Reclamă

Regina Letizia s-a întors la Madrid. Soția Regelui Felipe a fost singură în timpul călătoriei sale din Guatemala

Regina Letizia s-a întors la Madrid. Soția Regelui Felipe a fost singură în timpul călătoriei sale din Guatemala. Majestatea Sa a arătat uimitor într-un ansamblu alb.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2024, 6:32 / Actualizat: 14 iunie 2024, 12:44

Regina Letizia s-a întâlnit cu Consiliul de administrație al Residencia de Estudiantes din Madrid. Regina, în vârstă de 51 de ani, și-a făcut apariția într-o bluză albă Uterque Lace and Ruffles Linen. Soția Regelui Felipe a dat exemplu de eleganță și bun gust.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia s-a întors la Madrid

Regina Letizia a purtat o piesă reciclată de la brandul spaniol. Letizia a purtat anterior bluza în 2021 la deschiderea de noi cursuri la Liceul Ciudad de Haro.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia într-o ținută albă la întoarcerea sa în Madrid
Regina Letizia a preferat o ținută all white / Profimedia Images

Ea a combinat aspectul său plăcut cu o pereche de pantaloni subțiri, de culoarea porțelanului. Letizia a optat pentru un look casual și confortabil.

Reclamă

Majestatea Sa a renunțat de ceva vreme la tocuri din cauza unor probleme de sănătate. Apariția ei vine după ce jurnalistul Jaime Penafiel, în vârstă de 91 de ani, a publicat o carte desr Regină, susținând că Regele Felipe a fost „sfâșiat” de presupusele ei „infidelități”.

Regina s-a bucurat de evenimentul de la Residencia de Estudiantes, care se traduce prin Reședința studenților, fiind cel mai important centru cultural din Spania, scrie PageSix.

Centrul a fost fondat în 1910 de Junta para Aplicacion de Estudios și oferă cazare studenților. Misiunea centrului este de a completa educația universitară prin promovarea unui mediu intelectual și de viață interesant pentru studenți.

Reclamă

Regina Letizia i-a salutat pe administratorii consiliului și s-a pozat alături de ei la Madrid.

Majestatea Sa a participat singură la eveniment, fără soțul ei, Regele Felipe, deoarece zvonurile continuă să se învârtă în jurul căsniciei lor. Letizia nu a comentat zvonurile care au apărut în online.

Regina Letizia a călătorit în Guatemala într-o excursie individuală

Regina Letizia a mers în Guatemala pentru trei zile. Aceasta s-a ocupat de mai multe proiecte care să ajute la buna cooperare spaniolă.

Aceste vizite au venit după ce jurnalistul Jaime Penafiel, în vârstă de 91 de ani, a lansat un nou atac asupra Reginei. Acesta a lansat o carte care a fost publicată în Spania în urmă cu mai bine de o săptămână. Reporterul regal susține în cea mai recentă lucrare a sa că Felipe era conștient” de presupusa „infidelitate a soției sale”.

În luna ianuarie, Jaime a fost demis de ziarul El Mundo după 20 de ani de muncă, după o serie de acuzații făcute în prima sa carte Letizia & I. Cea mai bine vândută carte a sa susține că Letizia a avut o aventură cu fostul ei cumnat, Jaime del Burgo.

Casa Regală Spaniolă a refuzat să comenteze afirmațiile la momentul respectiv, scrie publicația DailyMail. Reporterul susține că Felipe știa de infidelitatea Reginei deoarece gărzile sale de corp erau obligate să raporteze unde se află Regina în fiecare moment.

Autorul susține că Letizia și gărzile ei de corp au mers într-o călătorie la New York în 2011 cu Jaime del Burgo. Reporterul mai spune că Regele Felipe a fost „devastat de trădarea soției sale”.

Jamie o etichetează pe Regina Letizia „rece, imatură emoțional și agresivă pasivă”. Casa Regală Spaniolă nu a dorit să comenteze acuzațiile aduse Majestății Sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×