Reclamă

Charles Spencer și Karen Spencer divorțează după 13 ani de căsnicie. Ce a declarat fratele Prințesei Diana

Charles Spencer și Karen Spencer divorțează după 13 ani de căsnicie. Fratele Prințesei Diana a făcut mai multe dezvăluiri despre decizia luată. Apropiații cuplului au afirmat că anunțul este unul „extrem de trist”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iunie 2024, 13:18

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a anunțat că el și soția sa au decis să se separe. După ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste pentru mai bine de 13 ani, cei doi au decis că este momentul să-și găsească un alt drum în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Spencer și Karen Spencer divorțează după 13 ani de căsnicie

Apropiații lui Charles Spencer au fost uimiți de vestea făcută publică. Charles Spencer a fost cel care a anunțat divorțul într-un interviu public pentru DailyMail. În vârstă de 60 de ani, al IX-lea conte Spencer a vrut să fie transparent până la capăt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton / Getty Images

„Este extrem de trist. Vreau doar să mă dedic copiilor mei și nepoților. Îi doresc lui Karen toată fericirea în viitor”, a spus Charles Spencer în cel mai recent interviu.

Reclamă

În luna aprilie a acestui an, Charles și Karen au anunțat că se despart de o parte a personalului de la proprietatea Althorp, unde este înmormântată și Prințesa Diana.

Spencer și Karen s-au întâlnit pentru prima dată la o întâlnire pe nevăzute. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant din Los Angeles în 2010 și s-au căsătorit în iunie 2011, pe moșia Althorp.

Cei doi foști soți au împreună o fiică în vârstă de 12 ani, Charlotte Diana, al cărui nume îi aduce un omagiu surorii mai mari a contelui.

Reclamă

Spencer are, de asemenea, patru copii din căsătoria anterioară cu prima sa soție, Victoria Lockwood, și doi copii cu cea de-a doua soție, Caroline Freud.

Karen este, de asemenea, mama a două fiice, din căsătoria anterioară cu producătorul Mark Gordon. Deși s-au iubit profund, Charles și Karen au decis să se separe, a relatat publicația PageSix.

Care a fost motivul pentru care Charles și Karen Spencer au decis să divorțeze

Charles Spencer nu a vrut să dezvăluie motivul care a dus la divorțul său de Karen. În prezent nu se știe dacă decizia a fost luată de comun acord.

Totuși, publicația DailyMail a susținut că relația dintre Spencer și Karen s-a destrămat treptat în timp ce acesta scria la memoriile sale.

Charles ar fi făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre viața sa intimă în cartea pe care a scris-o. Spencer a declarat că a fost abuzat în copilărie de o asistentă medicală de la școală.

Fratele Prințesei Diana avea pe atunci doar 11 ani.

Toate aceste dezvăluiri făcute în cartea sa ar fi afectat-o pe fosta lui soție. Spencer a declarat în trecut că fosta soție l-a încurajat în călătoria sa de vindecare. Karen nu a făcut nicio declarație până la acest moment cu privire la divorțul de Charles Spencer.

„Cred că a fost foarte dificil pentru ea să aibă un soț care a trecut prin astfel de experiențe. Am trecut prin mulți ani de terapie profundă, cu nuanțe foarte dificile. Ea a susținut ideea că o să mă fac bine. Cred că a sperat întotdeauna că voi fi mai fericit. Așadar, sunt recunoscător că e alături de mine în timp ce trec prin această călătorie”, a spus Charles Spencer într-un interviu din trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×