Reclamă

Angelina Jolie va trebui să predea toate acordurile de confidențialitate din ultimii 8 ani. Procesul cu Brad Pitt nu e nici pe departe aproape de final

Angelina Jolie va trebui să predea toate acordurile de confidențialitate pe care le-a semnat în ultimii opt ani. Documentele sunt necesare în procesul pe care îl are în desfășurare cu Brad Pitt pentru crama lor din Franța.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2024, 8:28

Un judecător al Curții Superioare din Los Angeles a hotărât că vedeta „Maleficent” trebuie să aducă în luna următoare „toate documentele aflate în posesia, custodia sau controlul ei care răspund” unei cereri din partea lui Pitt. Actorul vrea ca ea să arate orice acord de confidențialitate pe care l-a semnat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie va trebui să predea toate acordurile de confidențialitate

Cei doi foști parteneri sunt blocați într-o luptă de ani de zile pentru divorțul lor. Ei se judecă și pentru proprietatea cramei lor de 500 de milioane de dolari, Château Miraval.

O sursă din apropierea lui Pitt a declarat cea mai recentă decizie a magistraților drept o „lovitură zdrobitoare”. Avocații lui Jolie au susținut anterior în actele de judecată că predarea acordurilor din trecut ar fi „costisitoare”. Ei au mai numit-o „risipitoare”, „nerezonabilă” și chiar „abuzivă”.

Avocații lui Jolie au susținut anterior că predarea altor acorduri pe care le-a semnat ar fi o intruziune. Atât în viața actriței, dar și în viața privată a altor persoane.

Documentele ar include, probabil, acorduri de confidențialitate cu angajatorii, mărcile și angajații de la Hollywood. Documentele ar putea conține „contracte care includ despăgubiri ale lui Jolie sau compensații pe care le-a plătit terților”.

Reclamă

Brad Pitt a cerut acordurile de confidențialitate din cauza vânzării acțiunilor cramei Miraval

Noul ordin al judecătorului a mai spus că apărătorii lui Jolie ar trebui să furnizeze o listă cu orice documente pe care le consideră importante în caz. Echipa lui Pitt trebuie să poată „evalua meritele afirmațiilor lui Jolie despre privilegiu”.

Avocații lui Pitt au depus în aprilie mai multe documente în care i-au cerut lui Jolie să dezvăluie câte acorduri de confidențialitate le-a cerut angajaților să semneze. Totul a pornit după ce ea l-a acuzat că a încercat să folosească un acord pentru a o „controla”.

Reclamă

Avocații lui Jolie au susținut în dosarele judiciare că Pitt a vrut ca ea să semneze un acord „oneros” și „expansiv”, „care acoperă comportamentul greșit personal al lui Pitt, indiferent dacă este legat de Miraval sau nu”, pentru ca ea să-i vândă pachetul de acțiuni.

Acordul celor doi foști soți pentru ca Jolie să-și vândă jumătate din cramă lui Pitt a eșuat, a susținut ea în documentele juridice, din cauza acordului oneros.

Jolie și-a vândut apoi acțiunile unei filiale a Grupului Stoli, dar Pitt s-a opus înțelegerii cu Stoli și a susținut că a vândut pe nedrept fără acordul lui.

Ce a declarat avocatul Angelinei Jolie despre decizia magistraților

O sursă a PageSix a spus că „cea mai recentă hotărâre este cea mai recentă dintr-o serie de victorii înaintea procesului pentru Pitt”.

Dar avocatul lui Jolie, Paul Murphy, a menționat că a fost o victorie pentru partea sa, spunând într-o declarație: „Acordurile obișnuite pur și simplu nu sunt comparabile cu cererea din ultima secundă a domnului Pitt de a încerca să-și acopere conduita personală greșită. Suntem mai mult decât bucuroși să le predăm. Suntem mulțumiți că Curtea a recunoscut că singura relevanță potențială este comportamentul domnului Pitt. E o problemă cheie acum, confirmată în acest caz.”

El a adăugat: „Salutăm această transparență în răspunsurile de descoperire ale tuturor părților, inclusiv ale domnului Pitt. Angelina așteaptă cu nerăbdare finalul eventual al acestui litigiu cu narațiunile sale false. Acestea continuă să rănească familia și să interfereze cu capacitatea lor de a se vindeca.”

O sursă apropiată de Jolie a insistat, de asemenea, că acordurile de confidențialitate „nu vor vedea niciodată lumina zilei la proces”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×