Reclamă

Cine sunt viitoarele Regine ale lumii. Prințesele de acum sunt de o frumusețe rară și își fac mamele mândre oriunde merg

Femeile din Familiile Regale precum Regina Letizia a Spaniei, Regina Maxima a Țărilor de Jos și Regina Maria a Danemarcei sunt cunoscute pentru eleganța lor și pentru munca pe care o depun pentru țările pe care le conduc. Oamenii din întreaga lumea sunt foarte interesați de munca lor, dar mai sunt interesați și de cine sunt viitoarele Regine ale lumii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2024, 7:11
Prințesa Leonor este cel mai mare copil al Reginei Letizia și al Regelui Felipe al Spaniei și seamănă foarte mult cu mama sa / Profimedia Images

Cu alte cuvinte, cine sunt tinerele care le pot călca pe urme atunci când munca lor pentru patrie va lua sfârșit din diverse motive. Toate femeile regale enumerate mai sus au ceva în comun. Sunt mame de fete care au ajuns recent la vârsta adultă sau care vor ajunge în curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt viitoarele Regine ale lumii

Există deci nou grup de femei regale europene care se afirmă prin ceea ce fac. Ele sunt tinerele care vor să ducă mai departe munca părinților lor.

Multe dintre aceste domnișoare își însoțesc deja părinții în îndatoririle regale. Ele învață care sunt regulile monarhiilor din care fac parte și cum să ducă mai departe numele Caselor Regale pe care le reprezintă.

Prințesa Leonor a Asturiei

Prințesa Leonor este cel mai mare copil al Reginei Letizia și al Regelui Felipe al Spaniei și seamănă foarte mult cu mama sa.

Reclamă

Leonor își face în prezent pregătirea militară la Zaragoza, pe care a început-o în august 2023. Antrenamentele militare sunt o pregătire pentru rolul ei de comandant șef al Spaniei atunci când va urca pe tron în locul tatălui ei.

Prințesa Leonor surprinsă la premiile Princesa De Asturias
Prințesa Leonor se numără printre următoarele Regine ale Europei / Getty Images

Infanta Sofia a Spaniei

Reclamă

Sora mai mică al lui Leonor, Sofia, are, de asemenea, frumusețea de neegalat a mamei sale și ea împlinește 18 ani pe 29 aprilie 2025. Sofia studiază la UWC Atlantic College din Țara Galilor, la fel cum a făcut și sora ei mai mare.

Anul acesta, va susține primul ei angajament regal singură pentru Spania, în calitate de patron al unui concurs național de fotografie. Titlul ei complet este Alteța Sa Regală Infanta Doña Sofia.

Infanta Sofia, într-o rochie albă, colorată
Infanta Sofia a optat pentru o rochie cu model, cu mai multe culori și pantofi asortați / Profimedia Images

Catharina-Amalia, Prințesa Țărilor de Jos

Catharina-Amalia este cea mai mare dintre cei trei copii ai Reginei Maxima a Olandei și ai Regelui Willem-Alexander și în prezent studiază pentru o diplomă în Politică, Psihologie, Drept și Economie la Universitatea din Amsterdam. Și-a început studiile în septembrie 2022.

Tânăra a avut o perioadă grea în ultimul timp, deoarece a fost nevoită să locuiască un an la Madrid din cauza amenințărilor cu răpirea. Catharina-Amalia a fost nevoită să-și părăsească campusul la scurt timp după ce și-a început studiile, pentru siguranța ei.

Catharina-Amalia a început să se alăture părinților ei în angajamente regale. În 2023, ea i-a însoțit în turneul lor oficial din Caraibe.

Prințesa Amalia a Țărilor de Jos, într-o rochie cu imprimeu floral, la un concert
Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria este următoarea în ordinea tronului după tatăl ei, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos / Getty Images

Prințesa Alexia a Olandei

Fiica mijlocie a Maximei, Alexia, a absolvit UWC Atlantic College din Țara Galilor anul trecut și va începe încet încet să preia din îndatoririle regale, precum sora ei mai mare Catharina-Amalia.

Site-ul regal olandez dezvăluie că Alexia este un fan al călăriei, al hocheiului și al pianului.

Prințesa Alexia a Țărilor de Jos, într-o ținută casual
Alexia, care studiază alături de Prințesa Leonor a Spaniei la prestigiosul UWC Atlantic College, în Vale of Glamorgan din Țara Galilor / Getty Images

Prințesa Ariane a Țărilor de Jos

Ariane este cea mai mică dintre fiicele Reginei Maxima și, când nu este la școală, locuiește cu părinții și surorile ei la Palatul Huis ten Bosch din Haga.

Prințesa este înscrisă la școala UWC Adriatic din Italia. În timpul liber, îi place să deseneze și să cânte la pian.

Familia Regală a Țărilor de Jos, într-o fotografie superbă
Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria deține titlul de Prințesă de Orange ca moștenitoare la tron / Getty Images

Lady Louise Windsor

Fiica Ducesei de Edinburgh, Lady Louise Windsor, în vârstă de 20 de ani, este adesea văzută la evenimente regale alături de părinții ei și de fratele său James.

