente publice în timpul verii, dar la fel de bine știu că nu am ieșit încă din pădure.”

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat pe 14 iunie: „Majestatea Sa este încântată că prințesa poate participa la evenimentele de mâine. Așteaptă cu nerăbdare toate elementele zilei”.

Festivitățile Trooping the Color au început când procesiunea a plecat de la Palatul Buckingham. Familia Regală a mers în centrul comercial din Londra către Horse Guards Parade din St. James’ Park. Acolo, Regele Charles și familia sa au urmărit gărzile irlandeze.

Regele Charles, Regina Camilla și restul familiei regale se vor întoarce apoi la Palatul Buckingham. Ei se vor aduna pe balconul emblematic al reședinței regale pentru a urmări parada.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×