Reclamă

Vedeta care le dă replica celor care spun că e prea slabă: „Încerc să supraviețuiesc”. Imaginile cu ea pe patul de spital i-au îngrijorat pe toți

Vedeta care le dă replica celor care spun că e prea slabă este nimeni alta decât Kate Beckinsale. Actrița nu le va lăsa celor care o critică dorința de a avea ultimul cuvânt. Așa că, a luat atitudine și se apără de critici cu orice preț.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iunie 2024, 7:43
Vedeta părea încântată să se întoarcă la ceea ce îi place cel mai mult după spitalizarea ei de câteva săptămâni / Profimedia Images

În vizorul lui Kate Beckinsale au fost cei care au criticat-o spunându-i că este prea „subțire” în urma recentei probleme de sănătate. Actrița a fost forțată să ia atitudine după ce anumite persoane au inundat secțiunea de comentarii a unui clip de pe Instagram în care actrița arată pregătirile pentru viitorul ei film, „Stolen Girl”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care le dă replica celor care spun că e prea slabă

Videoclipul a arătat-o ​​pe Beckinsale îmbrăcând o mulțime de ținute. Ea purta coafuri în stil retro în timp ce era în rulota sa.

Beckinsale, în vârstă de 50 de ani, și-a descris experiența de pe platourile de filmare ca fiind o „retrăire” a anilor ’90. Ea și-a amintit și de zilele în care obișnuia să-și tundă părul, să poarte pijamaua fratelui ei și să aplice excesiv pudră translucidă.

În timp ce vedeta părea încântată să se întoarcă la ceea ce îi place cel mai mult după spitalizarea ei de câteva săptămâni, cei care o urmăresc și-au exprimat rapid părerea despre forma sa fizică.

Reclamă

„Îmi pare rău că spun asta, Kate, dar arăți puțin cam slabă”, a scris o persoană. „Întotdeauna ai găsit un echilibru grozaz. Dar când pomeții tăi încep să se vadă, echilibrul se pierde… 😢 😢.”

Beckinsale nu s-a putut abține și a scris: „Am fost alături de tatăl vitreg până la moartea lui la începutul acestui an. Mama mea are și ea probleme. Mă obișnuiesc cu gândul că am doi doi tați morți. Unul când aveam 5 ani, unul în luna ianuarie a acestui an.”

În ianuarie, vedeta și-a pierdut tatăl vitreg, Roy Battersby, după o boală care a dus la deces. De asemenea, ea a descoperit cadavrul tatălui ei, Richard Beckinsale, după ce acesta a murit în urma unui atac de cord, când ea era mică.

Reclamă

Vedeta a trecut prin clipe grele de-a lungul vieții sale

„Mi-am pierdut pisica, sufletul meu pereche de aproape 19 ani, tot anul trecut”, a continuat ea. „Am petrecut șase săptămâni în spital din cauza vărsăturilor cu sânge. Ele au fost cauzate de stresul unui an întreg care a făcut o gaură între esofag și stomac.”

Ea a continuat: „Este ceea ce sunt pregătită să dezvălui. Toate acestea eu contribuit la o anumită pierdere în greutate. Ce crezi despre aspectul meu și cum ar trebui să arăt nu este important. Indiferent de orice circumstanță din viața mea și a familiei mele, .

„Încerc să supraviețuiesc unor pierderi insuportabile. Unui PTSD reactivat de la descoperirea cadavrului aproape mort al tatălui meu foarte tânăr când eram un copil foarte mic singur în noapte și de a lucra pentru a întreține familia.”

Actrița a simțit nevoia să ia atitudine împotriva unui fan. Ea i-a atras atenția cu privire la faptul că îi place „să hărțuiască femeile cu privire la aspectul lor”.

„Faptul că vă plac fetele care sunt mai voluptoase decât mine nu apare în lucrurile importante sau relevante pentru mine”, a scris ea. „Nu-mi pasă care este gustul tău pentru femei. Îmi pasă că crezi că oricare dintre noi trebuie să fie informat despre asta.”

În martie, Kate i-a îngrijorat pe fani când a folosit rețelele de socializare pentru a împărtăși un selfie cu ea în spital. Timp de câteva săptămâni, ea a continuat să posteze fotografii de la spital, deși nu și-a dezvăluit niciodată boala.

După ce a fost externată, actrița a făcut aluzie la starea ei cu ajutorul unui tricou pe care scria „Tummy Troubles Survivor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×