Reclamă

A fost diagnosticată cu lupus și o altă boală rară. Cine este artista care le-a vorbit fanilor despre starea ei: „Sunt norocoasă că sunt în viață”

A fost diagnosticată cu lupus și o altă boală rară, dar „se simte mai bine”. Halsey a dezvăluit că suferă de lupus eritematos sistemic și tulburare limfoproliferativă a celulelor T în 2022. Deși începutul a fost pesimist, acum starea ei este una bună.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2024, 7:25

Halsey a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o formă de lupus și o altă boală rară în urmă cu doi ani. Artista a mărturisit că suferă de probleme serioase în „The End”, primul single nou de pe al cincilea album de studio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost diagnosticată cu lupus și o altă boală rară, dar „se simte mai bine”

„Vă mulțumesc pentru cantitatea incredibilă de dragoste pentru „The End” și pentru sprijinul pe care mi l-ați arătat de la lansare”, a scris tânăra de 29 de ani. „Îmi dau seama că toată lumea a aflat știrile pe care le-am ținut de foarte mult timp și nu eram sigură cât de mult vreau să le împărtășesc. Ați fost atât de amabili, așa că vreau să vă împărtășesc puțin mai mult.”

„În 2022, am fost diagnosticat mai întâi cu Lupus SLE și apoi cu o tulburare limfoproliferativă rară a celulelor T. Ambele sunt în prezent gestionate sau în remisie. Pe ambele le voi avea probabil pe toată durata vieții mele”, a continuat Halsey.

Lupusul este o boală autoimună în care sistemul imunitar al organismului confundă țesuturile sănătoase cu invadatori străini și le atacă pe ele în locul bacteriilor și virusurilor. Boala provoacă inflamație care poate afecta articulațiile, pielea, rinichii, celulele sanguine, creierul, inima și plămânii. În prezent, nu există un tratament pentru boală.

Reclamă

Tulburările limfoproliferative sunt un grup de boli caracterizate prin producția necontrolată de globule albe numite limfocite, potrivit Healthline. Tulburările celulelor T includ leucemia și limfomul.

Ce spune Halsey despre starea ei de sănătate

Halsey a explicat că, în ciuda unui „început dificil”, ea a reușit să-și țină sănătatea sub control, cu ajutorul medicilor ei.

Reclamă

„După 2 ani, mă simt mai bine și sunt mai recunoscătoare ca niciodată că am muzică la care să apelez”, a declarat ea. „Abia aștept să mă întorc acolo unde îmi este locul: cu voi toți 🤍 Cântând din toată inima.”

Pe 4 iunie, Halsey a lansat „The End”, împărtășind cu fanii fotografii și videoclipuri într-un carusel pe Instagram.

Ea a descris postarea, „Pe scurt, sunt norocoasă să fiu în viață. Povestea lungă, am scris un album. Începe cu The End. Apare acum. @lupusresearchalliance @llsusa”.

Halsey va dona încasările din „The End” către The Leukemia & Lymphoma Society, precum și Lupus Research Alliance, etichetându-le și în postările pe rețelele sociale.

Halsey s-a despărțit de Alev Aydin anul trecut. Cei doi au împreună un fiu pe nume Ender. Cântăreața a solicitat custodia legală comună la vremea respectivă. Cu toate acestea, ea a cerut custodia fizică completă. De asemenea, ea i-a acordat lui Alev „vizită rezonabilă”.

„Custodia legală comună” înseamnă că Alev are dreptul prin lege să aibă un cuvânt egal în deciziile majore luate cu privire la educația lui Ender. Va putea decide inclusiv unde merge el la școală și care va fi religia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×