Reclamă

Cine sunt viitoarele Regine ale lumii. Prințesele de acum sunt de o frumusețe rară și își fac mamele mândre oriunde merg

Femeile din Familiile Regale precum Regina Letizia a Spaniei, Regina Maxima a Țărilor de Jos și Regina Maria a Danemarcei sunt cunoscute pentru eleganța lor și pentru munca pe care o depun pentru țările pe care le conduc. Oamenii din întreaga lumea sunt foarte interesați de munca lor, dar mai sunt interesați și de cine sunt viitoarele Regine ale lumii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2024, 7:11

Cu alte cuvinte, cine sunt tinerele care le pot călca pe urme atunci când munca lor pentru patrie va lua sfârșit din diverse motive. Toate femeile regale enumerate mai sus au ceva în comun. Sunt mame de fete care au ajuns recent la vârsta adultă sau care vor ajunge în curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt viitoarele Regine ale lumii

Există deci nou grup de femei regale europene care se afirmă prin ceea ce fac. Ele sunt tinerele care vor să ducă mai departe munca părinților lor.

Multe dintre aceste domnișoare își însoțesc deja părinții în îndatoririle regale. Ele învață care sunt regulile monarhiilor din care fac parte și cum să ducă mai departe numele Caselor Regale pe care le reprezintă.

Prințesa Leonor a Asturiei

Prințesa Leonor este cel mai mare copil al Reginei Letizia și al Regelui Felipe al Spaniei și seamănă foarte mult cu mama sa.

Reclamă

Leonor își face în prezent pregătirea militară la Zaragoza, pe care a început-o în august 2023. Antrenamentele militare sunt o pregătire pentru rolul ei de comandant șef al Spaniei atunci când va urca pe tron în locul tatălui ei.

Prințesa Leonor surprinsă la premiile Princesa De Asturias
Prințesa Leonor se numără printre următoarele Regine ale Europei / Getty Images

Infanta Sofia a Spaniei

Reclamă

Sora mai mică al lui Leonor, Sofia, are, de asemenea, frumusețea de neegalat a mamei sale și ea împlinește 18 ani pe 29 aprilie 2025. Sofia studiază la UWC Atlantic College din Țara Galilor, la fel cum a făcut și sora ei mai mare.

Anul acesta, va susține primul ei angajament regal singură pentru Spania, în calitate de patron al unui concurs național de fotografie. Titlul ei complet este Alteța Sa Regală Infanta Doña Sofia.

Infanta Sofia, într-o rochie albă, colorată
Infanta Sofia a optat pentru o rochie cu model, cu mai multe culori și pantofi asortați / Profimedia Images

Catharina-Amalia, Prințesa Țărilor de Jos

Catharina-Amalia este cea mai mare dintre cei trei copii ai Reginei Maxima a Olandei și ai Regelui Willem-Alexander și în prezent studiază pentru o diplomă în Politică, Psihologie, Drept și Economie la Universitatea din Amsterdam. Și-a început studiile în septembrie 2022.

Tânăra a avut o perioadă grea în ultimul timp, deoarece a fost nevoită să locuiască un an la Madrid din cauza amenințărilor cu răpirea. Catharina-Amalia a fost nevoită să-și părăsească campusul la scurt timp după ce și-a început studiile, pentru siguranța ei.

Catharina-Amalia a început să se alăture părinților ei în angajamente regale. În 2023, ea i-a însoțit în turneul lor oficial din Caraibe.

Prințesa Amalia a Țărilor de Jos, într-o rochie cu imprimeu floral, la un concert
Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria este următoarea în ordinea tronului după tatăl ei, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos / Getty Images

Prințesa Alexia a Olandei

Fiica mijlocie a Maximei, Alexia, a absolvit UWC Atlantic College din Țara Galilor anul trecut și va începe încet încet să preia din îndatoririle regale, precum sora ei mai mare Catharina-Amalia.

Site-ul regal olandez dezvăluie că Alexia este un fan al călăriei, al hocheiului și al pianului.

Prințesa Alexia a Țărilor de Jos, într-o ținută casual
Alexia, care studiază alături de Prințesa Leonor a Spaniei la prestigiosul UWC Atlantic College, în Vale of Glamorgan din Țara Galilor / Getty Images

Prințesa Ariane a Țărilor de Jos

Ariane este cea mai mică dintre fiicele Reginei Maxima și, când nu este la școală, locuiește cu părinții și surorile ei la Palatul Huis ten Bosch din Haga.

Prințesa este înscrisă la școala UWC Adriatic din Italia. În timpul liber, îi place să deseneze și să cânte la pian.

Familia Regală a Țărilor de Jos, într-o fotografie superbă
Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria deține titlul de Prințesă de Orange ca moștenitoare la tron / Getty Images

Lady Louise Windsor

Fiica Ducesei de Edinburgh, Lady Louise Windsor, în vârstă de 20 de ani, este adesea văzută la evenimente regale alături de părinții ei și de fratele său James.

