Reclamă

Când ar putea să revină Kate Middleton la îndatoririle regale? Experții regali au oferit mai multe informații despre starea de sănătate a Prințesei de Wales

Experții regali au oferit mai multe informații despre starea de sănătate a Prințesei de Wales și au anunțat când ar putea să revină Kate Middleton la îndatoririle regale. Potrivit rapoartelor, Prințesa de Wales ar putea „lua în considerare” o apariție surpriză la prada anuală a zilei de naștere a Regelui, sâmbătă, 15 iunie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iunie 2024, 6:06 / Actualizat: 13 iunie 2024, 17:35

Presupunerile experților regal vin după ce Prințesa de Wales și-a cerut iertare într-o scrisoare oficială că a ratat ultima repetiție a paradei Trooping the Color. Prințesa de Wales are titlul de colonel onorific al Gărzilor Irlandeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când ar putea să revină Kate Middleton la îndatoririle regale

Kate Middleton și-a cerut scuze că nu a putut participa la repetițiile pentru parada Trooping the Color. Experții regali sugerează că acesta ar fi motivul pentru care ar putea să aibă o apariție surpriză la paradă dedicată Regelui.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un compleu crem făcut în România
Prințesa de Wales a mers în vizită la Nottingham Trent University / Profimedia Images

„Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment, totuși,sper că vă pot reprezenta din nou pe toți foarte curând”, a scris Kate în scrisoarea oficială.

Reclamă

Între timp, în timpul unei vizite în Țara Galilor, Prințul William a explicat cum anume a ajuns să aibă o cicatirce pe frunte. Prințul a povestit că a ajuns să aibă cicatricea în urma unui joc de golf.

Există și voci care susțin că Prințesa de Wales „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată” la atribuțiile regale.

Deși a fost imaginea Casei Regale alături de soțul ei, Kate este nevoită să se retragă o vreme pentru a urma tratamentul pentru cancer.

Reclamă

Kate a primit diagnosticul la începutul acestui an. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Us Weekly că Prințesa „a stârnit multă îngrijorare în jurul fanilor”.

Sursa a mai adăugat că Prințesa „reevaluează ceea ce va putea să-și asume atunci când se va întoarce”. Cel mai probabil Kate se va întoarce după tratamentul de chimioterapie.

Prințesa de Wales va colabora cu medicul ei pe toată perioada în care s-ar putea întoarce în fața publicului, mai spune expertul regal.

Kate Middleton a anunțat că are cancer la începutul acestei primăveri

Kate Middleton a anunțat că are cancer în luna martie a acestui an. Familia Regală Britanică a încercat să nu dezvăluie foarte multe amănunte despre starea de sănătate a Prințesei după operația abdominală din ianuarie.

În tot acest timp, în mediul online au început să circule tot mai multe teorii despre starea de sănătatea Prințesei.

Soția Prințului William s-a văzut nevoită să posteze un videoclip prin care explica de ce anume a lipsit. Pe data de 22 martie, Kate a anunțat public că a fost diagnosticată cu cancer, relatează PageSix.

Aceasta nu a dezvăluit ce tip de cancer are. Prințesa nu s-a așteptat la acest lucru. Ea și-a liniștit admiratorii spunând că va face tot ce îi stă în putință pentru a se trata.

Ea și William au cerut discreție din partea publicului pentru a putea face această perioadă mai ușoară pentru copiii lor. Kate și Prințul William au împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințul William, care s-a reîntors la îndatoririle regale, a continuat să-i țină pe oameni la curent. Acesta a oferit informații discrete ori de câte ori a fost întrebat despre soția sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×