Reclamă

De ce Meghan Markle nu a participat la nunta Ducelui de Westminster cu Prințul Harry. Soțul ei este prieten apropiat al mirelui

Meghan Markle este mereu în atenția presei atunci când apare în public. Absența ei de la un eveniment recent a ridicat semne de întrebate. De ce Meghan Markle nu a participat la nunta Ducelui de Westminster cu Prințul Harry. Soțul ei și mirele sunt prieteni apropiați.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2024, 6:56

Ducele și Ducesa de Sussex au lipsit de la nunta Ducelui de Westminster și a Oliviei Henson. Printre invitații de seamă care au participat la ceremonia de la Chester s-a numărat și Prințul William, care a avut un rol important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Meghan Markle nu a participat la nunta Ducelui de Westminster

Hugh Grosvenor, al șaptelea duce de Westminster, are o strânsă legătură cu familia regală. El este prieten atât cu Prințul de Wales, cât și cu Prințul Harry. Ambii frați regali l-au ales pe Ducele de Westminster nașul fiilor lor, Prințul George și Prințul Archie.

În ciuda relației lor strânse, Prințul Harry și Meghan au ales să nu participe la eveniment. Unul dintre motive ar putea fi că frații nu sunt în relații foarte bune. Cei doi nu vor să complice lucrurile pentru mire.

Chiar dacă Prințul Harry ar fi decis să participe, Meghan nu ar fi călătorit în Marea Britanie cu Ducele. Ar fi fost din același motiv pentru care nu a participat luna trecută la Invictus Games din Londra. Problema lor legată de securitatea nu a fost rezolvată.

Într-un episod recent al podcastului A Right Royal de la HELLO! Magazine, editorul regal al The Telegraph, Hannah Furness, vorbește despre motivul pentru care Meghan este puțin probabil să se întoarcă în Regatul Unit în curând.

Reclamă

„Există o informație destul de grea că Meghan și copiii nu se vor întoarce până când nu vor rezolva această problemă de securitate după bunul lor plac”, spune ea. „Dar el cu siguranță va veni și va pleca.”

Prințul Harry a acționat în justiție Ministerul de Interne în legătură cu decizia din februarie 2020 a Comitetului executiv pentru protecția regalității și a persoanelor publice (Ravec) conform căreia ar trebui să primească un alt grad de protecție finanțată de contribuabili atunci când se află în țară.

De ce Prințul Harry nu se simte în siguranță în Marea Britanie

Reclamă

Avocații săi au depus o declarație emoționantă la Înalta Curte în decembrie. Ducele a explicat de ce el și Meghan au simțit că trebuie să se mute în SUA după ce s-au retras din Familia Regală. Cei doi au decis să părăsească țara în 2020.

Tatăl a doi copii a scris: „Cu mare tristețe pentru amândoi am simțit că eu și soția mea ne-am simțit obligați să ne dăm înapoi din acest rol. Să părăsim țara în 2020.

„Marea Britanie este casa mea. Regatul Unit este esențial pentru moștenirea copiilor mei. E un loc în care vreau ca aceștia să se simtă acasă la fel de mult ca acolo unde locuiesc în prezent în SUA. Acest lucru nu se poate întâmpla dacă nu este posibil să-i păstrez în siguranță atunci când se află pe pământul Marii Britanii.”

„Nu îmi pot pune soția în pericol așa. Având în vedere experiențele mele de viață, sunt reticent să mă pun și pe mine în mod inutil în pericol.”

Relațiile dintre Prințul Harry și familia regală au devenit tensionate în ultimii ani, în urma afirmațiilor lui despre Regele Charles, mama sa vitregă, Regina Camilla și Prințul și Prințesa de Wales, în interviul cu Oprah Winfrey, serialele lor și memoriile lui Harry, Spare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×