Reclamă

Kate Middleton a participat la parada Trooping the Colour. Cum arată Prințesa de Wales după tratamentul pentru cancer

Kate Middleton a participat la parada Trooping the Colour. Prințesa de Wales a fost fotografiată pentru prima dată după ce a început tratamentul pentru cancer. Aceasta a venit la eveniment într-o mașină. Soția Prințului William a fost însoțită de familia sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iunie 2024, 13:03

Prințesa de Wales și-a făcut prima apariție publică anul acesta, alăturându-se Familiei Regale la Trooping the Colour. Kate face tratament cu chimioterapie pentru o formă de cancer nedezvăluită. Prințesa a început tratamentul încă din luna februarie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a participat la parada Trooping the Colour

Kate Middleton a fost surprinsă alături de cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Alături de ei s-a aflat și Prințul William. Familia a fost fotografiată sosind la Palatul Buckingham imediat după ora 10 dimineața, scrie publicația Daily Mail.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton văzută la Trooping the Colour 2024
Prințesa de Wales e complet transformată după tratamentul pentru cancer / Profimedia Images

George a stat între Prințul William și Kate Middleton. Prințul Louis și Prințesa Charlotte au stat în fața părinților lor.

Reclamă

Prințesa Kate se va întâlni cu Regele Charles și Regina Camilla începând cu orele 14. Întreaga familie regală va ieși la balconul Palatului Bukingham pentru parada militară.

Sute de ofițeri ai Poliției Metropolitane au fost organizați pe traseul comercial pentru a asigura siguranța participanților la paradă. Sunt așteptați zeci de mii de oameni care să se bucure de marele eveniment. În ciuda faptului că vremea nu a fost una însorită, Familia Regală Britanică s-a reunit la parada care îl sărbătorește pe Regele Charles.

Prințesa de Wales a părut slăbită în imaginile apărute în online. Admiratorii Casei Regale sunt dornici să primească mai multe vești de la aceasta.

Reclamă

Oamenii au fost nerăbdători să o vadă pe Prințesa de Wales. Aceasta a postat un mesaj emoționant prin care și-a anunțat prezența la marele eveniment.

Ce mesaj a avut Kate Middleton pentru admiratorii Familiei Regale

Soția Prințului William a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în luna martie. De atunci, aceasta a fost văzută tot mai rar în public.

Nora Regelui Charles își dorește să se întoarcă la îndatoririle regale. Aceasta a postat un mesaj prin care și-a anunțat prima apariție publică la Trooping the Colour.

„Învăț să am răbdare, mai ales cu această perioadă plină de incertitudini. Iau fiecare zi așa cum este și îmi ascult corpul. Încerc să îi ofer timpul necesar pentru a se vindeca. Am fost copleșită de mesajele voastre. Aceste mesaje au făcut o diferență majoră pentru William și pentru mine”.

„Am făcut un progres minunat. Sunt zile bune și zile în care mă simt slăbită. În zilele bune, când mă simt puternică, tot ce îmi doresc este să mă fac bine. Tratamentul meu va continua și va mai dura câteva luni. Îmi petrec timpul cu copiii și având grijă de mine. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și pentru că v-ați împărtășit poveștile cu mine”, a scris Prințesa de Wales în mediul online.

Alături de mesajul său emoționant s-a aflat și o fotografie care ar fi fost făcută primăvara aceasta. Prințesa de Wales încearcă să fie puternică pentru familia sa și să depășească alături de cei dragi aceste clipe dificile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×