Ea este foarte implicată în a conduce trăsura de cai. E o distracție de care obișnuia să se bucure împreună cu Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta. De fapt, în 2022, ea a condus una dintre trăsurile sale în fața Reginei la Royal Windsor Horse Show.

Lady Louise studiază în prezent la Universitatea St Andrews din Scoția.

Lady Louise Windsor în timp ce poartă un palton crem și o bentiță roz la slujba de Crăciun din anul 2019
Tânăra a urmat până în prezent o școală obișnuită și a stat ferită de viața publică / Profimedia Images

Prințesa Isabella a Danemarcei

Prințesa Isabella, fiica Reginei Maria, este o altă tânără regală pe cale să ajungă în ochii publicului. Prințesa locuiește cu familia ei la Amalienborg din Copenhaga și în Casa Cancelariei din Palatul Fredensborg.

În prezent, studiază la Øregård Gymnasium din Hellerup, aceeași școală pe care au urmat-o tatăl ei Frederik și unchiul ei Joachim.

Prințesa Mary și Prințul Frederik alături de copiii lor Prințul Christian Valdemar Henri John de Danemarca, Prințesa Isabella Henrietta Ingrid Margrethe de Danemarca și gemenii Prințul Vincent Frederik Minik Alexander și Prințesa Josephine Sophia Ivalo Mathilde
Prințesa Mary și Prințul Frederik au împreună patru copii, Prințul Christian Valdemar Henri John de Danemarca, Prințesa Isabella Henrietta Ingrid Margrethe de Danemarca și gemenii Prințul Vincent Frederik Minik Alexander și Prințesa Josephine Sophia Ivalo Mathilde / Getty Images

Prințesa Elisabeta, Ducesa de Brabant

Fiica cea mare a Reginei Mathilde a Belgiei, Elisabeth, studiază istoria și politica la Lincoln College de la Universitatea din Oxford.

La fel ca alți alți membri ai regali europeni, și-a obținut bacalaureatul internațional la UWC Atlantic College din Țara Galilor. Ulterior, a absolvit un an în Științe Sociale și Militare la Academia Militară Regală din Belgia.

Site-ul regal belgian o descrie așa: „Prințesa Elisabeta este multilingvă și vorbește fluent olandeză, franceză, germană și engleză. Este sportivă și îi place, printre altele, schiul, canotajul și navigația. Prințesei îi place, de asemenea, să se plimbe și să fie în contact cu natura.”

Prințesa Elisabeta, Ducesa de Brabant, într-un sacou verde, la un eveniment caritabil
Fiica cea mare a Reginei Mathilde a Belgiei, Elisabeth, studiază istoria și politica la Lincoln College de la Universitatea din Oxford / Profimedia Images

Prințesa Eléonore a Belgiei

Fiica cea mică a Reginei Mathilde, Eléonore, studiază pentru bacalaureatul internațional la Școala Internațională din Bruxelles și locuiește cu familia ei în castelul din Laeken.

Eléonore vorbește fluent franceză, olandeză și engleză. De asemenea, cântă la vioară și îi place schiul, navigația și tenisul.

Prințesa Eléonore a Belgiei, alături de mama sa, îmbrăcate elegant
Fiica cea mică a Reginei Mathilde, Eléonore, studiază pentru bacalaureatul internațional la Școala Internațională din Bruxelles / Profimedia Images

Prințesa Ingrid Alexandra

Fiica Prințesei Mette-Marit a Norvegiei, Ingrid-Alexandra, își face în prezent cele 12 luni de pregătire militară.

Ea și-a făcut debutul cu marea tiară imediat după împlinirea a 18 ani și este de așteptat să fie mai implicată în îndatoririle regale după pregătirea ei militară. Are deja propriul birou la Palatul Regal.

Prințesa are un interes puternic pentru protecția mediului și schimbările climatice, îi place sportul și să fie în aer liber.

Prințesa Ingrid Alexandra, îmbrăcată în haine tradiționale, la un eveniment al Casei Regale din Norvegia
În anul 2018, Prințesa Ingrid Alexandra i-a întâlnit pe Ducele și Ducesa de Cambridge în timpul unui turneu al acestora în Suedia și Norvegia / Getty Images

Prințesa Maria-Olympia

Maria-Olympia este singura fiică a lui Pavlos, Prințul moștenitor al Greciei și a soției sale Marie-Chantal.

Maria-Olympia este adesea văzută în cercurile sociale. Ea a avut recent o relație cu Peregrine Pearson. Acesta e un dezvoltator imobiliar aristocratic și fiul lui Michael Pearson, al patrulea viconte Cowdray. Se pare că cuplul s-a despărțit în 2023.

Prințesa Maria-Olympia, într-o rochie neagră, elegantă
Maria-Olympia este singura fiică a lui Pavlos, Prințul moștenitor al Greciei și a soției sale Marie-Chantal / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×