Reclamă

Salma Hayek a găsit elixirul tinereții. Cum arăta actrița în urmă cu 20 de ani și cum arată acum în costum de baie

Salma Hayek a găsit elixirul tinereții. Au apărut fotografiile care demonstrează cum arăta actrița în urmă cu 20 de ani și cum arată acum în costum de baie, iar diferențele nu au fost găsite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2024, 12:15

Salma Hayek continuă să sfideze trecerea timpului, arătându-și corpul și strălucirea de-a lungul anilor. Actrița în vârstă de 57 de ani a publicat o fotografie din 1999, alături de o imagine din 2020, demonstrând că și-a păstrat forma și silueta feminină de-a lungul deceniilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a găsit elixirul tinereții

În prima fotografie din 1999, vedeta este văzută întinsă pe o parte, cu capul sprijinit pe mână, arătându-și formele tonifiate. Salma poartă un costum de baie maro din două piese, care îi lasă abdomenul de invidiat la vedere. Părul ei castaniu era tuns bob și ascuns după urechi. Actrița și-a păstrat look-ul simplu, fără bijuterii, dar evidențiindu-și ochii cu machiaj negru. Imaginea face parte dintr-o campanie pe care o promova la vremea respectivă.

Următoarea imagine, descrisă cu textul „Aproape două decenii mai târziu”, o arată pe câștigătoarea Globurilor de Aur într-o ipostază similară, îmbrăcând de data aceasta cu un costum de baie întreg, dar tot maro, ochelari de soare și o pălărie de cowboy.

Părul ei, de data aceasta mai lung, este lăsat liber pe spate, iar ea își susține capul într-o ipostază care amintește de fotografia ei anterioară.

Reclamă

Adăugând o notă de umor postării ei, Salma a inclus o poză a fotografului ei, Édgar Ramírez, imitându-i poza de lângă piscină.

Ea a subtitrat postarea de pe Instagram, „#TBT Unele ipostaze nu îmbătrânesc niciodată”.

Ce i-au scris fanii actriței în secțiunea de comentarii

Reclamă

Fanii s-au întrecut la secțiunea de comentarii pentru a o laudă pe actrița Drunk Parents. Un admirator a scris: „Salma Hayek trebuie să bea doar vin pentru că pur și simplu devine mai bună odată cu vârsta”, în timp ce un altul a comentat: „Nu îmbătrânești, ci doar devii mai frumoasă”. Un alt fan a scris: „Frumusețe atemporală!!!! Ești spectaculoasă”.

Cu doar câteva zile înainte, Salma a împărtășit o altă poză nostalgică de la începutul anilor 2000, în care a purtat un top cu fluturi care i-a expus abdomenul. Acesta era asortat cu o fustă colorată. Părul ei era strâns într-un coc sus în timp ce privea în cameră, înconjurată de fluturi.

Videoclipul a trecut apoi la Salma ținând fluturi adevărați în mână într-o grădină și pozând pe un covor roșu cu tatuaje false cu fluturi.

Într-un montaj dintr-o ședință foto, Salma s-a uimit într-o rochie neagră împodobită cu fluturi din cristal. Ea a subtitrat videoclipul, „Fluturi pentru totdeauna”, creditând fotograful Gilles Bensimon pentru revista Elle în 2000.

Salma a fost și este o femeie îndrăzneață, cu multă încredere în formele ei. În aprilie, ea și-a afișat talia minusculă într-un costum de baie cu imprimeu alb-albastru în timp ce se afla la bordul unui iaht.

Cum se menține Salma Hayek în formă

Vedeta a spus în trecut că meditația este secretul ei pentru a-și menține forma corpului. „Eu chiar cred că este. Oamenii spun că este exercițiu. Cred că este meditație”, a spus ea pentru Entertainment Tonight în septembrie.

„Trebuie să-ți găsești drumul. Pentru mine, exercițiile sunt grele, foarte grele. Este foarte, foarte greu să ai disciplină. Dar meditația este o plimbare în parc, iar eu așa reușesc să mă mențin în formă.”

Ea a subliniat importanța meditației zilnice, adăugând: „Stai un moment cu tine însuți, asta este deja meditație. Dar o fac în fiecare zi”.

Abordând speculațiile cu privire la îmbunătățirile pe care le-ar fi adus corpului ei, Salma a clarificat la podcastul Let’s Talk Off Camera al lui Kelly Ripa în iunie anul trecut, glumind: „Fără Botox!”. Ea atribuie aspectul ei mereu tânăr „meditației”.

Ea a explicat: „Din cauza multor lucruri din corpul meu și a problemelor de sănătate, am dezvoltat cumva această meditație ciudată pe care o continui să cresc. O pot face ore întregi pentru că nu simți timpul și este atât de distractiv”.

Salma a descris meditația ei unică ca fiind „simțirea energiei. Se mișcă și dansează în interiorul tău diferite sentimente și senzații”. Ea a remarcat că aparatele de microfrecvență funcționează excepțional de bine pentru ea, păstrându-i pielea tonifiată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×