Reclamă

Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment

Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2024, 11:42 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

William a fost întâmpinat de o mare de umbrele când a găzduit evenimentul de vară pentru tatăl său. Vremea a fost problematică. În timp ce unii oaspeți au fost udați de ploaie, alții s-au putut adăposti în corturile de ceai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024

Aproximativ 8.000 de persoane au fost invitate la unul dintre evenimentele de vară ale calendarului regal, inclusiv verișorii lui William, Prințesele Beatrice și Eugenie și Zara Tindall, împreună cu soțul ei Mike.

Tinerii regali au găzduit o petrecere în grădină în cinstea suveranului Marii Britanii, dar în absența lui.

Condusă de Prințul de Wales, care și-a făcut prima apariție la Palatul Buckingham în această vară, petrecerea plină de farmec a fost apreciată mai ales că Familia Regală a Marii Britanii trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Prințul William a plecat de la eveniment cu o carte pentru copii pe care s-a angajat să o citească Prințului Louis la culcare. El a primit și o pungă de prăjituri proaspăt coapte de la un invitat.

Reclamă
Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice, la Palatul Buckingham, în rochii elegante
Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie nu își vor asuma mai multe angajamente publice / Profimedia Images

Viitorul rege al Marii Britanii a purtat o pălărie și costum pentru eveniment

Monarhul atribuie adesea responsabilitatea găzduirii uneia dintre petrecerile anuale în grădină membrilor familiei. De asemenea, le permite să organizeze una dintre ele pentru organizații de caritate cu care lucrează.

Reclamă

Doamna Hall, de la Bloomers Farm din nordul Dorsetului, a spus după întâlnirea cu Prințul: „Suntem fermieri. Ne-am obișnuit cu ploaia și când am plecat azi dimineață în Dorset era soare. Uneori sunt toate anotimpurile într-o singură zi”.

William s-a întâlnit cu oaspeți de la patronajele sale. El a discutat și cu reprezentanții Homewards, proiectul pentru persoane fără adăpost pe care l-a lansat anul trecut și militari.

Prințul William a primit mai multe cadouri pentru copiii săi

Când viitorul rege a discutat cu directori seniori de la Swim England, o organizație pe care o susține în calitate de patron, el a glumit „vreme bună pentru înot”.

Soții Tindall și-au petrecut o mare parte din timp discutând cu membrii publicului. Ei l-au ajutat pe Prințul William să fie o gazdă bună.

Autorul în devenire Rowan Aderyn, care face parte din echipa William’s Homewards din Newport, Gwent, i-a înmânat Prințului o carte pentru copii scrisă de el. Aceasta a fost numită după proiectul în care e implicat. Volumul e despre un băiat pe nume Jack care întâlnește o doamnă care se confruntă cu lipsa unui adăpost.

Luând cartea, despre care autorul a spus că este una dintre cele 10 exemplare, William a spus: „Este grozav, atât de inspirat. Îi voi citi asta lui Louis în seara asta, la culcare”.

Liderul de escadrilă Chrissie Lacey care servește la RAF Coningsby lângă Lincoln și este renumit pentru că coace prăjituri pentru bază militară, i-a înmânat lui William o pungă cu biscuiți.

William a mai spus că Prințului George i-ar plăcea să viziteze baza, deoarece este un „pilot în devenire”.

Ministrul a spus mai târziu: „Îmi place să împărtășesc dragostea din jurul stației. Așa că, fac prăjituri pentru personal și ies și le dau. Face parte din slujirea mea și le oferă șansa să se oprească, să facă o pauză și să vorbească. Să se simtă apreciați”.

„M-am trezit la 4:30 să le coac. Unii au mers la stație pentru a fi dăruți, dar pe aceștia i-am ținut deoparte pentru el”.

Deși verișoarele sale i-au fost alături, sursele de la eveniment ale DailyMail au spus că prezența fiicelor Ducelui de York, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, nu ar trebui să fie privită ca un semn că vor începe să își asume mai multe angajamente publice.

Ambele au alte locuri de muncă în afara instituției. Cu toate acestea, ele au fost întotdeauna invitate de bunica lor, Regina Elisabeta, să participe ocazional la petreceri în grădină sau la recepții mai mari de la Palatul Buckingham. Este un obicei pe care Regele intenționează să-l mențină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×