Ea este foarte implicată în a conduce trăsura de cai. E o distracție de care obișnuia să se bucure împreună cu Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta. De fapt, în 2022, ea a condus una dintre trăsurile sale în fața Reginei la Royal Windsor Horse Show.

Lady Louise studiază în prezent la Universitatea St Andrews din Scoția.

Lady Louise Windsor în timp ce poartă un palton crem și o bentiță roz la slujba de Crăciun din anul 2019
Tânăra a urmat până în prezent o școală obișnuită și a stat ferită de viața publică / Profimedia Images

Prințesa Isabella a Danemarcei

Prințesa Isabella, fiica Reginei Maria, este o altă tânără regală pe cale să ajungă în ochii publicului. Prințesa locuiește cu familia ei la Amalienborg din Copenhaga și în Casa Cancelariei din Palatul Fredensborg.

În prezent, studiază la Øregård Gymnasium din Hellerup, aceeași școală pe care au urmat-o tatăl ei Frederik și unchiul ei Joachim.

Prințesa Mary și Prințul Frederik alături de copiii lor Prințul Christian Valdemar Henri John de Danemarca, Prințesa Isabella Henrietta Ingrid Margrethe de Danemarca și gemenii Prințul Vincent Frederik Minik Alexander și Prințesa Josephine Sophia Ivalo Mathilde
Prințesa Mary și Prințul Frederik au împreună patru copii, Prințul Christian Valdemar Henri John de Danemarca, Prințesa Isabella Henrietta Ingrid Margrethe de Danemarca și gemenii Prințul Vincent Frederik Minik Alexander și Prințesa Josephine Sophia Ivalo Mathilde / Getty Images

Prințesa Elisabeta, Ducesa de Brabant

Fiica cea mare a Reginei Mathilde a Belgiei, Elisabeth, studiază istoria și politica la Lincoln College de la Universitatea din Oxford.

La fel ca alți alți membri ai regali europeni, și-a obținut bacalaureatul internațional la UWC Atlantic College din Țara Galilor. Ulterior, a absolvit un an în Științe Sociale și Militare la Academia Militară Regală din Belgia.

Site-ul regal belgian o descrie așa: „Prințesa Elisabeta este multilingvă și vorbește fluent olandeză, franceză, germană și engleză. Este sportivă și îi place, printre altele, schiul, canotajul și navigația. Prințesei îi place, de asemenea, să se plimbe și să fie în contact cu natura.”

Prințesa Elisabeta, Ducesa de Brabant, într-un sacou verde, la un eveniment caritabil
Fiica cea mare a Reginei Mathilde a Belgiei, Elisabeth, studiază istoria și politica la Lincoln College de la Universitatea din Oxford / Profimedia Images

Prințesa Eléonore a Belgiei

Fiica cea mică a Reginei Mathilde, Eléonore, studiază pentru bacalaureatul internațional la Școala Internațională din Bruxelles și locuiește cu familia ei în castelul din Laeken.

Eléonore vorbește fluent franceză, olandeză și engleză. De asemenea, cântă la vioară și îi place schiul, navigația și tenisul.

Prințesa Eléonore a Belgiei, alături de mama sa, îmbrăcate elegant
Fiica cea mică a Reginei Mathilde, Eléonore, studiază pentru bacalaureatul internațional la Școala Internațională din Bruxelles / Profimedia Images

Prințesa Ingrid Alexandra

Fiica Prințesei Mette-Marit a Norvegiei, Ingrid-Alexandra, își face în prezent cele 12 luni de pregătire militară.

Ea și-a făcut debutul cu marea tiară imediat după împlinirea a 18 ani și este de așteptat să fie mai implicată în îndatoririle regale după pregătirea ei militară. Are deja propriul birou la Palatul Regal.

Prințesa are un interes puternic pentru protecția mediului și schimbările climatice, îi place sportul și să fie în aer liber.

Prințesa Ingrid Alexandra, îmbrăcată în haine tradiționale, la un eveniment al Casei Regale din Norvegia
În anul 2018, Prințesa Ingrid Alexandra i-a întâlnit pe Ducele și Ducesa de Cambridge în timpul unui turneu al acestora în Suedia și Norvegia / Getty Images

Prințesa Maria-Olympia

Maria-Olympia este singura fiică a lui Pavlos, Prințul moștenitor al Greciei și a soției sale Marie-Chantal.

Maria-Olympia este adesea văzută în cercurile sociale. Ea a avut recent o relație cu Peregrine Pearson. Acesta e un dezvoltator imobiliar aristocratic și fiul lui Michael Pearson, al patrulea viconte Cowdray. Se pare că cuplul s-a despărțit în 2023.

Prințesa Maria-Olympia, într-o rochie neagră, elegantă
Maria-Olympia este singura fiică a lui Pavlos, Prințul moștenitor al Greciei și a soției sale Marie-Chantal / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×